Starcraft képregény bemutató

ProfessorJ . Hírek 1573

Íme egy rövid bemutató a DC Comics egyik legújabb, még meg nem jelent gyöngyszeméről, a keménykötetetes Starcraft-képregényről, mely az eddig megjelent 7 képregényt tartalmazza.  Eme 176 oldalas műremek címe: Wildstorm. Megjelenési dátum: április 7, ára: 20 Dollár.

Forrás:


ProfessorJ

SZTE ÁJTK politológus hallgató vagyok,szeretem a Blizzard játékokat... Foleg kerettörténeti spec vagyok...

Comments (3)

  • googlekereso

    |

    Áááá, ez csak az eddigi képregények egy kötetben való kiadása, úgyhogy nem nagy kunszt.
    Ja, igen Aston észrevettem, hogy az egységhangokat eddig senki sem fordította le, pedig vannak páran akik nem teljesen értik a szöveget és hát azért szeretnék nekik ily módon segíteni, úgyhogy gondoltam egyet és neki álltam pár órája és nem sokára kész is lesz, úgyhogy elküldeném neked oké? Nem biztos, hogy mindent úgy kéne fordítani ahogy én tettem és nem is biztos, hogy jók úgy, de ha van olyan aki jól tud angolul annak szívesen elküldöm ellenőrzésre vagy javaslattételre.

    Utóirat: Lehet, hogy csak holnapra tudom befejezni, de akkor is meglesz

    Reply

  • ProfessorJ

    |

    Így még meg is éri az árát, nem úgy, mint a Napkút trilógia, melynek darabja volt 2 ezer, mondjuk csak az elsőt vettem meg, de 10 perc olvasásért, szerintem nem érte meg.

    Reply

  • fosztogato

    |

    Válasz ProfessorJ #2 üzenetére:
    Hat magyarul 2000ft-ert nem fogod ezt soha megkani a kötött könyveket a kiadok alt egy 1000-es dragabban adjak mint a puhafedelüeket =)

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.