MLG Nagydöntő November 18-20!

Gepzsir . Cikkek, e-Sport 5596

 

November 18-án kezdődik a hatodik, és egyben utolsó MLG. Valószínűleg ezen lesz az egész éves MLG szezon legádázabb küzdelmei, hiszen az előző MLG-ken, már sokan fix helyet szereztek erre a nagydöntőre, és a nyitott helyekre is a világ legjobb játékosai pályáznak: változni fog a verseny felépítése, nem lesz csoportmérkőzéses fázis. Helyette, az előző MLG-k Top 16 játékosa már automatikusan bent vannak a verseny nyertes ágában, amit már meg is lehet tekinteni: Championship Bracket.

Ebben a cikkben megismerhetitek a nagydöntő részleteit, és a  játékosokat. Mire a végére értek, addigra el is kezdődik az MLG 🙂

Update! A cikk teljes, és színesebb, a Streamek a képekre kattintva elérhetőek (Beta1, és Beta2 fizetős), és a műsorfüzet a tovább után!

Négy egyszerre

Teamliquides Streamek (Kikerülhető az MLG oldal betöltése)

Teamliquid Összefoglaló oldal (minden infóval)


Műsorfüzet

Az időeltolódás miatt, +6 órát kell hozzá adni. Így pénteken éjjel 23:00-kor kezdődik. Szombaton délután 17:30-kor, Vasárnap délután 16:00-kor.


Már túl vagyunk 5 MLG-n. Holnaptól láthatjuk az MLG-k csúcsát. Közel tízszer nagyobb összdíjazás, amire  azoknak van nagy esélye, akik egész évben jól játszottak az eddigi MLG-ken.

Az esemény felépítése:

Bajnok ág

  • Top 16 játékos  foglal helyett a nyertes ágon (nincs csoportmérkőzés)
  • további  4 játékos kap helyet a nyertes ágon, ők azok akik az első négy helyet érik el a nyílt versenyen.
  • További 12 játékos kap esélyt, ők azok akik a nyílt játékon vesztes ágról kerülnek a bajnokság vesztes ágába.

Bajnoki ág helyei részletesebben:

  • 1-4 helyen lévők a bajnokság negyedik körében kezdenek.
  • 5-8 lévők a bajnokság harmadik körében kezdenek.
  • 9-12 lévők a bajnokság utolsó előtti körében kezdenek.
  • 13-16 lévők a bajnokság utolsó körében kezdenek.
  • Akik az utolsó körben estek ki a nyitott versenyről, ők a Bajnokság második körébe kerülnek (utolsó előttibe), a vesztes ágon.

Nyílt verseny

  • Több mint 256 játékos vesz részt a nyílt versenyen, 12játékos marad a végén.
  • dupla kieséses, BO3-as verseny lesz.
  • A vesztesek a  nyílt verseny vesztes ágába kerülnek, akik itt is vesztenek, azok kiesnek a versenyből.
  • Az utolsó 16 játékos aki bent maradt a nyílt versenyben, továbbjutnak a bajnokságra, a fentiekben leírt helyekre.

Szemléletesebb, ha megnézitek az ágrajzot

Pályák

Minden meccsen, a második, és a harmadik játékhoz a vesztes választhat pályát. Az első meccs pályái fixek:

Nyílt  verseny nyertes ágának pályái (körök szerint):

  1. MLG Dual Sight
  2. MLG Xel’Naga Caverns
  3. MLG Antiga Shipyard
  4. MLG Shattered Temple
  5. MLG Shakuras Plateau
  6. MLG Tal’Darim Altar

Nyílt  verseny vesztes ágának pályái (körök szerint):

  1. MLG Xel’Naga Caverns
  2. MLG Metalopolis
  3. MLG Antiga Shipyard
  4. MLG Tal’Darim Altar
  5. MLG Shattered Temple
  6. MLG Xel’Naga Caverns
  7. MLG Shakuras Plateau
  8. MLG Shattered Temple

