Még egy béta kulcs osztás

Astonkacser . Hírek 1071

war3tournament

Semmi hír ma reggelre sem, kedves olvasóim. A hétvégi hosszú kuss után általában hétfőn délután (kaliforniai idő szerint) írnak egy-két kék posztot a fejlesztők, de ez ezen a héten nem történt meg, így ma reggelre sem volt tele friss információkkal a blue tracker. Na mindegy.

Viszont találtam egy érdekességet a teamliquid.net SC2 fórumában, ahol FrozenArbiter hívta fel a figyelmet arra, hogy a Warcraft III ladderen tournamentet szerveznek, ahova ilyen-olyan szabályokon keresztül az első 100 ladder helyezett fog bejutni, majd a végén (nem tudom miképpen jön ez ki) 60 ember fog SC2 béta kulcsot kapni.

A dolog pikantériája, hogy a nagy 2009-es tournamentre való bekerülés az invitational ladderen keresztül történik, ami 3 hétig (!) fut, tehát 4-5 héten belül talál gazdára a 60 darab SC2 bétakulcs. Ne felejtsük el, hogy a Theme Park verseny is még pontosan 3 hétig fut, szóval 4-5 héten belül ott is gazdára találnak a béta kulcsok. Vajon a dolgok összefüggnek?

További részletek a tournament hivatalos oldalán és annak FAQ-jában.


Comments (29)

  • Leto

    |

    Gyerekek pangás van 🙁

    Reply

  • Aston

    |

    Remélem, hogy valami „nagy-nagy” dolgot előz most ez meg, de valószínűsítem, hogy nem 🙁 .

    Reply

  • inkwizitor

    |

    több mint valószínű :/

    Reply

  • Blase

    |

    szerintem a battle riport 2 hamarosan elkészül, vagyis nagyon remélem…

    Reply

  • ProfessorJ

    |

    Ez tök jó azoknak, akik Warcraft 3 b.neten játszanak 😛 , de én mint elméleti-történet „szakértő” semmivel sem vagyok közelebb 1 SC2 beta kulcshoz.

    Reply

  • sweeping

    |

    Én valami nagy dobásra számítok. Végre egy béta kezdetére 🙂
    Ez a játék biztos, hogy idén ki fog jönni. Tudják a blizzardos fiúk is, ha idén se jönne ki az roppant nagy felháborodást keltene.
    Ráadásul már azt is tudjuk hogy idén ki fognak adni valami

    So what’s coming out from Blizzard in 2009?
    “As it relates to what title we’re releasing this year, we’re not prepared to say,”

    Valami biztosan jön idén, eléggé valószínű hogy az sc2.
    Szóval idelye már annak a béta indításnak 🙂

    Reply

  • SzuL

    |

    Válasz sweeping #6 üzenetére:
    az is lehet, hogy bétát adnak ki 😀

    amúgy: ideJe

    Reply

  • Gromash

    |

    Válasz sweeping #6 üzenetére:
    Én valami nagy dobásra számítok. Végre egy béta kezdetére 🙂
    Ez a játék biztos, hogy idén ki fog jönni. Tudják a blizzardos fiúk is, ha idén se jönne ki az roppant nagy felháborodást keltene.
    Ráadásul már azt is tudjuk hogy idén ki fognak adni valamit

    Hát nem tudom ami a felháborodást illeti úgyis a blizzard diktál hogy mikor adják ki és nem tudom hányan olyan van akár köztetek is aki felháborodása ellenére nem venné meg amint kijön (persze azok közül akik amúgyis megakarják venni) ráadásul sztem mindenki eléggé ismeri a Blizz-t annyira hogy tudja nem szokásuk a kapkodás 🙂 én személy szerint a Stalker-re is vártam 5-évet addig figyeltem a híreket róla stbstb az csalódás volt(a sok várakozás túl nagy elvárást szült) remélem az sc2 nem ilyen lesz

