Mit gondolsz a Mothershipről?

Astonkacser . Hírek 2048

Indította szavazását a hivatalos fórumon Cydra, vagyis az asszisztens közösségi menedzser, így hát mi sem hagyhatjuk ki, hogy ezt megkérdezzük. Node. Azért információk nélkül az egész fabatkát sem érne, tehát akkor itt van egy kis infó a jelenlegi Mothershipről:

Ha a Zergnak Queenje van és a Terrannak Thorja, akkor a Protossnak Mothershipje!

Jelenleg a Mothershipnek 3 képessége van – Cloaking Field, Time Bomb, Vortex. (láthatatlan mező, idő bomba, örvény – szerk.)

A Cloaking Field egy passzív képesség és a közelben lévő egységeket láthatatlanná teszi.

A Time Bomb egy burkot képez a Mothership köré, ami 30 másodpercig tart. A burok alatt a légi egységek nem tudnak mozogni és nem kapnak sebzést a távolsági fegyverektől. 100 energiába kerül és 90 másodperc az újratöltési ideje.

A Vortex egy gravitációs örvény képez, és hatástalanítja azokat az egységeket, amiket beszippant. Ezeket az egységeket fegyverekkel nem lehet sebezni ez idő alatt. A Vortex nem sebzi ezeket az egységeket. A Vortex 150 energiába kerül és 3 másodperc az újratöltési ideje.

Nos, ez izgalmasan hangzik, csak az a baj, hogy a Time Bomb értelmét nagyon nem látom. De Ti majd biztos kiokosítotok! Most pedig szavazzunk:


Comments (81)

  • pcdevil

    |

    Time bomb szerintem a klasszikus módon nagoyn hasznos lenne:$

    Reply

  • Blase

    |

    Nekem már nem tetszik, túl sokat variálnak vele. amúgyse vall nagy kreativitásra egy kerek repülő bazi nagy repülő egység ami még repül is -ezt már mondtam. Szóval sok lesz ez már, hajrá blizz ettől tudtok jobbat is.

    Reply

  • Kenny

    |

    bazze eszt máá nem hiszem el!

    a kezdeti time bomb, planet cracker és black holeból már nincs meg semmi, mert a time bomb is egy fos lett így…. könyörgöm ne csinálják mááá. hisz a sztori szerint mothersippekkel égettek fel bolygókat, de ez arra sem lesz jó hogy a seggem töröljem vele

    ettől függetlenül protoss rulez. zealot és immortal a nyerő

    Reply

  • v3g

    |

    ennyi erővel ezt is kivehetnék a multibol
    lassu drága és agyon van már nerfelve :>

    Reply

  • Promie Motz

    |

    Akkor a Vortex az most kb annyi, mint az Arbiternek a régi képessége? csak még így feljárókat sem lehet vele eltorlaszolni… :S

    Time bomb meg azért nem tiszta, mi a francot csinál végül is.

    Clocking filedről az a hír járta régen, hogy épületeket is el tud rejteni… ha ez igaz, akkor legalább ez egy jó skill

    Reply

  • Laci

    |

    „Ezeket az egységeket fegyverekkel nem lehet sebezni ez idő alatt.”
    Ezt a mondatot a képességekre is kell érteni?

    Reply

  • sise

    |

    igazán impozáns dolog hogy a kedvemért beraktad ezt:

    FONTOS!! Mielőtt írnál, kérlek olvasd el a moderálási elveinket!

    na mind1. A muttersheepnek az egyetlen hasznos képessége a Cloaking Field ahogy látom multiba meg az életbe nem jut el odáig a tek hogy használd is a 2 majdnem teljesen ugyanolyan befagyasztó képesség meg enyhén szolva is lapos. nagyon úgy néz ki a dolog hogy a high tier protoss cuccok teljességek használhatatlanok lesznek mint, a 3 koloszus kell az 5marin+medivak ellen cimű vicc! nyilván nem probáltam még ki a gamét és nem tudhatom tapasztalatból de így első ránézésre ez bizony csúnya mellétrafálás. arról nem is beszélve hogy a kedvenc carrierem is szénné lett nerfelve és egy thor röhögve porráaláz belölle 4-5t. Nem tudom miért de a terrant érzem a legjobban eltaláltnak ahol minden uj tierért valami tényleg hasznosat kapsz, a zerg már anyira nem meggyőző a teszgogazdaságos kwinel amit csináltak meg az infeszterkoruptor tévelygéssel, bár az ultra nagyon jól ellett találva(a kedvenc gárdianomrol nemis beszélve 🙁 ).A szerencsétlen protos meg semmi igazán meggyőzőt nem kapott.

