Mule és Obelisk – 2. felvonás

Mr.Gumby . Hírek 1138

Yellow MineralMég mélyebbre ásunk Mule és Obelisk témában. Lehet örülni, Xordiah volt a hülye, és csak elgépelés következménye az Obilisk 🙂

Na de nézzük a kérdéseket, kezdjük a Mule-al :

Question : What happens to the minerals the MULE is holding when the MULEs timed life expires? Do they dissapear or does the player get them?
Karune : Currently, the minerals the MULE is holding when it dies are lost unfortunately.

Question : Can you drop the MULE directly on a mineral patch and it will automatically start harvesting?
Karune : Yep.

Q : Mi történik az ásvánnyal amit a Mule hurcol, amikor lejár annak az ideje?
A : Jelenleg eltűnik az ásvány.

Q : Le lehet dobni a Mule-t közvetlenül az ásványokra, és automatikusan elkezd bányászni?
A : Igen.

Az Obelisk témakör kicsit kövérebb :

Question : Also, how effective are the Obelisk’s Shield and Energy Recharge abilities?
Karune : The Obelisk’s shield regeneration is currently at a 1:1 ratio and the energy transfer ability is at a 2:1 ratio (Obelisk energy to unit casting energy). These ratios are of course subject to balance. Originally, the energy transfer ability was at a 1:1 and that proved to be much too easy to fire off consecutive Psi Storms on incoming enemies while defending and attacking.

Question : Are the Shield and Energy Recharge abilities useful enough of the time to compete with Proton Charge?
There is allot of concern that they may not be as good an alternative as say comsat is to MULE.
Karune : In my opinion, both recharge abilities are very useful, but often times it is better to build a second Obelisk when you can afford it to then use those abilities. If you are 100% efficient with probe buff, your first Obelisk should never have extra energy for the use of other abilities.

Q : Mennyire hatékony az Obelisk Shield és Energy Recharge képessége?
A : Az Obelisk pajzs töltési aránya 1:1, amíg az energia töltésé 2:1 (ahol az Obelisk 2 energiája tölt 1-et). Ezek persze változhatnak még a jövőben, ahogy eddig is változott 1:1-ről az energia töltés aránya, mivel az túl egyszerűvé tette a védekezést/támadást ha Psi Storm-ot használt az ember.

Q : Van-e a Shield és Energy Recharge képesség annyira hatásos, mint a Proton Charge?
A : Véleményem szerint igen, de van hogy jobban megéri 2 Obelisk-et építeni, ha van rá keret. Ha 100%ig kihasználod a Probe turbózást, akkor sose lesz elég energiád hogy más képességeit használd az Obelisk-nek.

Forrás :
Battle.net


Comments (6)

  • mark182

    |

    hát ez… érdekes 😀

    Reply

  • Sydra

    |

    érdekes lesz egész játék alatt ezt nyomkodni az összes exp-en…. dehát valakinek ez biztos fun:D

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    Érdekese a protoss trtechnológia, bár mi ezt emberek nagyon rossz hatéásfokúnak neveznénk 😀 az energia fele tehát elvész áttöltésnél, szóval mai kérdésünk : ha láncba kapcsolnánk pár obelisket és egymás energiáját töltenénk vele mennyi idő alatt buknánk el az összes energiát ? (egyébként 2 obelisk is elég ha egymást töltögetik)

    Egyébként igy látatlanba ez nem valami nagy ötlet inkább a spellek energia igényét emelném mert ha az energiát ennyivel roszabb arányba tölti mint a pajzsot akkor sokkal inkább érdemes az egyszerü harcosokat töltögetni vele semmint a castereket, és ezzel nem azt mondom hogy nincs olyan helyzet amikor megéri, csak azt hogy majd általában nem.

    Reply

  • Strogg

    |

    Azért psi-stormra bőven megéri töltögetni…

    Reply

  • aarchie

    |

    Hát szerintem is megéri! War3ban a moonwell is fél manáért töltött 1 életet és 2 manáért töltött 1 manát, és ott se lehetett mondani semmi rosszat rá:) Mondjuk, hogy a hős kiivott 4-5 kutat az gáz volt néha.

    Reply

  • Sziget

    |

    Válasz Sydra #2 üzenetére: MBSel nem tunik annyira megoldhatatlannak, sot en pont forditva gondolom rohadt egyszeru lesz allandoan bekapcsolva tartani az osszes expen. nem tudom hogy mukodik most az MBS de ha mondjuk a P betun van a probe turbozas akkor 9PPPPPPPP vagy 9P9P9P9P9P9P se tunik bonyolultnak. a trukk inkabb itt az lesz, hogy szamit-e annyit a plussz nyersanyag vagy jobban megeri sporolni a toltogetesre

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.