    Reply

  • Tauren

    |

    Na WC3 Battleneten.
    Egy hétig toltam BN-en a WC3-mat, és hiába volt az orkokkal legalább ötéves tapasztalatom, porig aláztak. Sokan mondják azt, hogy nincs ki balanceolva a négy faj. Ez tényleg igaz????
    Néhol azt hallom, hogy a Nightelf, néhol, hogy az Undead a legerősebb, hát mondjuk a Nightelfel nincs problémám, de az Undeadok elég erősek. Főleg a Frost Wyrm-jeikkel, meg a hülye pókjaikkal, meg persze a többi, amit most nincs kedvem sorolni.
    Én ork párti vagyok, így barátaim ellen, és amikor volt még nálunk PC kuckó (internet kávézó) akkor elég jó voltam, de ez a BN elég nagy különbség???
    Innen jön a kérdés, hogy az ember, ha Blizz kocka, vagy 12 órán keresztül WOW-ozik, vagy WC3-mazik. XD
    És mi van azokkal akik mindkettőt nyomják? XD Azok biztos nem profik.
    Ezek biztos megmaradtak egy bizonyos játéknál, és megállás nélkül azt játszák. Elég jól, mert én minden fajta játékkal játszom, lehet hogy épp nem vagyok olyan profi mindenből. 😀 De nem bírok egynél megmaradni. Idő után az ember megunja, és elkezd mással játszani, aztán visszatér arra a játékra, amikor megjön hozzá újra a kedve.
    Bízok a Blizzardban, de remélem hogy nem fogják 2012-ig elhúzni az SC2-t.

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    #9 Welcome to the real gamezone where everyone have to learn how to play and pay the price for the skills. 🙂

    5 éves single player meg LAN tapasztalat az ha megnem sértelek semmit nem számít 😀 Wc3 relative balancolt bár nem állítanám hogy minden játékmodban az. 1v1 ben biztos hogy az, és már meg se haragudj de ha ork voltál 1v1 ben és valaki frost wyrmket hozott ellened akkor ott valami naaaaaagyon el lett lassúzva. Wc3 1v1 ben szinte lehetlen, de egészen biztosan felesleges kihozni a tisztán t3 as airt (chimaera, griphonrider, frostwyrm) és ezt igazábol az orkok simán meg is akadályozzák. Én ugyan nem vagyok se nagy orkos se nagy solos de azt tudom ígérni, hogy ellenem nem tud frostykat hozni egy ud soloban, ha pedig mégis addigra már totál felesleges. A pok sem imba soloban csak kell pár rider (háloval) 1 tc mondjuk meg 1-2 speed scroll még eleinte.
    Sőt ami azt illeti szerintem akkor már az ork a legkeményebb 1v1 ben, nem tom de valami azt sugja hogy a bm meg a hex együtt kicsit mintha „kapd be a faszom” lenne csak ugy finoman de….. azt mondják az okosok nem vészes nem tudom nem vok solo specialista. (ffa ban a „hexastomp” 100% hogy imba 8-9 sec stun jol időzítve a fázist ami elég arra hogy a két cipőfűzőmet megkössem)

    „de ez a BN elég nagy különbség???” Hát igen a bnet maga zongorázható különbség, kompetitív, kihívst jelent idegekre és teljesítményekre nézve egyaránt…. de hát ezért találták ki.

    „És mi van azokkal akik mindkettőt nyomják? XD Azok biztos nem profik.” Hát ez abszolut relativ. Mert ha az a profi aki fizetést is kap érte akkor valoszinüleg a válasz igen azok nem profik. De pl én is elmentem diablo II ni kicsit starcraftozni ezt azt csnáltam nem nagyon játszogatam wc3 al aztán mikor visszaszökkentem kicsit egyböl megcsináltam a ladder 80 at ffa ban (ováció,taps :P) szoval nyugi azért az, hogy sok gamel tolod, önmagában nem kell, hogy azt jelentse, hogy midnegyikben lama vagy. De pl igy 5 év sc hanyagolás után már nem hiszem hogyha csak ugy viszsazökkenék tul sokra jutnék.

