NASL döntősök interjúja

DACA . e-Sport 1036

Mint jól tudjuk, a TeamLiquid minden nagyobb eseményen képviselteti magát, nem volt ez másképpen az NASL-nél sem. Egy rövid interjút készítettek a két döntőssel a verseny után, Pumával (1. helyezett) és MC-vel (2. helyezett).

Köszönjük az interjúkat GHOSTCLAW-nak, majd pedig SeleCT-nek, aki nélkül nem jött volna össze!

oGsMC

A koreai játékosok közül te vagy a legtapasztaltabb játékos a tengerentúli tornákon. Ha az NASL-t össze kellene hasonlítanod más külföldi versenyekkel, mit mondanál?
Először is, én úgy gondolom, ha az összes külföldi tornát átgondolom, akkor azt kell hogy mondjam, az amerikai tornákon jobb légkör vár engem, lelkesebb rajongókkal, emellett jobbak a szállások és az ellátás is. Úgyhogy én inkább az olyan tornákat kedvelem, mint például az MLG, vagy az NASL. Én úgy gondolom, nincs nagy nagy különbség a Dreamhack, NASL, MLG vagy más versenyek között. Úgy gondolom ez a torna még nagyon sokat fog javulni a közeljövőben.

A te angol interjúd mély benyomást keltett a rajongóidban. Ezt csinálod más külföldi rajongók felé is?
Gyorsan elkezdtem angolul tanulni, amikor megtudtam, hogy a tengerentúlra megyek majd. Mivel én együtt élek Jinroval és Huk-al a TL-nél, ezért képes vagyok arra, hogy jobban elsajátítsam majd az angol nyelvet a jövőben.

A GSL-es interjúd során kiderült, hogy egy ideig nem jössz majd a tengerentúlra versenyezni. Mikor várható majd a visszatérésed?
Koreában szeretnék gyakorolni. Úgy érzem, lemaradtam most. Lehet hogy már két hónap múlva újra látni lehet majd engem itt.

A mérkőzéseid Sen ellen mély benyomást keltettek. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy miként közeledett nálad ez a versenysorozat, végül pedig melyek azok a pillanatok a torna alatt, amelyek emlékezetessé váltak számodra?
Miután Sen ellen még ezelőtt nem kaptam ki, úgy gondoltam, hogy könnyű lesz vele elbánnom. De ahogy játszottunk, éreztem, hogy Sen valóban javult. A legemlékezetesebb pillanat játék közben volt, amikor szétvertem Sen expét DT-kel. Igazán boldog voltam akkor.

Kérlek üzenj valamit a TeamLiquid-es rajongóidnak!
Látogatni szoktam a rajongó táboromat igen gyakran TL-en. Sok vicces kép szokott fenn lenni. Mindig hálás vagyok nekik, mert pozitív reakciójuk van a versenyek után. Nemrég lett TeamLiquid accountom, úgyhogy most már észben tartom, hogy gyakrabban látogassam meg a rajongóimat az oldalon.


PuMa

Mit gondolsz a sorozatról? Izgatott/ideges voltál?
Igen, nagyon az voltam, főleg a döntőben. Azt gondolom ezen a tornán volt számomra a két legstresszesebb mérkőzésem.

Mindez ösztönöz-e téged, hogy a jövőben ismét elgyere majd külföldi versenyekre?
Természetesen. Nagyon keményen fogok azért dolgozni, hogy mégegyszer átéljem ennek az egésznek az atmoszféráját.

Izgatott vagy amiatt, hogy úgy mész vissza most Koreába, hogy legyőzted oGsMC-t?
Úgy gondolom, miután legyőztem MC-t, képes leszek Protossok ellen játszani idegesség és félelem nélkül. Magabiztosabb leszek.

Kérlek üzenj valamit a TeamLiquid-es rajongóidnak!
Azt hiszem ez volt az a torna, amikor a külföldi közösség megismerhetett engem. Ha továbbra is figyelemmel kísérnek és szurkolnak majd nekem, még jobb eredményeket érhetek el majd koreai és külföldi versenyeken egyaránt.


Forrás:


Comments (6)

  • Boxihobo

    |

    google fordító ?:P

    Reply

  • Hero

    |

    Noooo, épp most fejeztem be ugyanennek a fordítását.xD Na jó, úgy érzem a wall of text istenei üzentek ezzel, hogy ne merjem cserbenhagyni őket.:D

    Reply

  • DACA

    |

    Válasz Boxihobo #1 üzenetére:
    jó poén volt 🙂 😀 😀 😀

    Reply

  • Nazgrel

    |

    Személy szerint úgy gondolom, hogy vagy MC küzd kisebb kommunikációbéli problémákkal, vagy úgy gondolom, hogy a fordító nyugodtan kereshetne alternatív lehetőségeket, mert úgy gondolom, hogy ez alapvető lenne ilyen területen.
    Persze lehet, hogy ezt csak én gondolom így, úgy gondoltam érdemes kifejtenem a véleményemet.

    *trollface*

    Reply

  • Csenky

    |

    Nazgrel 😀

    Valóban elég necces volt ez, úgy gondolom. 🙂
    De legalább kedvem lett megnézni pár vodot, elkezdtem a gsl july meccseket nézni, nasl-ből egy percet se láttam. O.o

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.