Bajnokság győztes  ágának pályái (körök szerint):

  1. MLG Antiga Shipyard
  2. MLG Metalopolis
  3. MLG Shattered Temple
  4. MLG Xel’Naga Caverns
  5. MLG Tal’Darim Altar

az ág Döntő első pályája : MLG Dual Sight

Bajnokság győztes  ágának pályái (körök szerint):

  1. MLG Metalopolis
  2. MLG Tal’Darim Altar
  3. MLG Shattered Temple
  4. MLG Dual Sight
  5. MLG Xel’Naga Caverns
  6. MLG Shakuras Plateau
  7. MLG Tal’Darim Altar
  8. MLG Antiga Shipyard
  9. MLG Dual Sight

az ág Döntő első pályája: MLG Metalopolis

nagy döntő:

MLG Shakuras Plateau

 

Díjak

$120,000 összdíjazás lesz, ami a következő képenn oszlik el:

Helyezés Díj
1st $50,000
2nd $25,000
3rd $15,000
4th $10,500
5th $7500
6th $5250
7th $3750
8th $3000

 

Kommentátorok

Sajnos Day[9] nem fog részt venni ezen a rendezvényen, pedig ott volt az összesen, de azért így is remek kommentátorok lesznek. Ott lesz Artosis, Tasteless, ItmeJP, Husky, MrBitter, djWHEAT.

Játékosok

Biztos hellyel rendelkezők
Protoss (4) Terran (7) Zerg (5)
HuK MMA IdrA
NaNiwa Bomber SLush
KiWiKaKi SjoW Ret
MC SeleCT DongRaeGu
BoxeR HayprO
PuMa
Rain
Főbb résztvevők a nyílt versenyen
Protoss Terran Zerg
iNcontroL Mvp Sheth
HerO TLO Machine
Tyler GanZi LosirA
DdoRo Drewbie ViBE
Agh MarineKing LzGaMeR
HwangSin KawaiiRice CatZ
Oz TriMaster Spanishiwa
Axslav PainUser Destiny
Gatored dde StrifeCro
iNkA Jinro viOlet
wbc Gretorp NesTea[2]
Puzzle KeeN Leenock
sC

First time sign-ups

A kis nyílra kattintva láthatjátok az aktuális állásukat a nyílt versenyen

Játékosok Részletesebben

Alulról kezdve a sort, 4 játékosról beszélhetünk, akik most egyből a bajnokság nyertes ágába kerültek, mindnek minimum 7nyertes összecsapása volt, maximum 9. Ők név szerint HayprO, Rain, Boxer, és Puma.

A nyugodt: HayprO
Haypro soha nem végzett a top 8-ban egyetlen MLG-n sem ebben az évben, de általában bent volt a top20-ban, és ez úgy tűnik most kifizetődött. Most bekerült a Top16-ba, úgy ahogy egész évben is,  kerülgette ezt a helyet.

Haypro-nak kevés esélye van hogy jól jöjjön ki mondjuk DRG vagy  MM-val szemben, és a nyílt versenyről is kerülhetnek be olyan játékosok, akik kifoghatnak  Haypro biztonságos játék stílusán.

Aki csavart hoz a nyertes ágba: Rain

Rain egy érdekes játékos, akiben bár megvan a Koreai Terran vér, de mégis egy biztonságos, nyugodt játékstílust hoz. Nem szerepelt az első két MLG-n, de aztán remekül sikerült bemutatkoznia Anaheimben, a hatodik hellyel. Azon az MLG-n olyanokat vert el mint MMA, Ret, Slush. Egy olyan játékos akivel számolnia kell mindenkinek.


Azt is meg kell említeni, hogy sosem látszódott hogy ő jobb játékos volna mint akiket megvert, mindig  „épphogy” 2-1 –el győzte le erősebb ellenfeleit. Most kétségkívül nehéz út vár rá. Ha sikerül megvernie a nyílt verseny győztesét, valahogy meg kell birkóznia  Bomberrel, MC-vel,és Idraval. Rain az a játékos, akiről gondolhatjuk hogy képes tornákat nyerni, de most különösen nehéz út áll előtte a győzelem felé, és könnyen elképzelhető hogy megbotlik ezen az úton.