    „Ezek biztos megmaradtak egy bizonyos játéknál, és megállás nélkül azt játszák”
    Ehhez kell egyfajta megszálottság és egyfajta érettség is, eleinte szerintem mindenki ugy kezdi a computer games páylafutását hogy minden uj szart… elnézést, játékot kiprobál és eleinte valoszinűleg mindegyiktől el van ragadtatva. Aztán szép lassan mindenkiben kialakul egyfajta kritika amivel azért a sok lom közül kiválogatja a legjobbakat, aztán hosszútávon csak az igazi kedvencek maradnak meg amiben tényleg olyat lát az ember amiért minden alkalommal ha a gép elé ül kedve lesz játszani azzal a gammel. Szerintem az ilyenekből egyszerre 1-2 nél több nem igen van. Persze ez nem zárja ki hogy valaki időszakoljon amikor más más dolgokat is kipróbál vagy vált más játékokra de a lényeg, hogy napi rendszerességel szerintem 1-2 gamet lehet tolni úgy, hogy mondjuk arra azt mondhasd, hogyha nem is profi vagy, de azért van hozzá lövésed.

    #2 „Remélem, hogy valami “nagy-nagy” dolgot előz most ez meg, de valószínűsítem, hogy nem”
    Nem azért de ha nem is közvetlenül de megelőzi ez a pangás a megejelenést ami azért elég nagy dolog 😀

    Szerintem pedig a 4-5 hét a bétára nem optimista jóslag semmint inkább elvárható realitás, ha jobban meggondoljuk kb akkora volt várható, persze amennyiben még idénre képzeltétek a megjelenését 😀

    Reply

  • aarchie

    |

    Azért megnéztem volna Tauren arcát, amikor Bneten bezúzták az arcát a funlanparty-s gruntmass taktikája ellen. 🙂 Amúgy sokkal élvezetesebb, és taktikusabb a 2v2, az 1v1 inkább csak untig bejáratott blademaster kergetésről, human towerezésről, 1-2 agyonhasznált egység „massolásáról” szól. Sajnos a hősök, a belassított termelés és a kis seregek tönkre vágták az élményt RTS szempontból. Persze Atommicro WindwalkEnsare Danik pont ennek örülnek. (Most jöhet a szokásos oltás tőlük, hogy én még életemben tuti nem láttam egy meccset se, pedig de, sőt). Ilyen tekintetben sokkal összetettebb a SC.

    Mi meg örüljünk, heteken belül jön a Battlereport, aztán kb. 2 hónap és jön a BETA:)

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    #11 ház hát a 2v2 pont egy irdatlan mass 😀 Általában van egy aki a rangedet massolja 1 meg aki a meleet, mert ez olyan izgalmas heh 😀 1v1 be legalább kell micro, ha már olyan különösebb kombinálási lehetőséged nincs is (és nincs az fix 😀 ) 3v3 hoz kelett az ész amig nem találták k ia feedet, a 4v4 meg mindig a taktikárol szólt meg a teamworkröl.

