BeCup – helyszínváltozás

Darc1n . e-Sport, Hírek 1320

budapest e-sport cup

Elérkezett az augusztus és vele együtt érkezett egy nehéz döntés időpontja is.

Úgy döntöttünk, hogy többetek örömére a bevált és mindenki által ismert Pestszentimrei Sportkastélyba visszatérünk és a Lurdy-házas terveinket elhalasztjuk egy évvel.

A verseny össznyereményét így az átalakított kalkulációt követően 1 500 000 Ft és 2 000 000 Ft közötti összegalapban tervezzük a jelentkezők számának függvényében részarányosan kiosztani (a nyereményalap jelentős részét, közel ~1 000 000Ft-ot készpénzben tervezünk átadni a helyszínen).

Pestszentimrei helyszínnel több, rátok nézve előnyös változás is történt: ismét lesz szombat esti buli az elmaradhatatlan ingyen sörrel, illetve távolabbról érkezett csapatok részére a helyszínen alvás is megoldottá vált. (részletek később)

A döntéssel párhuzamosan a nevezési díjat is visszaállítjuk bruttó 7500Ft-ról 6500Ft-ra! (külön megkeressük azon csapatok vezetőit, akik már a teljes összeget a 7500Ft-os nevezési díjjal fizették be)

Mivel idén a sportkastély már szerda estétől rendelkezésünkre fog állni, így lehetőség lesz csütörtök esti és péntek délelőtti bootcamp-re is, hogy a péntek este nyolc órás kezdést követően felkészülten várhassátok kisorsolt ellenfeleiteket. (részletek később)

Cím: 1188 Budapest, Kisfaludy u. 33/C – térkép

További részletek is napvilágra kerültek, ezeket a becup.hu oldalon találhatjátok meg, a fontosabbakat linkelem is:
Öltözők bérlése, alváslehetőségek
Compo gépek bérlése
Biztonság, értékeid védelme
Sör, sör, sör!
Színpadi, azaz main stage verseny
Szülői engedély (18 éven aluliaknak kötelező)

Tehát a nevezési díj olcsóbb lett egy ezressel és bár a helyszín egyeseknek talán nagyobb út, mint a Lurdy,  a Pestszentimrei Sportkastély egy jól bejáratott hely és biztosak lehettek benne, hogy végsősoron ez a legjobb megoldás.
A szabályzat is 97%-osnak mondható, az előzőhöz képest sokkal tagoltabb és egyértelműbb, ITT tekinthetitek meg.
Lényeges változás a szabályzatban, aminek mindenképp örülni fogtok, hogy a csoportkörök nem Bo1, hanem Bo3-asak lesznek, ami sokkal több játékot jelent még annak is, aki netán nem jut tovább a Double Elimination-be (az 5-6 fős csoportokból 4 biztos továbbjutóval kell számolni).

Ne feledjétek, a nevezési határidő augusztus 12., amennyiben nem lesz meg a 20-24 nevező, úgy sajnos nem tudjuk elindítani a Starcraft 2 versenyszámot, úgy hogy jelentkezzetek bátran, a kemény mag biztosan ott lesz, jobb (releváns :)) iskola előtti programot pedig én sem tudok mondani.

Egyedül a nyeremények értéke nincs még meghatározva, ezt csak a nevezési időszak lejárta után tudjuk megmondani, de lesz természetesen.


Comments (18)

  • Delebriel

    |

    nFteam-ből csak Dexy nevezett?

    Reply

  • dnbstep

    |

    Az szép, 20 perc bkv helyett 2 óra.

    Reply

  • Fana

    |

    hogy lehet nevezni ?

    Reply

  • Darc1n

    |

    Válasz Fana #3 üzenetére:
    Regisztrálnod kell a becup.hu-ra és kitölteni az adatokat. A csapat nevet kötelező megadni, ha nincs, akkor találj ki egyet, az nem fontos. Ami fontos az a játékos neved, azt pontosan add meg, ahogy a Battle.net-en van a neved. Karakterkód nem kötelező.

    Ha további gondok merülnek fel a regisztráció során, nyugodtan kérdezzetek, segítünk.

    Reply

  • Utopia

    |

    1mio ft a starcrafteseknek, vagy összvissz ?

    Reply

  • Darc1n

    |

    Válasz Utopia #5 üzenetére:
    Össz-vissz. Még nem tudom mennyi jutna SC2-re és hogyan, amint megtudok valamit, szólok. De ez ne tartson senkit vissza a nevezéstől!