A legrosszabb (biztos hellyel rendelkező) Koreai: PuMa


Puma, mint más Koreaiak a top 16-ban,megmutatta, hogy kell szárnyalni  MLG rendszerben. Csak két MLG-n volt jelen, de mindegyiken a top8-ban végzett. Ez biztosította most a helyét a nyertes ágban.

Az a fura Pumában, hogy a nem koreaiak ellen nagyon ügyes, de összeomlik a GSL kaliberű játékosok ellen. A csoport mérkőzéseken, csak Bomber okozott nehézséget neki (aki egyébként a világ egyik legjobb játékosa) de aztán a csoportmérkőzés után, bejutva a bajnok ágba, vesztett  MC, NaDa,és CoCa ellen is. Mindkét tornán kb.  a többi koreai alatt végzett, ami azért jól mutatja a játéktudását is a többi honfitársához képest.

Szóval Puma biztosan jól fog szerepelni, és reméljük nem kerül össze egy Koreai gosuval. Van esélye hogy eljusson a verseny végéig,de van mitől félni valója is.

BoxeR!

Boxer is két MLG-n vett részt. Az MLG Anaheimen a nagyon szép harmadik helyen végzett, de az MLG Orlando nem sikerül olyan jól neki. Ez persze egyáltalán nem értékeli le őt, hiszen nem is jól jött ki neki a verseny. Olyanok tudták csak legyőzni  mint Haypro, Idra,vagy MKP, amúgy nagyon szépen helyt állt.

Nehéz ellenfelei lesznek Select, Slush, és Naniwa személyében, de ha pozitívan is jön ki ezekből a lehetséges összecsapásokból, ott lesz Huk, MMA, Idra,vagy valaki aki náluk is nehezebb lesz számára.

A továbbjutás megnehezítői

A következő négy játékos a ranglistán mind félelmetes játékos. Ők Bomber, DongRaeGu, Select, és Sjow. Bár verhetőek de csak épphogy.

A Pontszerző: SjoW

Sjow az a játékos akinek feküdt az eddigi MLG-k pontrendszere. MLG Anaheimben a 8-adik lett. Általában a harmadik helyen végez a csoportmérkőzéseken,aztán nyer pár mecset az ágrajzos részben, majd szépen kihull a versenyből. Most hogy nem lesznek csoportmérkőzések, nem lesz könnyű dolga.

A játékos aki  elrontja mások versenyét: SeleCT

Selectben megvan az X-faktor a lehetőség. Ő kb. a legjobb, és az a felé tartó játékosok közt helyezkedik el. A legjobb MLG-s helyezését az MLG Dallason szerezte, itt  harmadik lett. Select egy elég nagy válságon mehetett keresztül Colombusban és Anaheimben, ahol majdnem az utolsó helyeken kötött ki, a csoportjában; egyébként figyelemre méltó versenyző volt Anaheimben, és a  Blizzcon invitationalon. Select az a játékos, aki bár verhető, a győzelemért keményen meg kell küzdeni vele. Ő egy igazi teszt lesz annak aki szembe kerül vele. Nem csodálkoznék ha ő miatta veszne el pár kiváló játékos esélye, (mint Slush, Boxer, vagy Naniwa)  hogy megnyerje ezt a tornát.

A bukott angyal: DongRaeGu

Mint más Koreaiak ő is csak két MLG-n indult. Mindkettőn a Top 5-ben végzett. Ő egy remek játékos, aki nem-koreaiakat eszik reggelire, de gondjai akadnak a koreai szupersztárokkal. Nehéz dolga lesz a már sokat bizonyított  Bomber, Coca,és MVP ellen. DongRaeGuban megvan az esély hogy bárkit legyűrjön aki az útjába kerül, de nem hiszem hogy meg tudja nyerni ezt a versenyt. Bár nagyon népszerűsítik, félek most el fog bukni.