    Reply

  • Tauren

    |

    Válasz: #11:
    Hát aarchie, nekem is leesett az állam, mikor hatalmas ork seregemmel, 6-os Tauren Chieftain-nal, és 6-os Troll Shadow Hunter hőseimmel, nem beszélve a minden 3-masra fejlesztett fegyverek, és a vegyes egységek. (kodo, troll berseker, grunt, katapult, raider, és a többi) neki mentem az élőholtnak. 4v4-ben nyomtam, és okés, számít, ha ki segít, vagy hányan jönnek ellenem, de lehet hogy azért vesztettem, mert noobok voltak a barátaim. Egyedül feltudtam tartani egy Nightefl, Human, és két Undead-os ellent. Nem tom hogyan, de nem adtam fel. Az én haverjaim nem tudom mivel voltak, de hát sorra alázták őket. Aztán jöttem én, és annyi nekik. Ez szép és jó volt. De amikor a seregemmel (amiket felsoroltam) Neki mentem az egyik Undeadnak (közben a haverjaim legalább a másik Undead-ot elintézték) kezdtem szépen gyakni, de egyszer csak megjelent a Nightelf ilyen Chimeraval, meg Óriás hegyigólem (vagy hogy hívják) meg a többi egység a Nightelfnél. Szépen legyaktak.
    Ez mondjuk nem tudom mennyire számít, mert hát általában 2v1 ellen álltalában az egyedüli veszít.
    De ha most visszagondolok, lehet hogy nem is vagyok vesztes! 😀
    A barátaim noobok voltak, 4 ellen meg tudtam küzdeni, persze a végén darabokra szettek, de amikor szép sorra ölték le a haverjaimat, én mindig megcsupaszítottam a seregeiket, persze a végére engem is elértek, és kampec.
    De akkor is néztem nagyokat, hogy hoppá… ezek nem közönséges játékosok.
    Na meg egy másik mecs, ahol mindenki TEKNŐS volt. Az szép volt, akkor azt se tudtam mi az hogy Teknős stratégia, csak azt láttam, mindenkinek tele van toronnyal a bázisa. XD Én meg próbáltam támadni, de semmi haszna nem volt. XD

    És ezeket elmondva, hogy azért maradjunk az SC-nél, ott is majdnem ilyen fajta érdekességek történtek velem, csak ott tudtam nyerni is. 😀 Remélem az SC2 még jobban kihozza az ilyen fajta lehetőségeket, vagy elpusztításukat.

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    # 13 Jahogy 4v4 Rt… jaj azt hadjad már. Az rt playerek 95% használhatatlanul noob . Fontos még megjegyezni, hogy ők NEM A BARÁTAID!! ilyenekt még viccből se mondj az rt társak fele olyannyira nem a barátod, hogy ha tehetném szétverném a fejükön a széket amin ülök. Azok csak társak, amiket pechedre a gép sorsol melléd, maradjunk ennyiben 😀 Az hogy ezekkel az észgombákkal kikapsz ez annyira nem szokatlan, hogy az rt-ző társadalom 99% egészen biztosan noobnak tartja az összes rt palyert gyakori vereségei miatt, miközben ők maguk is jó 90% ban biztos hogy noobok. De ha nem is noobok akkor mindenképpen totál tehetségtelen még a józan észt is nélkülöző „játékosok”.
    1 tipp a 4v4 re. mindig legyen tp-d és soha ne harcolj csak ha biztosan megéri. Ne harcolj 2 ellen mert főleg ezek a balfa.. öhm a társaid tuti nem fognak segiteni szoval csak magaddal tolsz ki. Egyszerüen teleportálj el ha túlerő van. A másik tipp, hogy mobil sereget gyárts ami sokoldalú de mozgékony (ez az orc groundra nem feltétlen igaz) és ne riadj attól se vissza ha a többiektől külön támadsz, főleg ezekkel az rt zsenikkel nem valami nagy élmény együtt harcolni, főleg mert az egészet csak áttekinthetetlenné teszik és a lehető legkellemetlenebb pillanatba hagynak cserben (tpznek ki mondjuk). Tehát harcolj egyedül ha lehet, de csak taktikai pontokon támadj, sose állj le harcolni a map közepén ( mint az rt okostojások 2 harmada akik szivesen fightolnak a map közepén a nagy semmiért és ha nem vagy ott még te vagy a noob) kivéve persze ha olyan sepcializált sereg jön veled szembe amit tökéletesen counterolsz (mondjuk wyrmel mész és mass taurenes jön szembe) mert az ugye xp, de egyébként törj a bázisokra és ha valaki tpzik nézd meg először milye van, (ezek a zsenik sokszor tpznek totál alklamatlan sereggel ami csak további xp 😀 )ha többen is tpznek csak tpz ell. Persze lehet sok társad kapásbol le fog noobzni ezekért a műveletekért de nincs igazuk, nem tudnak számolni. Ha neked még el is kell tpzned az csak 1 tp viszont ahány embert rávettél arra hogy teleportáljon oda mind elbukott 350 goldot, ráadásul közbe amit pusztitottál az economy-n az bonusz neked. Ezzel ráadásul könnyen szétválogathatod őket amivel megnöveled az esélyét annak hogy szembejön egy olyan sereg valamikor, amit teljesen tudsz counterolni.
    Mondok egy példát hogy érsd: jön hozzád mass taurenes meg a mass gargolyleos (ezt 4v4 ben azért felosztják hogy mindenki más területre koncentrál Air AntiAir vagy Ground stb) te betámadod az ud-t a mass windridereddel mondjuk, ezzel haza tpzik a mass gargolyle de te fogod magad és haza tpzel magadhoz ahol a mass taurenes van és lehenteled, persze megteheti ő is, hogy el tpzik (vannak prok akiknek ne mjut ám eszébe 😀 ) de akkor 2 en már elbuktak 2 tp-t. Stb stb
    Az a lényeg addig kell a lapokat keverni hogy a véén valahogy előnybe hozd a csapatodat (at ban ez egyzserűbb főleg ha mindannyian így bűvészkdtek közbe még egy kis exp és hopp már el is nevezhetitek a híres „protocol” nak :D)
    És egy jó tanács a végére: Hagy abba a 4v4 rt-t amennyiben nam vagy benne biztos hogy 1. a vérnyomásod rendben van és rendben is lesz (nem boszsant fel mások balféksége) 2. Ha nem vagy benne biztos hogy ha kell 1v4 ben is megnyered a játékot. (nekem pl külön replay gyűjteményem van arról a kb 40 gameről amit 1v4 be nyerem meg… asszem ez mindent elmond az rt szinvonalrol)

