Karune Kérdések és Válaszok – 17.

Vorian . Hírek 1097

Telik az idő, már a 17. QnA batchnál tartunk, de még mindig nincsenek zergek 🙁

Chat a fejlesztőkkel: Dustin Browder informált minket, hogy a játékosok visszajelzései miatt visszarakták a játékba a Firebat-et.
A Terran Cobrát átalakították, megkapta a Protoss Stasis Orb lassító támadását, ez utóbbi egységet pedig kivették. A jelenlegi egységek képességeit is folyamatosan csiszolgatják, hogy mindegyikük egyedi legyen.

StarCraft II Q&A Batch 17

1. A Terran Nomad Defensive Matrix hatósugarába eső ellenséges egységek is megkapják a buffot?
Igen, emiatt ügyesen kell használni ezt a képességet.

2. Mi a fő különbség a Thor és a Battlecruiser között, azon kívül hogy az egyik repül, a másik meg nem?
A Thor területre ható támadással rendelkezik, a Battlecruiser lézerei egy egységre hatnak. Azon visszajelzésekkel, hogy a Thor pár más Terran egység feladatát lefedi, egyetértünk, ezért lehet hogy változtatunk még rajta, de ki is vehetjük a játékból.

3. Elképzelhető hogy lesz óceániai Battle.net gateway?
Még semmi sem biztos.

4. A Colossus át tudja lépni a Supply Depotokat?
Erre még nem tudunk konkrét választ adni, folyik a tesztelés. Játéktechnikai szempontból nem kéne átlépnie, de a realitás szempontjából igen.

5. A SC2-nek egy elég egyértelmű célja, hogy E-sporttá válhasson. Hogy akarják ezt elérni? A megszokott „Könnyű elkezdeni, nehéz igazán jó lenni benne” Blizzard mottót alkalmazzák, vagy könnyű, széles játékosállománnyal rendelkezű játékot szeretnének?
Mindenképp az első megoldást akarjuk alkalmazni, egy széles játékosközönséggel. A fő célunk, hogy sok-sok évig fennmaradjon a játék, és ez szerintünk sikerülni is fog. A játékot úgy fogjuk alakítani, hogy komplexebb legyen mint az első rész, és jó versenyélményt nyújtson.

6. Hogy lesz megoldva az egységek ütközése és egymás mellé rendeződése? Elállhatja egy repülő egység útját egy Colossus?
Nem, a Colossus nem lesz hatással a légi közlekedésre. Ütközésről és rendeződésről beszélve, az egységek először mindig végrehajtják a kijelölt feladatot, aztán rendeződnek, aminek területe valamivel kisebb lesz mint a SC1-ben.

Forrás:


Vorian

kewl

Comments (22)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.