Zerg spotlight – vileSpanishiwa

felyx . Hírek 1291

Zerg spotlight

Néhány rendkívül izgalmas VOD-al jelentkezem kedves ólvasóink számára. A mai nap főszereplője egy feltörekvő és meglehetősen innovatív zerg játékos, aki nem más mint vileSpanishiwa. Sokan biztosan hallottatok már róla, de azok számára akik még nem ismernék, had mutassam be dióhéjban. Hírnevét nagyrészt annak köszönheti, hogy nem a tradicionális zerg taktikákat és buildeket használja, és képes akár 40+ supplyig is elmenni úgy, hogy nincs gáz letéve egy darab se. Előszeretettel használja a nydus-t is, mégpedig igen kreatívan és imádja a queenjeit. Ha ez nem lenne elég a kíváncsiságotok felébresztésére, akkor íme néhány VOD tőle:

Néhány további VOD még tőle:

Ha szeretnétek még ilyen spotlight cikkeket látni, akkor tudassátok velem, tessék kommentelni! Természetesen mind a három fajról akarok a jövőben ilyen cikkeket készíteni és várom a ti segítségeteket is! Ha tudtok olyan játékosról vagy szimplán csak egy érdekes taktikáról, akit/amit érdemes lenne bemutatni mindenki számára, akkor a hírbeküldőre (hirbekuldo@starcraft2.hu) tessék írni egy e-mailt nekem (felyx) címezve és ha megfelelőnek tartom, akkor ki fogom tenni egy spotlight cikk formájában. Még annyit szeretnék hozzáfűzni a fentiekhez, hogy a tradicionális taktikákról is szeretnék írni a cikksorozat keretében, ezért ha tudtok egy olyan VOD-ról ami részletesen leír egy taktikát legyen az a 4 Gate tökéletes végrehajtása vagy egy 2 rack push kivitelezése, kérlek küldjétek be nekem, persze csak mértékkel, mert mindent nem lehet kihírezni. Köszönöm a megtisztelő figyelmet!


Comments (7)

  • Promie Motz

    |

    egyébként jó az összefoglaló, 2,5 remek meccs, a 2. nekem annyira nem tetszett, de ott is van pár szép trükk azért, szóval szívesen vszünk majd még hasonló témában. illetve, amint körbeérsz, más játékoskkal kezdve elölről 🙂

    Reply

  • felyx

    |

    Válasz Promie Motz #4 üzenetére:
    Van is ötletem melyik játékos lesz a következő spotlightban, de egyenlőre titok marad 😛

    Reply

  • ExecuThor

    |

    Menézném mit csinál a gáz nélküli Bo-val pvz ben 4 gate ellen.

    Reply

  • Csenky

    |

    Hogyhogy mit? Ling+spine+queen. 🙂

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.