Annyira közel a Gosu címhez: Bomber

Bomber az egyik legijesztőbb ellenfél ezen az eseményen. Bár vesztett Sase, Idra, és STC ellen Orlandoban,  senki nem verte meg Raleighben. Bomber egy abszolút domináns Koreai Terran, de ahogy láthattuk Orlandoban, nem legyőzhetetlen. Ami érdekes még Orlandoval kapcsolatban, hogy mind a három faj ellen sikerült kikapnia egyszer. Nála nincs olyan hogy valamelyik faj ellen kimondottan erős vagy gyenge lenne. Vele mindenképpen számolni kell.

A Papírforma versenyzők

Ebbe a csoportba nagyon erős játékosok tartoznak, ők egész évben jól teljesítettek. Ide MC, Ret, Slush és KiwiKaki tartozik.

A potenciális győztes: MC

MC–ről sokat elárul a teljesítménye, ebben az évben: harmadik helyezett az év eleji Colombuson, és második hely a múlt hónapi MLG-n,de a kettő között semmi.  MC–nek volt a legrögösebb karrierje az MLG-ken. Amikor jól játszik, akkor elképesztő amit művel. A nagy kérdés hogy most hogy fog menni neki. Ha túl tud jutni Bomberen, vagy a nyílt verseny játékosain, akkor Idra sem fog nehézséget okozni neki. A PvT-je nagyon jó, úgyhogy van esélye MMA ellen is. Ő bizony nagy favorit, csak legyen formában.

A szórakoztató: KiWiKaKi

KiwiKaki pontjai főleg a szezon első MLG-jéből erednek, ahol második lett, Naniwa alatt egyel. Azóta általában mindig benne volt az első 20-ban. Kiwi egy fantasztikus játékos, nagyon jó nézni a meccseit, nagyon szórakoztatóak. Azonban nincs benne az öt legjobb játékosban.

Akivel nem számoltak: SLush

Slush az MLG csodagyereke. Ő szinte a semmiből került be a köztudatba, és kivívta magának a  top non-Koreai címet. Ő lenne a favorit Boxer, Select, vagy a nyílt versenyből bekerülőkkel szemben, vagy Naniwa ellen? Nem nagyon. Megemlítenéd őt velük egy szinten? Talán.

Drónmester 5000:Ret

Ret majdnem olyan pozícióban van mint Slush, ebben az MLG szezonban mindig láthattuk őt. Bár verhető, ha játszol ellene, nem hiszed hogy megtudod verni. Nagyon nagy esélye van hogy jó sokáig jusson ezen a tornán.  Sjow és Puma számára verhető ellenfelek, és szép esélye van Huk ellen is. Ne lepődj meg, ha tovább jut mint amit kinéztél belőle.

Az arany négyes

A következő négy játékos minden tornán nagyesélyes, amin csak indulnak. Huk és Idra főleg, és általában Naniwának is csak az előző kettőtől kell tartania egy kicsit. MMA közülük az egyetlen koreai akit favoritnak nevezhetünk a többi koreai közül.

 

Aki mindig nyerni akar:  MMA

MMA mindkét MLG-n, amin részt vett, bent volt az első négyben. Az MLG Columbuson összesen csak két játékot vesztett, ezeket is Losira ellen, az MLG Annaheimen, pedig csak MVP tudta megverni, ős is 2-1-re. Szóval MMA egy nagyon jó játékos, akinek nagy esélye van megnyerni ezt az utolsó MLG-t. Egy erős koreai Terran, aki ráadásul jó pozícióból kezdi a tornát? Hogy a fenébe ne nyerné meg a nagydöntőt.