    Na nembaj majd egész protos játékba 3 egységgel megyünk minden ellen.

    Reply

  • BlaZ

    |

    OFF
    WCG 2008 Első nap – vegyes eredmények
    szóljatok a srácokra hogy a tüdőgatyából húzzanak lejjebb, de amúgy riszpekt.
    ON
    a BC szétalázza az anyahajót. bocsi toss rajongók. (a Thor légi sebzését már megsem említem)
    apropó BC, lesz arról is szavazás? (=
    #7 sise pedig jól látja a helyzet.

    Reply

  • 8.er

    |

    Teljesen mind1 hogy mit gondolunk, párszor még meg fogják változtatni különben nem lenne szavazás a hivatalos forumon. Nekem az eredeti koncepció jobban tetszett, igaz a nagy többség overpoweredezte annak ellenére hogy az előállításához szükséges nyersanyagmennyiséget ha jól emléxem senki sem ismerte. Azóta már 6x át lett variálva, míg el nem érte a support unit kategóriát. Még mindíg azon az állásponton vagyok, hogy csekély lesz azon játékok száma ahol használni fogjuk. Vortex miatt én biztosan nem fogok rágyúrni jelen állás szerint.

    Reply

  • sise

    |

    Válasz 8.er #9 üzenetére:

    ha csak egy protos high tier egységgel nemtudnának mitkezdeni igazán jolenne a helyzet.

    de nem az.

    Reply

  • Sydra

    |

    Miért kell minden olyan elemet kivenni a játékból ami egyedi lehetőségeket biztosít az adott fajnak? Ezzel a fajta balance-olással csak azt érik el, h a fajok tök egyformák lesznek a kinézetüket leszámítva. Ár variálással meg közbe iktatott fejlesztésekkel simán ki lehetne egyenlíteni az eredeti mothership-et is. Sokkal látványosabb volt, hangulatosabb, megrázóbb, és lore szempontjából is passzolt. Ez az új mothership, meg infestor, meg thor, totál hányadék. Most őszintén…. hogy néz az ki, h építenek egy hegy méretű csatarobotot tele hajó ágyúkkal, ami levegőre lő? Totál értelmetlen minden szempontból. Meg milyen Infestor az ami nem tud infest-álni? Az infested marine-ok meg tojásból születnek egyből szervópáncélban. Sorban kiveszik a jó ötleteket a játékból, amitől minden faj elveszti az egyediségét. Ráadásul olyan dolgokkal helyettesítik be őket, amik messziről kerülik a józan realitást. Érdekes, h a Starcraft 1 is totál kiegyenlített volt annak ellenére hogy voltak benne igencsak kirívó és arconb…ó képességek. Ezt a Siege Tank drágítást sem értem újabban.

    A szavazás meg lol… a szavazók olvassák egyáltalán a cikkeket, vagy csak a videókat nézik?

    Reply

  • atttti

    |

    Szerintem kakasztrófális lett… 🙁
    off:
    Miért van az hogy wcg-n mindig legalább az egyik tudósító töri az angolt? Mi az a „prötyi kól” vagy „vetyi intyerestying” …

    Reply

  • sise

    |

    szerintem egyiketse.

    amugy az ilyen hangvételü posztokat mint amit mont irtál a buzgomocsing moderátorok mindig ügyesen törlik mert ha valamibe nemértesz egyet velük akkor már biztos felforgato elem vagy persze a blizzard felé kiváncsivagyok hányszor közvetitik az elégedetlenkedök szavait.

    szerintem is szomoru hogy az univerzális fele megy ezis amugymeg mibelettvolna anyira imba egy ilyen eredeti muttersheep ? hogy arrakeletvolna koncentrálni a levegö levegö egységek ösztüzét 20secig ugy hogy ha levágják hatalmas érvágást okoznak ? még az eredeti protos videobais mondta az ember hogy magas prioritászu egység lenne az ellenfélnek hogy leszedje ugy hogy a levegö levegö egységekre érzékeny azért mutatta meg a blekholt is a végén ugye a csitelt energiával.