    Reply

  • Xib

    |

    Válasz Delebriel #1 üzenetére:
    Elméletileg jelentkeznek, de ki tudja mikor. Meg hívtak külföldieket is Állítólag de sehol senki. A végén nem is lessz sc2 mert nem neveznek az emberek :S

    Reply

  • Scuderia

    |

    Ááááá no comment ez a Becup !!! A 6.5k Ft nevezést még eltűrtem valahogy (ami azé kicsit geciség hogy a cs-sek 5en együtt fizetik én meg egy szem egyedül) de hogy 8kt fizessek még egy gépért csak azért h 3 napig játszhassak ez már rablás……(+ vigyem a többi eszközt) Ez már 14.5k Ft ami nem hullik csak úgy az égből és munka nélkül sehonnan nem szerzem meg ++ ott van még a Büfé ami az se ingyen gondolom, + az öltözőbérlést bele se számoltam (ami feltételezzük hogy kellene) o_O Na és még jussak is el oda. Még ha lesz is ott meglepetések, játékok, egyéb programok meg adnak a biztonságért is, akkor is azt mondom h 15k Ft-ot ezért kidobni ……………………………………………. (ki mit gondol!)
    Félre ne értsetek nem sírni akarok mivel ott szeretnék lenni sőt 1.5-2 hónapja amikor híreztettétek csak arra vágytam hogy részt vehessek ezen de kezdem úgy érezni, hogy annak az esélye hogy ott leszek 1:5423657667696423423526-hoz! Persze még nincs letudva de számomra ez k*va drága, ha azt nézzük hogy egy néző EGY 1000sért megy be és kb ugyan ebbe részesül kivéve h nem játszhat. (ja vagyis tud ha hozz egy laptopot, bár nem hiszem h beengedik úgy) Viszont az se kizárt, hogy CSAK a belépőt kell megfizetnem szal.. Na mind1 lényegtelen megpróbálok eljönni még ha ennyibe is kerül, csak hát a PÉNZ pénz pénz .. (igen csóró vaok !=DDDD)

    U.: a pénzel vagy munkával kapcsolatos kommentek nem érdekelnek, ha ennyire menő vagy h van munkád akkor gratulálok !

    Reply

  • Xib

    |

    Válasz Scuderia #8 üzenetére:
    Túlságosan kisarkítod a dolgokat és a rossz oldalát világítod meg a dolognak.
    Vihetsz saját gépet. Vihetsz saját kaját. És ruhatárra sincs szükség.
    Ha neked a saját laptopodról van kedved játszani akkor arról játszol.
    A nevezési díj meg azért ennyi mert elég brutálisak a nyeremények. Előző években a versenyeket nézd meg és nézd milyen díjazásúak.
    Saját szubjektív véleményem a következő: Én is sokalnám a 6500 ft + egyéb költségeket úgy hogy ha esélytelennek gondolnám magam azokra a díjakra amik ki lesznek tűzve.
    Ergo ha jól akarod magad érezni elég egy belépő és nézed a haverokkal, vagy szerzel egy ismerőst aki nevez és akkor 1 2 gamet talán az ő gépéről is játszhatsz.
    Ha versenybe akarsz lenni a komoly díjakért akkor azért ez a nevezési díj elhanyagolható.
    Szerintem dönsd el mit akarsz és úgy lépj tovább. És az ilyen kommenteket meg hagyd meg verseny utánra ha nagyon szarúl érezted magad, és akkor lehet gorni. 🙂

    gl & hf

    Reply

  • rawel

    |

    Válasz Scuderia #8 üzenetére:

    „A 6.5k Ft nevezést még eltűrtem valahogy (ami azé kicsit geciség hogy a cs-sek 5en együtt fizetik én meg egy szem egyedül)”

    Hol élsz te ember, szatyorban?

    Fejenként 6.500,- HUF a CS-seknek is a verseny, az egész csapaté együtt 32.500,- !!!

    Komolyan azt hitted, hogy az SC-sekkel 5* árat fizettetnek?! Másrészt meg miben részesülhetnek a spectek 1000-ért?? Állhatnak a teremben és nézhetik a kivetitőt, hogy a picsbe vihetne be laptopot vagy akármit? 6.500,- a fejpénze egy embernek egy versenyszámban való induláshoz, csapat esetében meg nyilván 5 ember után kell kifizetni, és ezért cserébe indulhattok egy versenyszámban és annyit kockulhatsz funból versenyen kivül amennyit akarsz. Ennyi.