Mindent vagy semmit: NaNiwa

Olyat ért el Naniwa, amit eddig senkinek sem sikerült: úgy nyerte meg az év első MLG-jét, hogy egyszer sem kapott ki. Mindezt a nyílt versenyről bekerülve, végigmenetelve a bajnoki ágon. Neki már csak magának van bizonyítani valója: azzal  hogy megveri Idrat,és Hukot. NaNiwa nem jobb náluk. De így  hogy Koreában gyakorolt, nagyon esélyes a mostani tornán. Elvileg  meg KELL nyernie. A játéktudása elegendő ehhez.

A nem-koreai Gosu: HuK

Ha van olyan játékos, aki bebizonyította hogy van olyan jó mint a koreaiak, az Huk. HA egy nem-koreairól azt hallod hogy simán megtudja verni Nesteat vagy MVP-t, akkor Hukról van szó. Huk is olyan pozícióból indulhat a versenyen, hogy simán megnyerheti.

A jó fej(be kéne rúgni)Grack

Idra senkinek sem közömbös. Őt vagy utálják, vagy őőő… szóval népszerű. Ha nem tetszik neki valami, akkor nem csinálja. Az tökmindegy hogy mi a tétje. Nem akarsz macro játékot? Akkor nem játszom veled kötsög! Ez az ő stílusa. Sok nagyképű embert ismerek, de csak keveset, akinek van mire. Idrának van mire! Ezt egyszerűen nem lehet vitatni. A tény az tény: ő legjobb Zerg


 


Nyílt versenyen indulók

Az év utolsó és egyben legjobb díjazású MLG-jére több mint 270-en indulnak, de közülük csak 16-an kerülhetnek be a bajnokságra, ahol az év legjobbjaival szemben kell helyt állniuk.  Hat nagy név csatlakozott az utolsó pillantban, ők Puzzle, sC, Nestea, Leenock, Keen és viOlet, de rajtuk kívül még 31-en vannak, akiknek talán több esélyük van a többieknél ezen a versenyen, az eddigi tapasztalatuk alapján. Őket szinte lehetetlen csoportokra bontani, úgy mint a fenti 16 játékost, mert ki tudná megmondani hogy ki a jobb? Talán az egyik legjobb Protoss a bétából? Vagy egy tavalyi MLG versenyző ? Bizony ők is itt lesznek: Spanishiwa és StrifeCro. Ott lesz LosirA is a nyílt versenyen, és persze MVP is el fog indulni a bajnoki címért. Nézzünk meg pár népszerűbb játékost a nyílt versenyből.

 

NesTea

Nem is kell bemutatni, mindenki jól ismeri, és csodálja a profi Zerg játékost. Majdnem minden GSL-t sikerült megnyernie, és a Blizzconon második lett. Most hagyja el Koreát másodszor. A legnagyobb ellensége ugyanaz, mint más profiknak: a lámpaláz

Nestea idősebb, és magabiztosabb, de ő sem kivétel. Ha meg nézel  egy mecset, a színpadon nemcsak egy remek játékot láthatsz, ott van egy titkos háború is, a játékos és a színpad között. Amerika imádja Nesteát, de a színpad közömbös. És ez az a hely, ahol a végén bizonyítania  kell , hogy a világ legjobb Zerg játékát tudja produkálni, vagy csak az egyiket a legjobbak közül.

sC

Az sC az igazi neve rövidítése: Seung-Chul. Ő az egyik legfiatalabb profi játékos, 16 éve született Valentin napon. A Terran sC –nek is szép történelme van, még mielőtt eljött volna a mai MLG Providencere. GSL résztvevő  harmadik szezon óta, mostanában meg megverte Losirat és Nesteat. Még sosem sikerült neki a nagyobb versenyek végére érnie, de befolyással volt a GSL alakulására, és többször is nyert már kisebb heti tornákat.
sC el fogja hozni magával az agresszív játékstílusát Az MLG-re, és biztosan kemény ellenfél lesz a nyílt versenyen.

Destiny

Destinyvel együtt járnak a viták. A nyers magatartásával csak a tehetsége vetekedhet. Októberben új csapatba került. A Quantic Gaming vette fel a kitartó zerget a tagjai közé. Sajnos a streamjét hivatalos úton kikapcsolták, mert volt valami szerzői jogsértés. Szerencsére azért újból visszatért, rengetegen szeretik az élő adásait.