    Reply

  • Aston

    |

    #13: Nem igaz, manapság csak Téged moderállak és nem azért mert nem tetszik valami, hanem azért mert … mondtam hogy olvasd el a moderálási elveinket …

    Reply

  • Raymond

    |

    Most igy nem a legjobb, hogy csak a levegobe beszelunk, ha adnanak a jelenlegi kepessegeirol egy videot, az sokal jobb volna es sokkal „erthetobb”, mint igy irka firkalni, osze vissza. Vagy?

    Reply

  • 8.er

    |

    15: közelben elrejti az egységeket, repcsieidet megvédi amíg az anti air egységeket szétszedet (már ha van mivel), vortex meg kiüti egy időre a célpont egységeket. mit nem lehet ezen érteni?

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    #13 A „buzgomocsing moderátorok” szegényt mindig törlik pedig olyan jópofa gyerek 😛 😛

    Egyébként itt a kommentek közt ugy tünik senkinek nem tetszik ez a felállás és egyébként nekem sem. Tényleg az a baj amit már az előttem írók is fejtegettek, hogy a szuper fegyverből lassan repülő vidámpark lett amivel legfeljebb bohóckodni lehet majd.
    Nem értem én se hogy miért kell 2 bénító képesség is ??
    ÉS mi abban a poén ha a timebomb minket is lekapcsol ? akkor inkább odavágok egy psi stormot kihuzom az enyémeimet és csináltam valamit nemcsak leállitottam a harcot 30 mp re.
    Javaslatom lenne, kismillió, hogy hogy lehetne egy balanced mothershipet csinálni anélkül, hogy egy ilyen relative jelentéktelen viszont nagyon drága support unit legyen belőlle.
    A régi képességek abban a formában imbák voltak és nem maradhattak az oké, de lenne közép út és tényleg nem a 0 ra nerfelés a megoldás.
    Most annyit mondanék a blizzardnak győzzön meg engem mint egy protoss játékost, hogy vegyek mothershipet, mondja el hogy ez most miért lesz nekem olyan fontos hogy kitechelek rá és elköltöm a sok kristályt meg gázt(mit tudok én ezzel csinálni amit más egységgel nem és mi az a helyzet amire ez a legjobb megoldás), ha meggyőzők az érvei felőllem maradhat így…

    Reply

  • Raymond

    |

    16
    ertem en, csak latva az megis mas, mint csak igy papiron, a vortex kb ugy fog kinezni mint az Arbiter kepessege?

    Reply

  • Blase

    |

    A Colossus is elég imba lett mostanság. sisenek igaza van, miért kell 3 ilyen bazi nagy robot kis nyomorék marinok ellen? Én a Blizzard helyében azt csinálnám, hogy a protoss egységeket felérősíteném de az árukat is növelném, hiszen az sc-ben pont ez volt a lényeg. kevés de erős katona, a zerg pedig gyenge de sok. kicsit túlerőltetik ezeket a spelleket is. Például a phoenixnek miért kell az anty gravity? teljesen jó volt az overload hozzá, és nem hiszem hogy nem lehetett volna kibalanszolni úgy hogy ne legyen op. mindegy, ők tudják, de ettől jobbat várok a protosstól.

    Reply

  • sise

    |

    Fs! csapattal összhangba cselexel, amugy meg igazam van akkor meg ugyanmind1 hogy csomagolom e szépszavakba szöve vagy sem legalább mindenki megérti.

