BlizzCon Terran videó

Astonkacser . Hírek 1018

A várva várt nagy felbontású videót a Blizzard csak nem képes kitenni a hivatalos oldalra. Na nem baj a Starcraft Legacy oldalán találtam egy linkek oldalt, ahol a Starcraft 2-vel kapcsolatban összefoglaló listát kapunk arról, hogy külföldön mikor, ki és mit írt a játékról. A listát megtekinthetitek itt, és a Terran egységeket bemutató videót egész jó minőségben itt, Dustin Browder kommentálásában. Amit még nagyon-nagyon érdemes megnézni az Rob Pardo single-player movie-ja, kattintsatok gyorsan ide.

A terran játék videóban megjelent a Command Center SCV szállító képessége, elokerült a Planetary Fortress hatalmas ágyúi, a Thor és a hátából kiálló 4-5 hatalmas löveg amely úgy osztotta a halált a csatatéren hogy gyönyör volt nézni, ezenkívül a Reaper és a Viking sem volt piskóta. Kiderült, hogy a terran is kap egyfajta teleportálást (ugye a Zergnek van a Nydus Canal aminek még az SC2-es megfelelőjét nem tudjuk, a Protossnak a Warp-In technológia), a Ghost fog tudni lehívni egy hatalmas kabint tele Marine-okkal bárhol a pályán.

A single-player videó karakterek kidolgozottsága nagyon megfogott, és tetszett hogy a játékban több irányba lehet majd elmenni, azt a küldetést választod amelyiket gondolod és bevezetik azt, hogy aktív pénzed van amit fejlesztésekre költhetsz és csak utána gyárthatsz bizonyos egységeket. A hadjáratok közötti rész tiszta RPG, és Zeratul zölden füstölgő szeme ahogy elmondja: a Xel’Naga visszatér…..

Szóval érdemes megnézni. Neked mi tetszett?

UPDATE:

Ha már a GameSpot-on jártok és még nem találtatok rá erre a videóra (amit kétlek de azért biztos ami biztos), akkor tegyétek meg, Chris Sigatay-val van egy interjú miközben Starcraft II gameplayt mutatnak, pro-gamerek játékát mutatva, akik a BlizzCon-on próbálhatták az új RTS királyt.


Comments (2)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.