Starcraft II Kérdések – Válaszok 11. köteg

Astonkacser . Hírek 924

Régen volt már Q&A, így lássuk mit tartogat nekünk most Karune. Az eredeti bejegyzést itt olvashatjátok.

Karune azzal kezdi mondókáját, hogy tudja, mennyien várják már azt, hogy bizonyos kérdésekben döntés szülessen a játékot illetően, ilyen pl. a Reaver vagy a Mothership kérdése. Sajnos erre most sem tud semmi biztosat mondani, csak annyit, hogy dolgoznak azon, hogy a Starcraft II maximális minőségben kerüljön a boltokba, és hogy ne izguljunk, a legjobbra törekednek.

1. A Starcraft 2 pályák nagyobbak vagy azonos nagyságúak lesznek mint az eredeti játékban?

A pályák mérete változó lehet, de a játszható terület körülbelül azonos. A cellák méretét úgy konvertáltuk az új pálya szerkesztőhöz, hogy arányaiban megegyezzenek az eredeti játékkal ( pl. 128*128 SC1-ben kb. akkora mint 128*128 SC2-ben)

2. A Starcraft 2 hősöknek lesznek speciális képességei?

A hősöknek saját – az alap egységektől eltérő – különleges képességei lesznek. Ezek a hősök csak az egyjátékos módban lesznek játszhatóak, nem lesznek részei a többjátékos módnak.

3. A terranok közelharcban gyengék lesznek a Firebat nélkül?

Nem kell aggódni, rengeteg más egység lesz még ami erősíti a terranokat közelharcban. Mivel tudjuk mennyien szeretik a Firebat egységet, a pályaszerkesztőben benne lesz.

4. A Mutalisk továbbra is több egységet fog egyszerre sebezni?

Igen, jelenleg úgy terveztük a Mutalisket, hogy egy támadással több egységet is sebez.

5. A „submerged” ( süllyesztett ) Supply Depot-ot lehet majd támadni? Ebben az állapotban több életereje lesz?

Igen, a submerged Supply Depot továbbra is támadható lesz, és nem, nem lesz nagyobb az életereje. Ez a képesség csak arra van, hogy stratégiai okokból át lehessen rajta menni. Nem csak távoltartja az ellenséget és beengedi az saját vagy szövetséges egységeket, hanem válaszfalként két részre bontja az érkező ellenfelet.

Forrás:


Comments (5)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.