GSL Fesztiválozás – vicces dolgok, komoly dolgok, új dolgok

Hero . e-Sport 1396

Rengeteg dolog történt mostanában a GSL háza táján, de ami most a legaktuálisabb az a holnap 11:00-tól esedékes Code S döntő. Ne, ne állítsátok még 11-re az órátokat, mert itt nem ér véget a dolog.

STREAM
(Kezdés: 7:10)

A bejegyzés kibeszélőként is szolgál majd.

GSL AllStar

Erről már írtam, tudjátok hogy s miképp juthattak be ide a játékosok, úgyhogy talán az lenne a legjobb, ha mindjárt bele is vágnék a közepébe. Elöljáróban annyit, hogy az órát 7:10-re tessék húzni, ugyanis akkor kezdődik a móka. Az összes meccs Best of 3-ban fog zajlani. A bal oldalon szereplő játékosok és a jobb oldalon szereplő játékosok két külön csapatot alkotnak, így majdnem olyan lesz ez az egész, mint egy GSTL meccs.

Jinro vs FruitDealer

Jinro mostanában jócskán eltűnt a színről, és a Code A selejtezőn is eléggé peches volt, hisz egy olyan alakkal került egy ágra, aki úgy vert szét mindenkit, hogy egy meccset sem veszített. Vagyis de, egyetlen egyet, Jinronak köszönhetően. Talán sokan már lemondtak róla, de azt azért muszáj megemlítenem, hogy a svéd srácnak nem lett volna kötelező részt vennie a selejtezőkön, ugyanis felajánlották neki a Code A helyet, mint negyedik külföldinek. Ő azonban visszautasította.

MC vs LosirA

Egy Code A-s egy Code S-es ellen, hiszen Losriának sikerült az, ami MC-nek nem: bennmaradni. Ha MC helyén kezeli a versenyt, akkor bizonyára megpróbál majd szórakoztatni minket, de nem elképzelhetetlen, hogy felszívja magát. Nekünk mindenképp jó.

July vs Boxer

A legagresszívebb Zerg az egyik legagresszívebb Terran ellen. Juhé! Ráadásul megkapjuk a szükséges Boxer-adagunkat is. Oly messze még az MLG…

MMA vs MKP

A Super Tournament elődöntőjében MMA 3-2-re verte MKP-t. Bosszúúúúú.

NesTea vs HuK

Nem sikerülhet minden sorsolás szuperül, igaz-e? Nem lennék szegény Huk helyében, ha a meccsét megelőzően 2-2-re áll a két csapat.

Code S finálé

IMMVP — oGsTop

<Best of 7>

Az IM-nél ismét joggal várhatják egy újabb kupa bezsebelését, hiszen nem elég, hogy MVP egy meccset veszített az egész szezonban, eközben kiejtett olyan játékosokat, mint Nestea (első meccset tessék nézni), az pedig, ahogy a Ghostokkal elkalapálta July-t az elődöntő második meccsén… Félelmetes. Top a Super Tournamentig nem sokat csinált, ahol is Polt állította meg az elődöntőben (3-2-re verve Toppot), hogy aztán a döntőt végigdominálva lehozza azt. Nos, a Code S mostani elődöntőjében Top viszonozta a szívességet, pedig Polt egy fokkal sem lett rosszabb játékos azóta.

Ennek ellenére nem igazán tudom elképzelni, hogy MVP-t bárki is megszorongassa, és meglehet, hogy ismét egy roppant egysíkú döntőre van kilátás, de rémes lenne arra ébredni, hogy ez volt a legepicebb döntő, szóval muszáj lesz felkelni. Na meg, ha már egyszer felkel az ember az All Start végignézni, akkor nem a döntő előtt fogja abbahagyni az e-sport maratont.

Arena of Legends – Jegyeket, bérleteket

Az AOL a GOM egy új, online alapú tornája, ami szeptember 17-től október 2-ig fog futni, minden szombaton és vasárnap, délelőtt 11 órai kezdéssel. A versenyt CSAKIS azok nézhetik, akik megveszik rá a jegyet, tehát nem lesz ingyen stream. A jegyek ára 5$ és 10$ (utóbbiban nincsenek reklámok), azonban jó hír a hűséges GOM előfizetőknek, hogy aki a GSL Open 1-től egészen a GSL Octoberig szorgosan vette a jegyeket, az most ingyen megkapja a 10$-os jegyet erre a versenyre. A jegyeket innét vehetitek meg.