    Amúgy ha választhatnál hogy egy boxolo boxkesztyübe verjen agyon vagy puszta kézzel mit választanál?
    Ez persze nem témába vágó kérdés, amugy érzemám hogy nemszerecc dehát nemtörök én egyetemes népszerüségre de azért tényleg megtehetnél anyit hogyha már tevagy a goré akkor a kwinteszenciáját elküldhetnéd az ilyen vitázos topikoknak, hátha elhalaccik odáig a hangunk.amugy mi a terv magasabb tier szinten mivel fog harcolni a protos? ezt a rövid kérdést válaszolja már meg valaki nekem(akár a blizárdtol).

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    #20

    Hogy mennyire nem mindegy mit hogyan csomagolsz azt mi sem bizonyítja jobban minthogy ezzel foglalkozik egy pár tudomány ág, és az a helyzet, hogy nem mindegy.
    A kérdésedre a válasz, hogy ha agyonver (ugye meghalok) akkor már mindegy mivel tette. Sőt puszta kézzel gyorsabb szoval…
    hm Látod ezért nem bíznék helyedben az érzéseimben, mert hogy hogy is kedvelhetnélek ha nem is ismerlek, másfelől miért utáljalak ha nem ismerlek ? az egyetemes népszerűség és az egyetemes népszerűtlenség közt viszont megtalálhatnád az arany közép utat.
    A górét nem tudom kinek irtad de én nem vagyok goré én egy segítő vagyok.

    Hogy ne mondhasd hogy nem kapsz minden kérdésedre választ: magasabb tierben ott lesznek az immortalok ami jol birja a zuzást a stalker amivel villámgyors támadásokat intézhetsz a carrier aminek az uj repcsije igéretes lehet az archonok a templarok a dark templarok colossus stb Az hogy most melyik mennyire értelmes az csak balancolás kérdése és mindöszse bizalmat igényel hogy a blizzard nem szurja el (ahogy eddig nem nagyon szurta el ez ta kérdést)
    A mothershipel az a baj hogy magában a skillekben nincs különösebb fantázia, tehát hiába balancolgatják jobra balra nem lesz az az eredeti dolog mint ami volt

    Reply

  • sise

    |

    de jobban fáj.

    a stalkernek nincs tüzereje azzal nemfogsz épületeket rombolni ha nem 50esével viszed öket a carrier meg a terranok erös légvédelme(+aoe légvédelem) nemigen ér semmit vagy csak szintén nagyszámban, az arkonok tényleg jok csak piszok drága templarok meg pl ghostok ellen a futottak még kategoriába ha talán befér. igazibol a terranoknak igen igen hatékony mindenük a protos ellen én ugyláttam a zergekre már nemfeltétlenül igaz ez, ott már akár légi fölényt is lehet elérni de kiváncsivagyok hogy az ultrákat mivel verik meg?

    Reply

  • BlaZ

    |

    mivaaan?!

    Reply

  • atttti

    |

    Off: Könyörgöm sise tanulj már meg magyarul gépelni ;D
    On:
    Amúgy annyit mondanék, hogy nekem a protoss !volt! a kedvencem, mostmár a terran.
    De tényleg colossus= sok értelme nincs mert drága és annyira nem nagy durranás hogy fel le tud lépegetni, mothership: meg tudja állítani a csatát hogy jöjjön az az erősítés amit nem tudok hívni, mert minden pénzem elvertem a mothershipre.. XD
    (Hol árulnak „I hate balance” pólókat? :D)

    Reply

  • Tauren

    |

    Én is ettől félek! Az SC-ben minden egység valamelyik faj ellen jó volt. Pl: A carrier zerg ellen elég erős, de terrannal szemben inkább többet kell küldeni. A terranok is képesek voltak zergek ellen nyomulni, ha egy pár tank mellé egy csapat goliátot viszel, meg egy pár gyalogost, medicessel, akkor azért erős támadást tudtál csinálni bármelyik faj ellen.
    Meg a másik, hogy mi a fenének váltják a képességeket, meg cserélik más egységgel, nem volt az úgy jó ahogy volt?
    Úgy hallottam hogy a terran battlecruiser „csupalézer” támadása helyet, valamiféle rakéta „özönvíz” váltotta fel, és azzal osztja az ellent, persze ezt még egy vidiben sem láttam még. :S De a Colossust miért kelle gyengíteni, pont azért volt jó, hogy egy igazi VILÁGOK HARCA tipusu tripod támad, és jó volt úgy, ha terran ellen megy, akkor ellene a tank volt elég erős, míg a zergeknél a Baneling, de most mát még gyengébb. :S
    Remélem hamar észbe kapnak és inkább visszarakják azokat a képességeket, persze ha TÉNYLEG lekellett váltani, de lehet, hogy a Blizzardosoknak csak úgy volt kedvük hozzá. 😀