    Ha nagyon összeszokott banda vagytok 3v3 at ban még lehet teknősözni de 4v4 be már szerintem esélytelen. (most szögezzük le a proto nem = teknős az hogy az utolso bázisotokra leraktok 50 tornyot az nem teknős taktika hanem a szükséges védelem 😀 )
    Az igazság az hogy 4v4 ben ha téged teknős taktikával vertek valamit nagyon elnéztél, 4v4 ben a mapok hatalmasak tele vannak expel van bőven hova terjeszkedni aztán ráérsz kigyártani 1 halom ostrom gépet és szépen lebontogatni az összes towerjüket.

    Reply

  • Tauren

    |

    Válasz #14:
    Látom te is járatos vagy nagyon a WC3-ban. Kösz a tanácsokat. Óhó… van esély itt még az orkoknak. XD
    A másik, hogy elfelejtettem szólni, hogy a Teknősős pályám, az FFA volt. XD ott minenki teknős volt, csak én nem, egymást alig támadták, mert nem is nagyon támadtak egymásra (nem tom mi volt akkor az értelme), de amikor én mentem, jöttek a gyilokopterek, és kampec (mert az egyik közben csak azt gyártott). Mondom magamban, ”ez mi?”
    Jaj ha már itt vagyunk, mivel lehet orkokal leölni a gyilokoptereket? Mert szegény trolljaim, berserker módban sem voltak elég erősek. Nem beszélve a Windriederekről. Lehet, hogy valami macro cucc kell ellenük, valami jó kis mágia, vagy mi a fene?

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    #15 Na ne viccelj már 😀 pár batrider és elmennek a copterek a fenébe. Vagy veszel a herodba orbot a copter szinte nem is sebzi a herot. FFa ba meg alap hogy van a bázisodon 50 tower, ez a wc3 ffa egyik sajátossága. Mivel az egységek száma nagyon limitiált viszont adott esetben a seregekk között nagyon nagy különbség lehet ezt mindenki towerekkel igyekszik kompenzálni. Egyúttal azt is eléri hogy ne lehessen váratlanul kibontani, mert mondjuk egy elf 12 chimmel ha nincs tornyod ki ejthet a játékbol kb 10 másodperc alatt, ami elég kellemetlen. Szóval ffa ban a tower elég alap dolog, elfel legkevésbé és humannal leginkább, elf towere a legroszabb a humané a legjobb az orké a human után a 2. legjobb, szóval az orkok is telerakják magukat, úgyhogy ezen ne csodálkozz.