A versenyen 12 játékos vesz részt. Először 4db 3 fős csoportba osztják őket, ahol BO3-akat tolnak egymás ellen, körbeverés esetén pedig BO1-ekkel viszik dűlőre a dolgot. Mindegyik csoportból egy ember juthat tovább. Az elődöntők BO5, a döntő pedig BO7 rendszerben zajlik majd.

A csoport:

  • NesTea
  • MMA
  • MC

B csoport:

  • LosirA
  • MKP
  • Trickster

C csoport:

  • DRG
  • MVP
  • HuK

D csoport:

  • July
  • Boxer
  • NaNiwa

Tricksternek muszáj volt bezavarnia? No mindegy,  ettől még várós.

Interjúk az up and down meccsek győzteseivel:

Losira

Nehéz napon vagy túl. Hogy érzed magad?
Bentmaradtam a Code S-ben, úgyhogy örülök. Lehetőségem volt visszatekinteni.

Mire visszatekinteni?
Az egész szezonra. A folyamatos gyakorlás helyett inkább kivettem körülbelül egy hét szabit, mivel volt vagy két hetem az up and down meccsekig. Ezután pedig annyit gyakoroltam, mint amennyit előtte pihentem, hogy bent maradhassak. Úgy hiszem, hogy ez a módszer nagyon sokat segített, és ennek igazán örülök. Azt hiszem alkalmanként rám fér a pihenés. Szeretném is megköszönni az edzőmnek, hogy engedélyezte egy ilyen hosszú pihenő kivételét.

A folyamatos körbeverések felkavarták a dolgokat.
Nos, mivel nem igazán mélyedtem el az up and down meccsek szerkezetében, így számomra is újdonság volt, hogy mi történik akkor, ha három, vagy több játékos körbeveri egymást. De nem mondhatnám, hogy egy kimondott stratégiában volt minden bizodalmam, szóval a helyosztókon inkább általános stratégiákat vetettem be. Elég magabiztos vagyok az ilyen helyzetekben, úgyhogy sejtettem, hogy nem okozhatnak akkora gondot a helyosztó meccsek.

Aggódtál, hogy esetleg visszaesel a Code A-be?
Persze, hogy aggódtam. A legnagyobb félelmem az volt, hogy fejben nem bírom majd tartani magam, mert szinte bizonyos voltam benne, hogy akkor kiesem. Szóval csak lecövekeltem magam a monitor elé és igyekeztem koncentrált maradni, így végül sikerült bent maradnom. Megteszek mindent, hogy a most szerzett tapasztalataimat előnnyé kovácsoljam és jobbá váljak általuk.

Nagyon sajnálatos, hogy a Code S-ben már a csoportkörből sem tudtál továbbjutni.
Látom, hogy milyen játékosok jutnak el a döntőig, és ez eléggé felhúz. A következő szezonra keményen edzem majd és biztos vagyok benne, hogy megnyerem.

Melyik volt ma a legnehezebb meccsed?
A Jjakji elleni helyosztó. Kissé elpilledtem, és ennek következményeképp egy elég érdekes stratégiát alkalmaztam. Még csak soha nem is próbáltam ezt azelőtt, szóval ha fejben nem lettem volna rendjén, akkor biztosan veszítek. Igyekeztem minél gyorsabban olyan stratégiára váltani, amiben már otthonosabban mozgok. Ez volt számomra a legnehezebb és a legfontosabb meccs a mai nap folyamán.

Mik a legfontosabb tényezők, amik segíthetnek megnyerni a következő szezont?
A gyakorlás. Fontos, hogy sok emberrel gyakorolj, hisz nem mellesleg ez fejben is segít. Úgy kell gyakorolnod, hogy az korrigálja, fejlessze a meglévő gyengepontjaid.

