Októberi fórum téma: Battle.net

Vorian . Hírek 974

A Blizzard lezárta a szeptemberi megbeszélést(Mothership), az összegyűjtött javaslatokat megkapták a fejlesztők. Ebben a hónapban a Battle.net-ről kérdezik a játékosközösséget a fórumon.

bnet2.JPG

A legnagyobb újítás természetesen a Voice Chat lesz (mikrofonos beszélgetés külön program nélkül), de Blizz állítása szerint annyit fog fejlődni a Battle.net a Warcraft 3-hoz képest, mint amennyit a Warcraft 3-nál fejlődött a Starcrafthoz képest. A játékosokat arról kérdezik, hogy mit szerettek az eredeti Battle.netben, milyen szerepet játszott az a multiplayer játékaikban (lol) és milyen újításokat szeretnének látni a SC2 továbbfejlesztett Battle.net-jében.

Már a bejelentés előtt is felbukkantak érdekes ötletek, például a Game Longue: Egy lehetőség, hogy a játék vége után az összesítoképernyőn lehessen chatelni és visszavágót indítani; töltőképernyős chat, hogy ne unatkozzunk a nagyobb pályák töltése alatt se; UMS játékok közt specializáltabb keresés stb stb.

Ha nektek is van ötletetek, hogy mitől lehetne még jobb a Battle.net, akkor írjatok a topicba, vagy ha nincs SC accotok/nem megy annyira az angol, akkor ide, és mi beküldjük az összegyűjtött javaslatokat.

Forrás:


Vorian

kewl

Comments (3)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.