    Az árakon meg ne csodálkozz, évekkel ezelőtt is ennyi volt és különben is ilyen szar kapitalista pénzközpontú rohadt egy világ ez, ülj otthon az ingyen van.

    Reply

  • Scuderia

    |

    Válasz Xib #9 üzenetére: Hmm lehet… Lehet pánikba estem kicsit az árak miatt. Ez az esetemben nem meglepő. (mivel örülök „ha” kapok zsebpénzt). Meg lehet inkább csak a gépbérlésre rágtam be de nagyon, mivel nem 100%, hogy el vihetem a gépem:/. (ne kérdezétek miértxd) De végülis érthető mivel ez MO. fogalmazzunk úgy legjobb és legnagyobb lanpartyja (nem tom így van-e, ha nem, akkor javítsatok ki). Én megteszek mindent hogy ott lehessek (a 6.5k má 1 hónapja nálam van szal) , csak gépet kell vinnem meg magamat xd

    Válasz rawel #10 üzenetére: Jóvan már kicsi joe, ha igy lesz nincs problémám, de ezért nem kell leüvölteni más fejét. Meg odairtam h „lehet hogy így be se engedik” ha figyelmesen olvasnál akkor láttad volna.

    Reply

  • nf.purple

    |

    nfteambol tobben is fogunk menni, jovo heten lesz esedékes a nevezés részunkről

    Reply

  • Xib

    |

    Válasz Scuderia #11 üzenetére:
    Emlékszem annak idején úgy kerestünk pénzt hogy a szomszédokhoz porszivóval meg egy lavor vizzel kopogtattunk be
    hogy 500 forintért kitakarithatjuk e az autójukat 😀
    Meg szerencsére volt egy alkoholos piát igencsak szerető nagypapám és üzemi mennyiségbe vittük visszafele a sörös üvegeket 😀

    Reply

  • Darc1n

    |

    Válasz Scuderia #11 üzenetére:
    Én személy szerint sokat küzdöttem, hogy meglegyen Lancraftra a pénzem, összesen 25-30ezer fog elmenni rá, 10500 a vonatjegy és 3500 a nevezés és hát illik elinni a többit meg szórakozni.
    Gold ligás vagyok és nem volt időm gyakorolni sem, tulajdonképpen a feeling miatt megyek ki, mert még nem voltam LAN-on. Laptoppal megyek, a monitoromat meg kölcsönadom SkyMouz-nak. Nekem megéri.
    Szurkoljatok, majd rakok ki hírt Lancraftról holnap ha megérkeztünk és nyugi van ^^.

    Reply

  • Scuderia

    |

    Válasz Darc1n #14 üzenetére: Hát hallotam hogy ott lesztek, szal minden tiszteletem főnök ! Hajrá majd neked is meg a többieknek 🙂 (komolyan, 25k mégis csak pénz) Mondjuk a Becup és a Lancraft között van egy kis különbség!:D De már ugyse zavar semmi csak 2 személyt kell manipulálnom ahoz hogy ott legyek.

    Reply

  • OzI

    |

    Hello mindenkinek Látom sokan úgymond „Smucigok” illetve csórók az Idei BECUP -hoz. És sokan nincsenek tisztába azokkal a dolgokkal mennyibe is fáj egy ilyen rendezvényen való részvétel ,attól függetlenül hogy mennyi a nevezési díj meg ha nincsen géped és ott bérelsz.
    Ugye a
    nevezési díj = 6500.Ft
    + ha nincs géped akkor = 8000.Ft
    ( Tavaly 15.000.Ft volt „és volt olyan aki azért nem jött mert nem kapott gépet)

    Ugye kell kaja a 3 napra vagy arra a 2 őre amíg ott vagy
    Plussz minusz költségek számítva is kell egy 10.000.FT és ebbe benne van az utazási költség (Természetesen a Pesti only)

    Aki messzebbről jön az még adjon hozzá 5.000Ft ( ebből még marad is ha nem az ország másik feléből jön)

    Kb költségek erős meghatározásaiban

    16500.FT – 28.000 Ft -> Vagy több attól függ mennyit szánsz rá
    + Ráadásul jobb hogy a Sportkastélyban lesz megtartva mert a géped mellet is alhatsz . Ezt a Lurdy-ról nem mondható el.

    Az utazás kb a Deákferi Térről vagy akinek közelebb van a Stadionok nem vágom mennyire ismeritek őket KB 45 min !!! nem 2 óra

    Szerintem csak ennyi bármi kérdés van ezzel kapcsolatban küldj mailt :wc3man@freemail.hu

    Üdv
    OzI

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.