Szeretnél még valamit mondani?
Szeretném megköszönni dreamertt-nek (Kim Ji Hoon), amiért olyan elszántan segített nekem a gyakorlásban. Tényleg rengeteget segített. IMSeed-del nem gyakoroltam olyan sokat, de ellátott stratégia tanácsokkal és elkísért ma a GOM stúdióba. Aztán szeretném még megköszönni IMHappynek, IMTrue-nak és IMHorrornak. Köszönet még SlayersGoldennek, TSL_JYP-nek és TSL_Revivalnak is. Végezetül pedig ZenexLife-nak szeretném megköszönni.

 

Jjakji

 

Most először mondhatod magadat Code S tagnak. Hogy érzed magad?
Nagyon aggodalmaskodtam a felkészülési időszakomban, de sikerült jól teljesítenem, úgyhogy örülök. A meccsek elég nehezek voltak, szóval ez még örömtelibbé teszi számomra a sikert.

Most először jutottál be a Code A-be is és szintúgy az első alkalmad volt az up and down meccseken részt venni. Az eredményeid azonban kimondottan jók, tehát azt várná az ember, hogy a következő szezonban is jól teljesítesz majd.
Úgy érzem a Code S-ben is képes leszek hasonló teljesítményre. Ha szerencsés leszek a csoportsorsoláson, akkor eljuthatok a negyed-, de akár az elődöntőig is.

Senki sem számított, hogy ennyi helyosztó meccsre kerül majd sor.
Háromszor nyertem a csoportomban, szóval úgy voltam vele, hogy biztosan nem kell helyosztót játszanom. Először legyőztem Losirát, elégedett is voltam, de aztán Check megvert, úgyhogy jöhettek az újabb meccsek. Négy meccset kellett volna nyernem. Reméltem, hogy Check megnyeri a kilencedik meccset, de végül nem így lett, és mehettünk a helyosztókra.

Újra meg kellett mérkőznötök egymással, aztán pedig még újból. Nem volt nehéz?
Az újra-újrajátszás alatt már kezdett fájni a csuklóm, szóval még inkább odafigyeltem.

Fontos győzelem volt a Check elleni a Xel’Naga Fortress-en. Mit gondoltál a meccs kezdete előtt?
Nem tudtam, hogy ha megverem, akkor továbbjutok, úgyhogy nem gondoltam semmi különösre. A győzelmem után azt hittem, hogy még egy meccset meg kell nyernem, de aztán odajött hozzám az edzőm, aki gratulált a továbbjutásomhoz. *nevet*

Milyen csoportba kerülnél a leginkább a következő szezonban?
Nem szeretnék Terranokkal egy csoportban lenni, mert nem kenyerem a TvT. Nem arról van szó, hogy ne tudnék nyerni, hanem egyszerűen csak nem szeretem a TvT-t. Mivel rengeteg Terran van, így ekkora szerencsém valószínűleg nem lesz, de ha már nem 4 Terranból fog állni a csoportom, akkor boldog leszek.

Úgy tűnik sokat segít neked a csapatod.
Igen, Terminuson és Bel’Shir Beachen ötször is megváltoztattam a BO-m. MarineKingPrime jó pár remek stratégiát ajánlott a figyelmembe a Terminuson.

Szeretnél még valamit mondani?
Szeretném megköszönni MVPDongraegu-nak, SlayersCocának és oGsZenionak a segítséget. Nem rég tartották a Code A selejtezőket és Sage-en kívül senki másnak nem sikerült bejutnia a csapatomból. Remélem legközelebb mindenkinek összejön.

 

Taeja

Hogy érzed magad?
Nagyon-nagyon boldog vagyok *nevet*. Még csak fel sem tudtam fogtam, hogy bejutottam a Code S-be.*nevet*

Mostanában nagyon jó formának örvendesz. Bíztál benne, hogy sikerülhet feljutnod?
Nem mondhatnám, mert egész hétvégén taknyos voltam, ami eléggé megnehezítette a dolgomat, és még csak gyakorolni sem tudtam olyan nagyon. De úgy gondoltam, hogy viszonylag jó csoportba kerültem, szóval megmaradt bennem a remény.