    Az meg hogy ffa ban copterrel kiszedtek hát most erre mit mondjak ? 😀 Hogy a starcraftosok is értsék ez kb olyan mint sc ben mass queenel lenyomni valakit 😀

    FFa ban orkal játszani egyébként nagyon expert dolog tekintve hogy a heroid az egyetlen igazán imba unitok a többi folyamatosan dögleni fog ezért elég költséges a küzdelem. Viszont ha a heroid elérnek egy szintet lehet rájuk mondani hogy imbák (azért az a hexastomp csak 8-9 másodperc ami alatt kb 0,0333… fokot fordul a föld 😛 )

    Reply

  • SzuL

    |

    Válasz Crafty_FOX #16 üzenetére:
    ezt a „hogy a starcraftosok is értsék..” részt úgy mondod, mintha lenne kb 5 sc-s egy starcraft2 oldalon.

    Reply

  • nrvn

    |

    #17 Semmi baj nem volt ezzel, nekem speciel kínai amit most itt irkáltak, de ezzel, hogy ez leirta már érthetöbb. Nem volt ebbe semmi sértö v bármilyen egyéb rossz szándékú megnyilvánulás, max annak érezted…

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    #17 öhm lehet kicsit félreérthető volt, bár sértésnek nehéz lenne értelmezni, de azért jellemző hogy ki érti félre 😀
    De végülis politikailag korrektebb lett volna azt irni hogy „mindenki értse” de gondoltam azzal mgsérteném a warcraftosokat ha feltételezném rolluk hogy nem értik, így maradtak még az sc sek akik így viszont magukra vehetik (ha unatkoznak a hírzárlatban) Hiába nem egyszerű manapság politikailag korrekten fogalmazni…

    Reply

  • SzuL

    |

    Válasz Crafty_FOX #19 üzenetére:
    nem vettem sértésnek, csak kicsit fura volt 🙂

    Reply

  • inkwizitor

    |

    VALAMIT MÁR! Nem hiszem el…. -.-‘

    Reply

  • L4.ZsukoV

    |

    A reset után játszottam egy 4v4 rt-ét kíváncsiságból, ami a következőröl szólt:
    Volt mellettem egy UD fölöttünk meg egy human és egy ork társ… UD,én szembe velünk human ork a másik 2 társammal szemben pedig UD Human ellenfél (Dragon Falls utálom!). Nos a játék eleje arról szólt, hogy creepeltek a társaim én közben scoutoltam harrasoltam Bm-mel azután ud társammal nagy nehezen eltotyogtunk támadni, ami jó lett volna, mert fenti enemyktől áttpéztek segíteni bajtársaiknak CSAK ÉPPEN A FENTI TÁRSAIM NEM MENTEK TÁMADNI, MERT A HUMAN MINTHA SÜKET ÉS VAK LETT VOLNA EGYSZERRE… Ezután a gárda megindultunk ellenünk fentre, ami annyit jelentet, hogy az UD társam felment segíteni neki tehát a 2db 2v2-ből lett 1 db 1 (én)vs 2 2vs3 (társaim). 😀 Igaz megnyertük, mert akikkel én szenvedtem azok igazi maki majmok voltak és még a bázisomat rombolták addig a társaim a többi két ellenfelet gyökerestül kiszedték. Ezzel nem azt akartam írni, hogy mekkora „goszu” voltam hanem inkább, hogy kissé tartok attól, hogy az SC2-ben milyen szar lesz mikor pechedre kifogsz olyan 10IQ-s társakat akiknek fogalmuk se lesz arról, hogy mi az, hogy csapatmunka…

