Miért ne hallgasson Blizz a TL.net-re?

Vorian . Cikkek 1231

Ezért.

Tele van olyan szűklátóköru, arrogáns idiótákkal egyénekkel, akiknek annyira a fejükbe szállt a dicsőség, hogy a szemükben mindenki, akinek nincs húszezer-trillió APM-e, egy noob. Hozzászoktak, hogy ők az élvonal és félnek, hogy az új játékban talán ez másképp lesz, ezért elvetnek mindenféle változást. Félnek egy új, 2008-as kezelőfelülettel játszani, mert az – indoklásuk szerint – túl játékosbaráttá tenné a játékot…

Az a legszánalmasabb az egészben, hogy nem azért ellenzik, mert nekik ebboől bármilyen hátrányuk származna… A kezdőknek, újaknak és a játékosok kb 99%-ának lenne kényelmesebb a játék, és ez böki a csőrüket. De legjobban attól félnek, hogy az eddig lenézett Warcraft3-mas játékosok a jobb microjukkal le fogják nyomni őket, és ezt nem képesek feldolgozni. Az rejtély, hogy miért nézi le a szuperpro SC-sek nagy része a WC3-mat, valaki egyszer kimondta, hogy fúj fúj WC3 fúj fúj új kezelőfelület, és egyből divat lett ezt hajtogatni.

MBS/automininggel is kb ez a helyzet. Ha TL.neten pár „nagy” játékos nem kezdett volna el bőgni miattuk, akkor az önjelölt profik se panaszkodnának miatta. De ez a divat, követni kell…(*báránybégetés*)

Csináltak egy szavazást a TeamLiquid fórumán az új kezelőfelületről és ott írta ezt az oldal egyik adminja. Kedvenc részem a

But, hey what about the rest of the world? Don’t it matter? Should we not care about new players? No. They do not matter. The rest of the world does not matter.

A gyerek szépen kifejti, hogy a Warcraft3 elbukott (hehe), ezt a modern kezelőfelületének köszönheti és aki nem így gondolja az noob. Az SC2 elsődlegesen a koreai piacra kell készüljön, mert aki nem pro játékos az noob. Az új/kedvtelésből játszó játékosok magasról levannak szarva, aki nem így gondolja az noob.
Valaki teljesen normálisan válaszol a hozzászólására, erre kibannolja mert másképp vélekedik a helyzetről…

Nagyon remélem hogy az ilyen majmok seggét szét fogja rúgni a legutolsó Warcraft3-mas játékos is, aztán mehetnek sírni anyucihoz.


Vorian

kewl

Comments (57)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.