3-1-es mutatóval zártál. Elégedett vagy?
Nem igazán, lehetett volna 4-0 is. Azt hittem, ha sikerül egy macro meccset tolnom Testerrel, akkor nyerhetek, de elszaladt velem a ló, miután kivédekeztem a támadását és nem játszottam jól.

A Code A elődöntőjében súlyos vereséget szenvedtél.
Na igen. Nem igazán tudtam gyakorolni rá, így persze, hogy az lett a vége. Csapaton belül maradt a győzelem, ezért is nem jelentett beképzeltséget a gyakorlásom hiánya.

Melyik meccs volt a legnehezebb.
A JYP elleni. Sok kárt okozott nekem az elején, ezért próbáltam folyamatos támadásokkal véget vetni a dolognak, de mindhiába. A fel nem fedezett 3. bázisommal szerencsére megengedhettem magamnak ezt a fajta agressziót.

A Slayers csapatából már négy Terran is a Code S-ben van.
Ez Gayeon, Boxer és Ryu Won edző érdeme. Rengeteget segítenek.

Milyen csoportba kerülnél a leginkább a következő szezonban?
Erre még nem igazán gondoltam. Akit utoljára választanak, az általában peches, akit pedig legelőször, azt gyengének tartják, ezért őt választják a jobbak. A legjobb lenne, ha valahol a közepén választanának engem, de végül is csak az a lényeg, hogy bent maradjak majd a Code S-ben. *nevet*

A Slayersnek 6 Code S-es játékosa van. Nagy együttműködésre lehet számítani.
Én is így gondolom. Szerintem sikerül jó eredményeket produkálnunk.

Szeretnél még valamit mondani?
Leginkább SlayersLots-nak szeretném megköszönni a segítséget. Ezenkívül MVP Yo Soo Ah-nak, oGsJ-nek, ZenexHacknek és SlayersPuzzle-nek., sokat segítettek. Végezetül szeretném megköszönni Gayeonnak, Boxernek és Ryu Won edzőnek, amiért bármikor készek ellátni minket pár jó tanáccsal. Valamint köszönet a Nos Clannak, amiért mindig szorítanak nekem.

 

MarineKing

Visszatértél a Code S-be. Hogy érzed magad?
Visszatértem egy hónap pihenő után, szóval már nagyon várom, hogy ismét jobbá válhassak.

Nem volt egyszerű visszajutnod.
Mivel eddig csak a Code S-ben voltam, fogalmam sem volt róla, hogy a Code A és az Up and Down meccsek ilyen nehezek. Hát most megtanultam. Úgy érzem eddig valami hiányzott belőlem, mert most már mindent másképp látok.

3-4-es vereséget szenvedtél a Code A döntőjében. Bánod?
Nagyon nehéz volt, miután sarokba lettem szorítva az 1-3-as állás miatt. De aztán mégiscsak eljutottunk a hetedik, döntő meccsig, én pedig úgy éreztem, hogy egész jól állok. A meccs után természetesen már nem voltam ilyen derűs. A lényeg, hogy a második helyezettnek is ugyanúgy megmarad az esélye a feljutásra, szóval nem volt annyira rossz.

Az up and down meccseken 2 vereséggel nyitottál. Megingott a magadba vetett hited?
Nem voltam formában az első meccsen, a kezeim pedig lemerevedtek. Azt kell, hogy mondjam, hogy a második meccsen elég magabiztos voltam, de aztán alul maradtam egy váratlan stratégiai húzás következtében. Az járt a fejemben, hogy „Megint a Code A-ben leszel”. Mintha a pokol kapujában álltam volna.

Mit gondoltál, mikor megtudtad, hogy jönnek a helyosztók?
2-2-nél azt gondoltam, hogy nincs tovább, de aztán a szerencse a pártfogásába vett. Tényleg nagyon szerencsés voltam, és persze hihetetlenül boldog is. Annyira boldog voltam, mint mikor bejutottam a Code S döntőjébe *nevet*. De nem volt minden móka és kacagás, mert olyan játékosokat kellett kiejtenem, akiket tisztelek és szeretek.

Csak Protoss ellenfeleid voltak a helyosztókon.
A tévés meccseken a Terranok ellen vagyok a leggyengébb, viszont a másik két faj ellen nem olyan rosszak a mutatóim. Megnyugtató volt, hogy Protossokkal akartam összekerülni és végül így is történt. Éreztem, hogy itt a lehetőség a feljutásra.

