Starcraft II béta 2007 végére? – kamu

Astonkacser . Hírek 1045

Az IGN-en láttam meg a cikket még áprilisban ami más forrásokra hivatkozik a címben szereplő kérdésben, konkrétan a Team Liquid fórumán egy koreai cikket fordíttak le amiben igen érdekes előrevetítések jelentek meg, nos hát vegyük sorra azóta milyen hivatalos információink vannak:

  • A Blizzard ki fogja adni a Starcraft 2-t – igen ez már hivatalos -, és folytatja a történetet az eredeti játéktól – ez is hivatalos.
  • Negyedik faj a „kerrigan” lesz – kedves Blizzard többször is elmondta, nem lesz negyedik faj, ezenkívül Kerriganrol még nem nagyon esett szó.

Most jöjjön saját elorevetítésem: ügye láttuk a single-player videóban, hogy megjön Zeratul és azt mondja Jim Raynornak: „The Xel’Naga has returned!”, szóval szerintem a negyedik faj a Xel’Naga lesz, muszály lesz neki mivel már félig hivatalos ha a BlizzCon-on is szóba került, viszont nem játszható negyedik fajként, hanem csupán ellenségként a kampánysorozatban, hasonlóan mint a Warcraft III-ban a Burning Legion egységei.

  • Starcraft II béta jön 2007 végén – Dustin Browder-en át az utolsó SC2 munkatársig már szinte mindenki mondta, hogy nem kapkodják el a játékot (miért is tennék), Rob Pardo külön ki is emelte, idén már biztosan nem lesz SC2, na de ettoől még béta lehetne. De szerintem nem lesz, mert a BlizzCon-on láthattunk kb. párszor fél óra megrendezett jelentetet a játékból, semmi többet, nagy beharangozás semmi több és a WoW esetén is a BlizzCon-os bejelentés után 1 évre volt a béta …
  • Blizzard lezárja a Starcraft szervereit annak érdekében, hogy az új játéknak minél nagyobb sikere legyen – na ebből aztán végképp látszik, mekkora kacsa ez az egész, szerintem a koreai fordítás meg sem történt, tiszta kamu. Hogy csinálna már ilyet a Blizzard ??? IGN-en is írják hogy ez tökéletesen lehetetlen, Koreában 2 TV csatorna is van ahol folyamatosan adnak Warcraft III és Starcraft meccseket, hatalmas kultúrája van a játéknak, és a régi játék lezárása kicsit sem változtatna az új játék sikerén.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.