    Reply

  • nrvn

    |

    Ugy beszéltek itt mintha csak hetek v hónapok lennének a kiadásig és már csak a simitási munka alatt végzett változtatásokról számolnának be és azt beszélnétek ki holott még legalább 1 év jó esetbe mire kijön, igy nem hiszem hogy ezen kéne majrézni hogy „jajj ez miért ilyen, jajj az miért olyan”

    Reply

  • Tauren

    |

    Talán azért, mert pont emiatt húzzák az egészet, és nem tudom miért. Már bőven kiadhatták volna, mert sztem megvan már az egyensúly a három faj között, de mindig a képességekkel szórakoznak. :S De bocsánat ha nem ezt csinálják, de én valahogy ezt veszem észre.

    Reply

  • Peter1984

    |

    Azt a „függetlenség napjás” fegyvert már elvették tőle? Igazából azzal lenne értelme a time bomb-nak.

    Reply

  • atttti

    |

    Hát ja, az is „cool” kategória volt, de mivel jó ötlet volt el kellett vetni XD

    Reply

  • Promie Motz

    |

    honnan tudod nrvn, hogy nem jelentik már be decemberben a megjelenési dátumot? 🙂

    Reply

  • nrvn

    |

    #30 Onnan hogy akkortól már nem Blizz lenne a neve 😀

    #27 Látszólag lehet megvan, de mivel se te, se én, senki innen (Astont leszámitva) nem játszott még vele ezért nem tudhatod hogy az alapján amit mutattak és láttál mennyire van meg a balance, mert sztem még semennyire…

    Reply

  • Peter1984

    |

    @26 Adj tanácsot pls hogy miről beszélgessünk, ha nem a játékról a jelenlegi állapotáról, a hibáiról, és az előnyeiről?

    Mondjuk az időjárásról? Ok: Tiszalök Ködös sötét 8 fok

    Reply

  • atttti

    |

    Ha sötét van, honnan tudod, hogy ködös? 😛

    Reply

  • Peter1984

    |

    Felkapcsolom a kinti lámpát 😛

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    Ja jogos. Nincs választásunk a meglévő dolgokat kell vesézgetni. Ha egyszer kijön a játék ez 1-2 napig biztos a legkihaltabb site lesz a világon, tekintve hogy senki nem jön agyalni hanem ZUZZZA!! De addig csak ez van 😛

    És tényleg. Az jutott eszmbe vajon miért volt imba a planet cracker ??
    A planet cracker egy nagyon ötletes tetszetős stb röviden cool attack volt és valjuk be, azt balancolni nem lehet tul nehéz, változtathatják a sebezést az időtartamot meg a mothership erejét/sebessségét stb ez mind befolyásolná a cracker hatékonyságát. Szerintem simán meg lehetne oldani balance osra és akkor legalább lenne valami taktiai csapása a Mshhipnek amiért megéri legyártani.

    Reply

  • Strogg

    |

    A Warp Raynek el kellett rontani a nevét, bezzeg a nyomi kis infestor nem tud infesztálni, de annak nem kellett. Mothershipről az a véleményem, hogy annyit használják majd mint az atombombát… Planet Cracker meg magába jobb képesség lett volna mint az a 3 együttvéve. Ez olyan Queenes megoldás. Teljesen elrontották… Különben bannoltatok már valakit egyáltalán?! Mert itt mindig csak a veszekedés megy de a bűnös sose bűnhődik.(nem úgy kell érteni, hogy bannoljatok má valakit mer az olyan izgi 😀 )