Mintha Marine King még nem nyerte volna vissza az erejét. Mit gondolsz?
Vegyes gondolataim vannak a mai meccsekről. Nem úgy alakultak, ahogy szerettem volna, kissé szomorú is voltam, ezek pedig rányomták a bélyegüket a teljesítményemre. Elnézést kérek, amiért rendszeresen rosszul játszom. Arra jutottam, hogy mindenképp visszaszerzem régi fényemet, nagyon keményen fogok edzeni, és a Marine King visszaszerzi régi erejét.

MVP, akivel gyakran meggyűlik a bajod, szintén megjárta már a Code A-t egyszer.
MVP-t tisztelem a legjobban a játékosok közül. Hullámvölgybe került, lepottyant a Code A-be, de én hittem az azonnali visszatérésében. Ő a legjobb játékos. Természetesen szeretnék én is olyan lenni egyszer, mint ő. Ezen leszek a jövőben, és hogy majd eljuthassak a Code S döntőjébe.

Mi a célod a következő szezonra?
Még mindig nem volt alkalmam elutazni Amerikába, és hallottam, hogy a következő GSL döntőt a Blizzconon tartják majd. Már nagyon várom. Mindenképp szeretnék kirepülni oda.

Szeretnél még valamit mondani?
Szeretném megköszönni IMLosirának és IMMVP-nek, hogy segítettek a felkészülésben. A meccsek előtt megígértem JYP-nek, hogy mindketten továbbjutunk majd, de sajnos nem így lett. Keményen edzek majd a Code S-re JYP és Tester helyett is.

Utolsó kérdés. Szerinted MVP megnyeri az idei Code S-t?
Szerintem igen. oGsTop egy jó játékos, de MVP most a legjobb formájában van. Elképesztően jó.

Az up and down mecsek első napjának két nyertese SuperNova (3-0) és Leenock (3-0) volt.

Forrás: 1; 2; 3


Comments (58)

  • scr

    |

    Age: 16 (Korean: 17)
    erről te tudsz valamit Hero? ők 1 évesen születnek ?:D
    najó utánanéztem, de itt hagyom, mert érdekes lehet:
    East Asian age reckoning is a concept and practice that originated in China and is widely used by other cultures in East Asia, which share this traditional way of counting a person’s age. Newborns start at one year old, and each passing of a Lunar New Year, rather than the birthday, adds one year to the person’s age. 🙂

    Reply

  • Fana

    |

    Fairy Tail!!

    Reply

  • Homyx

    |

    Fairy Tail forever!!

    Na meg persze a Swarm!!

    Reply

  • Tokman

    |

    Válasz Fana #2 üzenetére:
    Fana te honnan vágod a Fairy Tailt?

    Reply

  • Fana

    |

    Válasz Tokman #4 üzenetére:
    Onnan hogy láttam eddig az összes részt 😀

    Reply

  • Utopia

    |

    atya úr isten….. hogy néz ki ez a losira….. mindjárt elhányom magam

    Reply

  • Darc1n

    |

    Válasz Tokman #4 üzenetére:
    [OFF] Csak még mindig abban a hitben él, hogy Natsu-nak piros a haja, pedig rózsaszín, a legelső részben még mondják is :P.

    Reply

  • scr

    |

    „MC: u picked T to cheese me?
    Losira: it’s already on the way
    MC: y u cheese me and not Terran?
    Losira: lol
    MC: u gonna nuke me?

