Decemberi téma – Grafikai stílus

Astonkacser . Hírek 743

karune.gifItt van hát az új téma, amiről Karune és a fejlesztők kikérik a véleményünket. Az eredeti bejegyzést itt találhatjátok.

Át is adnám a szót Darc1nnak:

A StarCraft 2 háromdimenzióssá válásával sokunk álma vált valóra, soha nem látott tájak, effektek és megannyi új egység látott napvilágot. Bár a játék eddigi fejlesztése során is jelentős átalakuláson ment keresztül, – a hírhedt Carrier visszahozása és a Siege Tank-ok enyhe sminkelése – sok rajongó által maradtak még elvárások, ahogy azt mi is sokat tárgyaltuk a meseszerűséggel (mangás, wowos stb.) és jópár egység kinézetével kapcsolatban.

Tehát a fejlődés nem áll le, a rajongói közösség véleménye pedig elengedhetetlen a Blizzard számára, jó szokásához híven.

Az aktuális Battle.net kérdések:

  • Tetszik a mostani új kinézete a tájaknak?
  • Mit gondolsz a Terran vizuális megjelenítéséről?
  • Mit gondolsz a Protoss vizuális megjelenítéséről?
  • Egyéb javaslat?

A témával kapcsolatos meglátásaitokat, ötleteiketek, globális visszajelzéseteket most is összegyűjtjük, feldolgozzuk és elküldjük a Blizzardnak. Mivel a téma elég kiterjedt, ezért tartsuk be a fórumon a következő szabályt:

Ha egyszerűen le akarod írni a véleményed:

Ha úgy érzed van valami, amit jó lenne külön megvitatni. Tegyük fel „Tényleg ninja-e a zealot?”, vagy „A DT kaszája nem illik a játékba” stb-stb típusú véleményed van akkor:

  • Ellátogatsz a fórum hivatalos részébe
  • Nyitsz egy témát, amelynek az elejére írd oda: „Decemberi téma”, tehát pl. a fentieknek megfelelően pl. „Decemberi téma – Tényleg ninja-e a zealot?”

Tehát témára fel!


Comments (2)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.