    Reply

  • Strogg

    |

    Amúgy látom készül a zerg a wikiben. Tuttí. 😉

    Reply

  • T4rgeT

    |

    off: nehari érte , azt szeretném megkérdezni aki tudja esetleg vagy kb-re vagy nemtudom , mikor jön ki a Starcraft2? :$ Nézegettem nagyon sok helyen mindenhol azt is írják hogy szétszedik meg nemszedik meg felkötik meg ilyen masnit tesznek rá … csak azt nem tudtam sehonnan levadászni hogy mikor jön ki ))) ha valaki tudja elárulná? ))) Mothershipről meg ha már erről van szó szerintem még akár jó is lehet ha sok shield hp-ja lesz meg a Rádiusztól is függ ugye… , a Cloaking Field hasznos lehet ha sok Shieldje HP ja lesz neki … a Time bomb hülyeség a Vortex meg… hát ha látom akkor eltom dönteni milyen )))

    Reply

  • Strogg

    |

    Astonéknak ajánlok egy bazi nagy kiírást a főoldalra: SENKI SE TUDJA, HOGY, MIKOR JÖN KI.

    Mothership adatait, meg minden másét megnézheted a wikiben 😉

    Reply

  • sweeping

    |

    2009 ez már 100%.
    Hogy abban az évben mikor az egy jó kérdés.
    De direkt azért szedték szét a játékot, hogy minnél előbb ki tudják adni. Szóval 2010ig tuti nem csúsznak, pláne úgy hogy 2009 eleje táján lesz egy béta is már.

    Reply

  • Aston

    |

    #40: Ezekre a gondolatokra sincsen semmiféle garancia … senki sem mondta, hogy 2009-ben kijön, és senki sem mondta, hogy 2009 elején lesz béta.

    Na, akkor ami biztos: 2009-ben lesz béta.

    (persze ettől függetlenül én is abban reménykedem amiben sweep 😛 )

    Reply

  • Zarjin

    |

    Én látok a time bombban annyi fantáziát, hogy azzal egy adott területen le tudsz irtani egy bázist a légi flottáddal. Nem is beszélve, ha mondjuk ezt, a már sokat emlegetett, Thorral kezded. Egy terület levédésére is pofás lehet. Vortexről viszont sajnos nem tudom, hogy mennyi ideig tart 🙁

    Reply

  • Aston

    |

    #39: Jó ötlet, tádáám.

    Reply

  • Strogg

    |

    Ötletes, jó lett 😉 és még akkor is lesz haszna ha közlik a megjelenést 🙂

    Reply

  • T4rgeT

    |

    Most nézem WCG-n a Starcraft Döntőőt ^^ Stork vs Luxury kemény ))))

    Reply

  • L4.ZsukoV

    |

    Nah jó ez a nap egyre poénosabb lesz számomra… Nem elég, hogy a tánc tanárnő nem vette észre, hogy fél órát késtem… Ezután végre feljövök az oldalra és meglátom a remény sugarat: „Starcraft II megjelenés” Gondoltam Aston biztos meggyőzte a blizzeseket, hogy mondjanak már vmit kronkétumot róla. Erre ez fogad: „Semmi biztosat nem tudunk, semmilyen hivatalos megjelenési dátumot nem adott még ki a Blizzard. ”
    Április 1-je kicsit még messze van, nem ? 🙂
    Nah de visszatérek az eredeti témára:
    Mint már említették a mothershipet egy támogató egységnek szánják:

    – Cloacking Field: Hasznos képességnek tartom. Nagyon jól lehet majd a hallucinációval vegyíteni, mert tegyük fel van 2 mothershipped 4 archonod 3 immortálod és akkor a hallucinációval lemásolod az eredeti seregedet és az egyik mothership alá csak a hallucinált , a másikba pedig az eredeti seregedet rakod. Az ellenség 50% esélye van, hogy el találja melyik mothershipet kell ki lőnie, de akkor most ha felére tagolja a nagy seregét akkor az gázos lehet…