Visszatérve az MLG-hez, már háromszor is indult. Volt Dallasban, Columbusban, és Anaheimben. Mindenhol nagyon jó meccseket játszott, de nem sok sikerrel. Az új csapatával, és a hűséges rajongóival a háta mögött, Providence se lesz nagyon más, mit pár nagyon izgalmas meccs Steven Bonnell úrtól. (ha ezt el tudná olvasni, rengetegszer vegyítené az f-el kezdődő szót a mondani valójába, velem kapcsolatban J )

TLO

Mióta (nem hivatalosan) fajt váltott, és  Zergként indult a  Battle of Berlin tornán, TLO újra a nem megszokott, de hatásos stratégiákkal kedveskedik. A német (néha) Terran nagyon eseménydús november elé nézett. A Berlini torna után most indul az MLG-n, aztán pár nap múlva kezdődik a téli Dreamhack

Az  MLG Orlandoról sikerült egy kis pénzel, és  coL.drewbie felett aratott győzelemmel távoznia. Eddig sosem volt szerencsés az MLG-ken, de biztosak lehetünk benne, hogy nagyon szórakoztató meccseket láthatunk majd tőle, és a legjobb formáját hozza a következő napokban.

 

 

.

Puzzle

Az egyik új résztvevő. Puzzle, aki Code A nyertes, egy nagyszerű Protoss játékos.  Nagyon bátor  PvP-ben, és  nagyon gonosz módon tud timing attackolni.  A GSL és GSTL eredményeiről híres játékos annak ellenére is jön az MLG-re, hogy sok nagyon ügyes honfitársa is ott lesz. Így is ő lesz az egyik legerősebb Protoss a versenyen.
Az ő esetében nem az a kérdés hogy milyen messzire jut a tornán, hanem az, hogy ki tudja megállítani? Ő az egyik legjobb Protoss a világon, és rengeteg rajongója van. Az MLG-re úgy érkezik, hogy már tudják a nevét.

Oz

oZ volt a fő gyakorló partnere az fOu-nak, és az FXO-nak, de mégsem ismerjük őt annyira. A múlt hónapban, elvakította a Code A, ahol a 22éves Protoss egyből kiütötte BoxeRt, és a második helyig meg sem állt. Elment megszerezni a Code S jogosultságát, ami sikerült is, miután 3-1-re legyőzte a tapasztalt ellenfeleket. A Code S-ben nagyon szép, és főleg  okos meccsei voltak. Az elsőt bukta CoCa ellen, de aztán nyert NaDa ellen, és egy briliáns 2-1-es szériával sikerült megvernie Taejat.

Na ő fog most az MLG-re utazni, hogy részt vegyen élete második nemzetközi tornáján, az MLG Anaheim után.  Ez az MLG egy nagyszerű esély számára, hogy nemzetközileg is ismertebb legyen.

 

 

Forrás:


Comments (373)

  • scr

    |

    most ennek nem néztem még utána, de CoCa biztos, hogy részt fog venni a versenyen? A korean weeklys botrány miatt elvileg nem szerepelhet SlayerS színekben, amíg „meg nem változik a mentalitása” Ezért dobták ki Code S-ből is tegnap.

    Reply

  • Gepzsir

    |

    Itt hol látod őt a részt vevők között?
    más: nektek bejönnek a zászlók és a faj képei?

    Reply

  • kuvasz

    |

    Jóformán csak amerika zászlaja jön be, ami nagyon nem jó 😀

    Reply

  • vampire

    |

    White-Ra miértnincs benne? Nem ér rá vagy mi?

    Reply

  • scr

    |

    ja nem is tudom, valahogy a Bomberes rész alapján következtettem.. de valóban nincs, így meg is válaszoltam a kérdésem. sajnálom btw nagyon, igazán ígéretes játékos volt 🙁 ilyen faszság miatt kettétörni a karrierüket Byunnal egyetemben..