    >As Losira was bunkering MC
    MC: lol thats so cheap
    Losira: thats how Terran plays”

    Reply

  • scr

    |

    „*As MC fail burrows blings
    Losira: MC-hyung what are you doing?
    MC: o_O?
    Losira: you can’t beat me like this
    MC: T.T

    MC: turrets op

    *Losira stim-dances marines
    MC: lol repair
    MC: i want toss shield battery
    Losira: want me to stop?
    MC: lol you wiped out my base
    MC: cheer
    MC: dance
    MC: cheer
    Losira: i’ll stop
    MC: lol no.
    MC left the game

    Losira crushes and slams MC’s poster”

    Reply

  • Utopia

    |

    hahó. ismét nem müködik nekem ez a gom cucc. a free streamet akarom megnézni, de ott is írja hogy be kell loggolnom… nem megy az anélkül? egy fél éve ment nekem… most már nem :/

    nem értem. segítség :S

    Reply

  • Nazgrel

    |

    Válasz Utopia #10 üzenetére:
    Gom streamhez valóban be kell jelentkezni, de egyrészt a reg ingyenes, másrészt FaceBook és Twitter felhasználóval is megy.
    De ha esetleg gondok akadnának (másoknál is adódtak), akkor…
    http://hu.twitch.tv/sy310

    Reply

  • Utopia

    |

    ok, kösz! akkor majd valamikor bejelentkezem ^^ vagy nem :S

    Reply

  • scr

    |

    ha ilyen lenne minden tvt, még talán élvezném is 🙂

    Reply

  • googlekereso

    |

    Válasz scr #13 üzenetére:
    talán? 😀

    Reply

  • Delebriel

    |

    Juj de beteg TvT volt. 😀

    Reply

  • Hero

    |

    Na, még 6 ilyet.

    Reply

  • googlekereso

    |

    Válasz Hero #16 üzenetére:
    na azé az egy kicsit hosszú lenne
    bár nem sietek sehova, akkor meg minek írok ilyen hülyeségeket?… 😀

    Reply

  • Nazgrel

    |

    Csak Zs kategóriás kpop ne lenne ilyen gyakran…

    Reply

  • Hero

    |

    Válasz Nazgrel #18 üzenetére:
    Hol-hol?? Én akarom nézni:D De eddig csak a kivetítőn lévő reklámokat mutatták nálam:(

    Reply

  • Yagami913

    |

    Mocskos jó meccs volt ^^

    Reply

  • Nazgrel

    |

    Válasz Hero #19 üzenetére:
    Hmm… érdekes. Fenti twitch.tv streamen (ami Gom broadcast) egészen más megy, mint a közvetlen Gom broadcaston.
    Szerk.: Oké, my bad, csak a streamernek van enyhén ferde zenei ízlése. 😀

    Reply

  • Hero

    |

    A játék képe egyre BW-sedik néhol, de sajna a reklámok/szünetek hossza is.:(

    Reply

  • googlekereso

    |

    Válasz Hero #22 üzenetére:
    kibírjuk! nem adhatjuk fel a harcot! előre, hadd hulljon a férgese!

    Reply

  • Hero

    |

    Így kikapni….

    Reply

  • scr

    |

    szokásos 4-0 GSL döntő lesz. dehát ki nem látta ezt előre ?:)

    Reply

  • Hero

    |

    Sebaj, az első meccset már nem vehetik el tőlünk, szóval már megérte.

    Reply

  • Nazgrel

    |

    Remélem lesz még az első meccshez hasonló, mert nem szívesen maradok le Destiny streamről. 🙂

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz Nazgrel #27 üzenetére:
    Ur-isten…mér nézed azt? 🙂

    Reply

  • Nazgrel

    |

    Válasz Vargos #28 üzenetére:
    Miért ne? ^^

    Reply

  • Hero

    |

    Válasz Vargos #28 üzenetére:
    Ha már választani kell, hogy melyik amerikainak legyenek fanatikus követői, akkor azt mondom go-go Destiny.:D
    Edit: na, amerikai ZERGnek.

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz Nazgrel #29 üzenetére:
    Azt hittem valami esemény van ott. n00b ahhoz, hogy oda fecséreljem a szabad időm. Na meg zerg.

    Reply

  • scr

    |

    Válasz Hero #30 üzenetére:
    hát a szívecskés bocs Sheth-el mi lesz?!

    Reply

  • Nazgrel

    |

    Válasz Vargos #31 üzenetére:
    Zerg vagyok, másrészt a beszélgetései(k) miatt szoktam rendszeresen nézni. Emellett nem közvetlenül a szabadidőmet, hanem a netezési időmet „cserélem” fel rá. Miközben napi rutin zajlik, nyugodtan mehet másik monitoron / split-screenben.