    – Time Bomb: Sokan hülyeségnek tartják pedig a phoenixeidet tudod ezzel megmenteni ! Zerg túl előre (légi) van vs protoss légi erő ( mothership + phoenix) protoss player nem tehet mást benyomja a pohenixek spéci képességét a túltöltődést , de sajnos ezzel csak a zerg osztag 60-70%-át tudta kiktatni most mi lesz ? Ugyanis phoenixek túltöltődés után kis ideig harcképelenek ekkor jön mothership ki a Time Bomb képességével védelmet nyújt a lemerült phoenixeknek míg azok újra töltődnek és harcképessé válnák. Eredmény a Protoss képessek felvveni a zerg túlerőt egy jó időzítéssel és mikróval 😉

    – Vortex: Mivel ez csak bénító képesség, ezért időhúzásra vagy hátrálás esetén jöhet jól… Gondolok én a visszavonulásra vagy team game-ben mikor az egyik társad csak fél úton van és te nem akarsz 1vs2 fightot nyomni ezért benyomod a votexet, ami lebénítja addig az ellenfél seregének egy részét míg mehjön az erősítés 🙂

    Ezek pusztán személyes vélemény és elgondolások. Ha hülyeséget mondtam volna nyugodtan be lehet érte perelni. 🙂

    Reply

  • darage

    |

    és mi lenne szerintetek, ha a time bomb úgy működne, hogy x (pl x=5) másodpercre visszafelé telne az idő, egy adott területre nézve persze.. Szóval pl egy jó nagy csata kellős közepében elsütve újra lehetne gondolni hogy érdmes-e tovább harcolni, vagy sem, vagy igen, de máshogy..^^ Ez egységekre épületekre, interakciókra, egyszóval mindenre hatással lenne. Biztosan sok problémát vetne fel a megvalósítása, de szvsz elég érdekesnek találnám.. 😛

    Reply

  • Protoss Archon

    |

    Válasz L4.ZsukoV #46 üzenetére:
    Amit leírtál majdnem jó, kivéve, hogy a Phoenix-nek már nincs túltöltődése. Helyette a sokat szidott anti-gravity-t kapta. 😉

    A Mothersip Planet Cracker képessége régen se volt kiegyensúlyozatlan. Amíg működött, addig ki volt kapcsolva a pajzsa, és elég lassan lehetett a célpontok fölé repülni vele. Legfeljebb 1 expet vagy 1 fő bázis felét lehetne leszedni a képességgel. Ez annyira nem imba, tekintve hogy jó sok energiába került már a bemutató videó során, és még könnyebben leszedhetővé teszi a Mothershipet.
    A jelenlegi verzió tökéletes. Egy támogató egységnek. A szavazatomat ez alapján adtam le.
    De támadónak…,nos annak aligha használható magában. A Vortex szerintem marhajó egy dologra, ha úgy célzod be, hogy az ellen légi haderejének a felét kapod el vele, akkor a maradékkal könnyebben elbírsz. Ez talán hasznos lesz a zerg Corruptorok ellen.
    Figyeljétek meg, mire kijön a Protoss kampány, addigra erősítenek rajta. Különben nem lesz mivel visszafoglalni Aiurt. 😛

    Reply

  • Wisle

    |

    Minek mégtöbb támadó egység? Arra ott a jólbevállt karrier. Inkább támogatóra van kereslete a protossnak az arbiter kiszedése miatt… szóval a mothership egy felturbózott arbiter 🙂
    Sőt, ha egyszerre vagy terrannal és protossal, máris lehet a protiknak arbiterje 😀 (nighthawk)

    Reply

  • DJackson

    |

    Szerintem már tudják,hogy mi lesz,csak még dolgozni akarnak, úgyhogy ilyen szarságokkal jönnek elö, hogy azt higgyük milyen xar ez a játék így és ne csak ülve várjuk, hogy kijöjjön, hanem háborodjunk fel, hiszen a negatív kampány is kampány, ne feledjéktek 🙂 nicsak máris 50 post van itt. Aztán mikor kijön a jááték elötte 3 héttel minden megváltozik és helyrerakódik, hogy megint minden felpaprikázódjon a sok változástól. Szerintem is xar ez a jelenlegi madassip.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.