    Reply

  • Gepzsir

    |

    Zászlók nem lesznek, de mindenki linkelve van, úgyhogy ha bővebben érdekel valakit egy játékos, kattintson rá a nevére. A faj jelzéseket megoldottam.

    Reply

  • viasz

    |

    Válasz Gepzsir #2 üzenetére:
    Zászlók nem jönnek be.
    A faj képekre már küldtem javított képeket Darcinnak de gondolom nem ért rá cserélni őket 🙂 Viszont a képkereteket levehetnéd. Azaz vagy ne legyen link, vagy adj neki style=”border:0;” tulajdonságot, hátha seGGít. 🙂

    Reply

  • Vargos

    |

    Mi történt Hero-val? Kedvelem mikor valaki bíráló hangnemű. Indulatot cirkuszt visz a cikkbe, mint ami sokszor az MLG-n is van és nem azt írja majdnem papírforma szerint, ami köbö a nagy átlag véleménye 🙂

    Reply

  • princeps

    |

    Na a következő cikk jól tele lesz koreaiakkal. MMA v MVP döntőben bízok.

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz princeps #9 üzenetére:
    Na nee, nehogy TvT legyen 🙂
    Múltkor itt szórakozott valaki a fórumban, hogy meglásssátok PvP lesz. 🙂
    Kíváncsi leszek a még nem említett koreai ász (gondolom tudjátok ki) hogyan teljesít idegenben openből.
    Kár hogy igazi top EU játékos nem indul, bármilyen okból.

    Reply

  • Gepzsir

    |

    Leszedtem a képkereteket. a border=0 rontotta el szerintem a zászlókat. A Zászlók nem kerülnek vissza, de aki kíváncsi valaki nemzetiségére, az rákattolhat a nevére, és a wikipagen megnézheti. Az hogy ki milyen faj, jól látszik, kivéve talán a Terran aki hasonló kék mint a háttér 🙂 Holnap folytatom a cikket, meg belerakom a Streameket, hacsak valaki nem dönt úgy hogy külön hír legyen a stream, meg a többi infó. Amúgy jó ezekről olvasni, mert egy kicsit megismerem a játékosokat ahogy írom, és jobban fogom szeretni a meccseket. Remélem így van ezzel az is, aki elolvassa 🙂

    Reply

  • paulkemp

    |

    Válasz Vargos #8 üzenetére:
    +1, nagyon sajnálom Gepzsir, de Hero we miss you!

    Reply

  • scr

    |

    ha nem kerül egy ágra Nestea-vel akkor Leenock fog nyerni. tőlem hallotátok először! és milyen vidám lesz a kis 16 éves bébifóka, majdnem örömkönnyeztem amikor továbbjutott Huk és Nestea ellenében a Code S ro16 groupjából 🙂
    edit: bár BoongBoong is megverte nemrég Nestea-t zvz-ben, úgyhogy Leenock is művelhet csodákat. nem tudom mi a franc van a nagy öreggel 🙁

    Reply

  • rici

    |

    egy stream linket kirakhattatok volna
    de lehet hogy csak megint en vagyok vak .D

    Reply

  • scr

    |

    Válasz rici #14 üzenetére:
    azzal még ráérsz 😀 btw, ha jól nézem akkor 11-kor lesz a start, és az MLG providence előtt lesz a Global invitational 2 elődöntője + döntő. de ezt nem sikerült még teljesen felfognom, hogy hogy is lesz 😀 mindenesetre nestea vs idra , naniwa vs mvp

    Reply

  • scr

    |

    na már tiszta minden, 11kor lesz az opening ceremony. féléjféltől meg nestea vs idra red streamen. utána 1 órával mvp vs naniwa. másik streamen meg megy az open bracket. gondolom a másik 2 beta streamen szintén open bracket

    Reply

  • papirsarkany

    |

    Válasz scr #16 üzenetére:
    ha jól értelmezem, nem nestea vs idra, mvp vs naniwa, hanem nestea vagy idra illetve mvp vagy naniwa meccs lesz. elvileg csak ha győznek kerülnek csak össze.