    Reply

  • Nazgrel

    |

    Válasz Hero #30 üzenetére:
    Terrant nem szívesen nézek (még mindig nem sikerült kihevernem az utóbbi fél évet), amatőr Zerg játékos létemre pedig azért egy ilyen „n00b” coachingja is elméleti szinten fejleszt.

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz scr #32 üzenetére:
    Seth nagyon érzi a játékot, de alacsony az APM-je. Ha azon javítani tudna a legjobb zerg lehetne.
    Idra képtelen macro gamen kívül mást nyomni.
    Destiny pedig a lolfestoron kívül nem ismer mást szinte 🙂
    Ráadásul mindkettő nagyarcú 🙂

    Reply

  • Nazgrel

    |

    Válasz Vargos #35 üzenetére:
    Bár a legkevésbé sem célom védeni Idra-t, de mostani játékai (stream, szintén) alapján azért igyekszik javítani ezen a problémán. Bár ha nem lennének gyenge idegei, akkor only-macroval is sokra vihetné.
    /define „nagyarcú”

    Reply

  • scr

    |

    Válasz Vargos #35 üzenetére:
    hát nézd meg az MLG Anaheim?-es MC vs Idrákat. jobb is, hogy macro gameket nyom 🙂

    Reply

  • Nazgrel

    |

    Legalább nem 4-0 lesz…

    Reply

  • Hero

    |

    Hah Idra, haha. Múltkor jót nevettem, mikor Stephano (ZERG játékos) elpicsázta TL Open elődöntőjében, aztán Idra berinyált és ki sem (mert?) állni ellene a 2. meccsen. Joke.

    A Sheth-fanokkal szerintem az a baj, hogy túl jófejek:D A Destinysek legalább…hát, nem tudom. Érdekesek, bár ez rossz szó.
    Amúgy go-go, ne legyen 4-1 a vége:D

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz scr #37 üzenetére:
    Azok jó meccsek voltak. De valamiért ahogy vissza ment US-be leszokott a koreai kezdésekről és nem tud abból makróba folyni. Ahhoz tudom hasonlítani, mint mikor egy toss early void harassra megy befagy és utána már nem tud expelni és/vagy robora techelni t (vagy z) ellen.

    Btw MC végül leverte 🙂

    Reply

  • scr

    |

    Válasz Hero #39 üzenetére:
    nem a Sheth-fanok a jófejek, hanem Sheth 😀
    btw mi lett ezzel az EG to korea projecttel?

    Reply

  • googlekereso

    |

    nem tudom, hogy vagytok vele, de szerintetek MVP a legjobb T most? vagy esetleg vki más?

    Reply

  • scr

    |

    édes istenem, azt hiszem nincs jobb játékos perpill, mint mvp. legalább az 1.4 majd egy kicsit visszafogja 😀

    Reply

  • googlekereso

    |

    két GSL, plusz a GSL WC, NesTea 3 GSL, MC 2 GSL (bár mostanság eléggé csúszik lefelé)

    Reply

  • googlekereso

    |

    ez az IM csapat sem gyenge, a Slayers-be nagy tehetségek vannak, akik még megmutathatják, de most sztem az IM a legerősebb csapat

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz googlekereso #42 üzenetére:
    Per pill. MVP-t az első aki megfogja majd szerintem, most a bw-ből sc2-re váltó light[alive]. De neki idő kell amíg bele tanul.

    Reply

  • googlekereso

    |

    pont most kezdődik a F1 is, ez így most pont összejött 😀

    Reply

  • googlekereso

    |

    Válasz Vargos #46 üzenetére:
    azért kérdem, mert sztem most ő a legjobb, bár vannak olyanok akik a közelében vannak (MMA, OptimusPrime is nagyon jól nyomja, bár őt nem láttam annyit, hogy véleményt írjak róla)

    Reply

  • googlekereso

    |

    ja meg ott van még Bomber is, bár ő szeret cheeselni 😀

    Reply

  • Vargos

    |

    MVP agyban a legjobb terran és kész+megvan a hihetetlen multitaskja még BW-ből 🙂
    Szerintem nincs mit ragozni rajta.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.