Dustin Browder interjú 2.rész

Mr.Gumby . Hírek 866

NovaNem, nem Dustin Browder-nek lett ilyen jó hátsó fertálya, csak gondoltam mégiscsak jobb ezzel színesíteni a hírt, ha már úgyis szerepelni fog benne a leányzó.
Lévén hogy már napok óta nem érkezik semmi érdekes hír, ezért gondoltam nem töröm meg a szériát, itt egy újabb mérsékelten izgalmas hír. 🙂 A múlt héten kiadott Dustin Browder interjú 2. részét is elérhetővé tette a StarcraftWire.net. Utólag megnézve érthető is miért nem törték magukat, hogy minél előbb kint legyen. Közel 9 perc tömör unalom, semmi érdemi új információval. Aki egy buddhista pap nyugalmával rendelkezik az nyugodtan cuppanjon rá, aki viszont kicsit türelmetlenebb fajta, annak itt van a lényeg kimazsolázva :

– Erősen valószínű, hogy a meg nem jelent Starcraft : Ghost-ból tiszteletét teszi majd Nova (az egyik legszebb üleppel rendelkező CGI karakter 🙂 ) a játékban. Persze semmi konkrétat nem mondott Browder, csak szorgosan utalt rá. Mint ahogy arra is, hogy még 1-2 másik karakter is megjelenhet a könyvekből.

– Már egyszer ki lett tárgyalva, de azért „okosan” megint rákérdeztek hogy az időjárási viszonyok (eső, hó) fogják-e befolyásolni a játékmenetet. Dustin hevesen tiltakozott, mivel ha ezt bevezetnék úgy a Zergek pl hatalmas hátrányt szenvednének el, mivel egyik legnagyobb erejük a sebességükben rejlik. Szóval díszítőelem lesz csupán az időjárás.

– Megpróbálják az összes eddig felhasznált egység modellt beletuszkolni a játékba, de ez annak függvénye, hogy lesz-e elég helyük, ugyanis már kezdik feszegetni az 1 DVD-nyi adatot, és nem szeretnék 2 lemezen kiadni.

– Nem lesznek power-up-ok, mint pl a Command and Conquer szériában. (Hogy jött egyáltalán az ötlet az újságírótól…)

Szóval megtudtuk azt amit eddig is tudtunk, éljen éljen!

Forrás :
StarcraftWire.net


Comments (8)

  • GeryGTK

    |

    Én speciel nem tudam, hogy Nova is szerepelni fog, aminek igazán örülök hisz most olvastam el a SC:Ghost Nova, című remekművet:) és nagyon tetszett. Egyik kedvend karakterem lett:)

    Reply

  • inkwizitor

    |

    juj novának örülünk 😀

    Reply

  • Raymond

    |

    Az SC: Ghostrol jelenleg mit lehet tudni? En ugy tudom, hogy abba hagytak, de nem toroltek a tervet, igaz?

    Reply

  • mark182

    |

    én Michael Liberty-nek örülnék, remélem ő is benne lesz 😛 😀

    Reply

  • Tauren

    |

    Egyébként meglehetne oldani ezt a 1 DVD-nyi cuccot.
    Legyen a játék rajta az egész, és mondjuk netről kéne (amikor fellépsz Battle-net.re) töltené le az többi (kiegészítő) egység modelleket.

    Olyan lenne, mintha Patchet töltenél le, hiszen nekem is meg van az SC BW-vel együtt, de az én verzióm még drága egységekből áll, és a BC, a Carrier 8 egységbe, míg az Ultra 6-ba, de ha felmek Battle.net-re autómatikusan letölti a legújabb patchet, és tök jó, hogy 6 egységbe kerül a két csatahajó, és 4-be az Ultra.

    SC2-ben is meglehetne oldani, Patch formájában, és nem is kéne szenvedni, hogy juj hány lemezre fér rá.

    Ja és még valami: Remélem is hogy beteszik Nova cicát, kis aranyost szeretném használni zergek ellen. 😀 😀

    Fúhú, eltudom képzelni, hogy Nova, és Kerrigan összetalálkozik. Karrigen biztos elmondana egy Darth Vader-es szöveget, hogy „én is emlékszem, mikor csak emberként éltem, én is ilyen jó ghost voltam mint te”, azt Nova is mondana valamit, és hát ki tudja, mi történne ha a két nő sárbunyóba kezd. 😀

    Reply

  • inkwizitor

    |

    Válasz Tauren #5 üzenetére:
    nem lenne jó ötlet a rögtön még patchejünk is miután felraktuk nehogy tudjunk már végre játszani elgondolás.

    #3: nem lehet tudni semmit. be van fagyasztva. később bizonyára kezdnek majd vele valamit de gondlom az se mostanában lesz. majd max dio3 után.

    Reply

  • Mr.Gumby

    |

    Válasz Raymond #3 üzenetére:
    Kukázták a meglévő játékot, mert nem ütötte meg a Blizz színvonalat. De mindenképpen szeretnék újrakezdeni valamikor a jövőben, szóval szerintem tuti felélesztik a hibernálásból a projectet 🙂

    A modell letöltögetős ötlet viszont jól hangzik, de szerintem elég lenne a Map Editor indításakor felkínálni, mint opcionális lehetőség.

    Reply

  • DarkDevil

    |

    Válasz mark182 #4 üzenetére:
    szerintem is jó lenne ha benne lenne Liberty de Novának is nagyon örülök ő is az egyik kedvencem

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.