100. bejegyzés – visszatekintés

Astonkacser . Blog 937

london-eye-244.jpgElérkezett hát ez is, az első nagy „jubileum”. 100 post még nem csinál Starcraft 2-t tudom, de remélem mindenki, aki velünk tartott ezen idő alatt, valamelyest tudta csillapítani fájdalmait, hogy még nem tud játszani az új Starcrafttal.

Szóval a nagy bejelentés után történt nemsokkal az első post, s követte is sok-sok másik. Aztán jött ProfJ és elkezdte a Lore részleget, elkezdődött a fordítgatás aminek eredményét az oldalsó menüben „Protoss egységek” és „Terran egységek” alatt láthatjátok.

Aztán volt egy BlizzCon, az ezzel kapcsolatos videók, élmények itt találhatók. A Games Convention 2007 rendezvényen a játék elnyerte a legjobb stratégia címet, de a legjobb játék címről lemaradt.

Volt itt sok-sok lefordított Karune Kérdés-Válasz, sok-sok fun és egyebek. Megtudtuk, hogy Blizzardéknál vibrátor alakú a szappan, és hogy Nova (a Starcraft : Ghost fohosnoje) benne lesz a játékban. Sőt tanúi voltunk amint a Nightelfek gigagalaktikus-fantasy utazáson átesve megérkeztek a Starcraft világába Azerothról.

Kiderült sok minden a játékról. Nem lesz Goliát, Xel’Naga lesz a negyedik (ámbár nem játszható neutral) faj, Raynor alkoholista, a Supply Depot el tud majd süllyedni, a Starport a levegőben mozgás közben is tud majd gyártani, a fejlesztők e-sportra hajtanak, a fanok leszavazták a Soul Huntert, stb-stb. De ne feledjük el: MÉG SEMMI SEM VÉGLEGES! Értem ezalatt azt, hogy hiába síratta el mindenki a Firebat-ot, hiába mondtak el 20 imát érette, először a map editorba került bele, a legújabb fejlemények szerint a mostani verzióban benne van és éppen tesztelik. Mondanom sem kell ugyanezt eljátszották a Reaverrel is. A Mothership hiába lett kihirdetve, hogy „überbrutál” egység lesz és maximum egyet lehet majd gyártani, a BlizzCon verzióban mégis lehetett belőle több is egyszerre, ám elvették a BlackHole képességét. Azóta ezt a témát a havi vitatémában tárgyalják a hivatalos fórumon.

Aztán feltűnt a horizonton egy ifjú titán, Vorian, aki besegített nekünk a munkálatokba, és most ő böngészi a hivatalos fórumot a legújabb fejlemények ügyében.

Hogy mi lesz még? Hát rengeteg ötletünk van, szóval nektek csak „wait and see” aztán majd lesz nagy-nagy „hurray”. Továbbra is szállítjuk nektek a legfrissebb híreket a Starcraft 2-vel kapcsolatban ez biztos, de hogy mi minden lesz még itt az csak a jövő zenéje.


Comments (2)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.