Galaxy Editor falatok 4.

inkwizitor . GalaxyEditor 937

Heti rovatunk mostani részében kisebb újdonságokkal és sajnos kevesebb letölthető pályával szolgálhatok azoknak akiket izgat a Galaxy Editor.

A mapmakerek egyre jobban felfedezik a pályakészítő lehetőségeit és most már külső modelleket is importálnak a játékba, például Wraith-ot és Goliath-ot.

Screenshot040

De van itt még sárkány, doom 3-mas imp és egyéb furcsaságok.

Következő alanyunk egy könnyed repülős lövöldözős fun map. Egyelőre elég kiforratlannak tűnik, de jó irányba halad, ahogy ez elmondható rengetek más pályáról is. Már tényleg tűkön ülve várom, hogy ha kijött a játék mennyire durván kidolgozott lesz némelyik, fizikával , custom UI-val, videókkal, fényekkel és minden jóval megáldott map.

Letöltöm.

A következő pálya szintén nincs befejezve de talán ez az egyik leg ígéretesebb azok közül  amiket eddig láttam. Ha kész lesz, nagyon jó szórakozás lesz.

Letöltési link sajnos nincs.

Végezetül pedig egy szórakoztató trailer egy szórakoztató pályához.

Mivel a kérdés már többször is felmerült ezért most elmondom, hogy Multiplayer lehetőség jelenleg nincs ezekhez a pályákhoz csak a ledderhez és a pályákat úgy tudjátok kipróbálni, hogy letöltitek, aztán jobb gomb a fájlra->társítás->és betallózod a StarCraft2 Blizzard Launchert.


inkwizitor

Hát hol is kezdjem:P fanatikus starcraft rajongó vagtyok de mindent szeretek ami blizzardal kapcsolatos imádok rajzolni és olvasni a stacraft könyveket...

Comments (6)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.