    Reply

  • JaReL

    |

    Válasz L4.ZsukoV #22 üzenetére:
    „az SC2-ben milyen szar lesz mikor pechedre kifogsz olyan 10IQ-s társakat akiknek fogalmuk se lesz arról, hogy mi az, hogy csapatmunka…”

    Ez SC1-ben is 10-ből 9-szer így volt, ha csak úgy egyedül mentél fel bnetre játszogatni. Plusz ott még minden második ember hackkelt… :/

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    #22 Tudod krisz nekem van egy rt replay packem amit bárkinek szivesen odaadok bármikor. 1 dolgot garantálok, aki ismeri a wc3 at az sírni és nevetni fog rajta egyszerre meg lesz döbbenve és el lesz képedve, tehát nagyobb hatással lesz rá mint egy szappan opera tragédia =) mert rt ben olyan dolgok esnek meg hogy azt leírni egyszerüen nem is lehet…. könnyekre fakad az ember meg hangosan felröhög ( a multkor beirta nekem egy team killer hogy no lifer vagyok WTF ?)

    #23 O nyugi w3 ban is vannak hackerek dögivel, csak természtesen ők 1v1 ben meg AT ban csinálnak karriert (nagy ritkán ffa ba bár ott inkább az okos preteamerek a „nyerők”) Közös jellemzőjük hogy magukból kiindulva meg vannak győződve rólla hogy te is hackelsz, sőt szeretnének arról meg is győzni, hogy semmi jogalapod nincs utálni őket mert te magad is hackelsz, és különben is ha téged zavar, hogy ő végig flamel és hackelget akkor te egy No lifer vagy….. Így kelett a netről megtudnom 23 évesen, hogy nincs életem 😀 😛 Már megérte 😀

    Reply

  • Tauren

    |

    Én lehidalok!
    Miért jó az embereknek hackelni, most jó ezeknek nem tiszteségesen játszani? Ennyi erővel már játszani se lehet neten… :S
    Nem tudom, de tiszteségesen játszani a legjobb, sztem abban nincs semmi kihívás, ha látod az egész mapot, vagy olcsóbb minden, vagy erősebbek az unitjaid, mint a többieknek. Az nem is játszik, csak szenved. Egy játék arról szól, hogy 2 ember, vagy több egymással szabályok szerint játszanak, hiszen szabályok nélkül nem lenne semmi élvezet. Hiszen ha minden ingyen lenne, egy lövéssel meghal egy unit, sec-perc alatt megsemmisíted a bázisokat abban mi az élvezet. De szerintem ezek a HACKEREK egy sunyi, bunkó parasztok, akik azt hiszik, hogy most nagyon menők. Pedig ezzel csak magukat járatják le, és a játékélményt rontják el.

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    #25 Nem mondod 😀 Szerintem csak nem volt gyerekszobájuk, meg elég buták vagy éretlenek ahoz hogy ne jussanak el még arra a szintre amikor felismerik, hogy a játéknak nem az a lényege hogy a végén beírhatja hogy „leave noob” és szépen növekszik a „wins” felirat melett egy szám 😛
    Valójában ostobák de erről most nem írok litániát annyi füstölgésem van már ezen az oldalon is ebben a témában ha valakit érdekel keressen rá én leírtam mi a véleményem az összes taknyos kis „hackerről” (mégha hackerek lennének, de csak letöltenek egy progit és ennyi a skill).

    Reply

  • K4E

    |

    nah gyorsan toljanak egy bétát aztán gyorsan toljanak egy SC II -t és mindenki Happy lessz 😀

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    Lassan Aston már berakhatna egy visszaszámlálót felülre, hogy mikor lesz legközelebb hír…
    Addig is 4 teljes napja és több mint 10 órája még hír morzsa sincs, ennek legalább battle report 2 -t kell jelentenie.

    Reply

  • Peter1984

    |

    Vagy már unják a saját hülyeségüket visszaolvasni 😛

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.