    Reply

  • Vargos

    |

    Él még a „hot pocket” membership vajon? Nem próbáltam ki.

    Reply

  • scr

    |

    Válasz papirsarkany #17 üzenetére:
    rosszul értelmezted. 😀
    Válasz Vargos #18 üzenetére:
    él elvileg, asszem jan31

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz scr #19 üzenetére:
    Jah közben teszteltem müxik az Ultra.

    Reply

  • papirsarkany

    |

    Válasz scr #19 üzenetére:
    upsz elnéztem, ez csak invitational, nem MLG meccs. sry

    Reply

  • scr

    |

    Válasz papirsarkany #21 üzenetére:
    ja énse vágtam, honnan tudják hogy nestea vs idra lesz. azt hittem már vannak valahol open bracket ágrajzok. aztán tl-en felvilágosítottak 😀

    Reply

  • scr

    |

    openbracket1: leenock, ganzi, oz, violet
    2:nestea
    3: mvp, mkp, sc, losira
    4: hero, puzzle
    god of zerg könnyű dolgod van.. 🙂
    btw: „Just watched 15 y/o boyo beat idra in warm up game no gg. Lets get this started. Yes we got pix” :D:D

    edit: ráadásul nestea elkerüli championship bracketben is az összes hc koreait. puma sjow ret és huk lesznek az útjában

    Reply

  • viasz

    |

    Tud valaki szerezni nekem NOS Energy drink-et? :))

    Reply

  • googlekereso

    |

    bakker… Idra beindult…

    Reply

  • viasz

    |

    Most először szurkoltam IdrA-nak :))

    Reply

  • Vargos

    |

    Ezután kikap 🙂

    Reply

  • scr

    |

    innentől tényleg Leenock az új kedvencem.. nesteat elkapta a bomber kór 🙁
    edit: hoppá TLO meg zerg 😀

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz Vargos #27 üzenetére:
    Egyébként mikor beszéltem a hots mennyire át fogja alakítani a metát pont ilyen szitukra gondolok, hogy IdrA massolt, mint a barom. NesTea trükközött és vesztett. Iskolapélda rá 🙂

    Reply

  • scr

    |

    Válasz Vargos #29 üzenetére:
    trükközött? idra 10 dronet ledarált az elején, ezzel visszahozta a szarabb BO-ját

    Reply

  • googlekereso

    |

    tessék, ennyit számít milyen gyorsan ér oda az erősítés, plusz a fejlesztés…

    Reply

  • Vargos

    |

    Na így is lehet massolni nem szarozni 🙂

    Reply

  • googlekereso

    |

    ez a két meccs nagyon hasonló volt, csak ebben nem voltak muták…

    Reply

  • scr

    |

    most is előbb volt idránál az upgrade, sztem vezetett is supplyban. érdekes volt, hogy hogy bukta el. én teljesen biztos voltam már a 2-0ban. ezért utálok zvz-t játszani 🙂
    edit: édes istenem mi a pöcs van nesteavel? ezt a 4 banelinget oldalról megenni.. el sem húzta a droneokat..
    edit2: még1x.. pfff

    Reply

  • Vargos

    |

    Heh? IdrA mérföldekkel vezetett.

    Reply

  • googlekereso

    |

    Válasz Vargos #35 üzenetére:
    hát úgy tűnik, hogy sz@rt se ért vele vagy csak úgy tűnt mintha… 🙂

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz Vargos #35 üzenetére:
    A harmadik meccset nem hittem, hogy NesTea nyeri LoL

    Reply

  • csucsio

    |

    szerény véleményem szerint 2x vesztett idra, úgy hogy jobban állt. ez az egész teljesítményére rányomhatja a bélyeget ezen a kupán.

    Reply

  • Vargos

    |

    Még a mikrója is jobbnak tűnt IdrA-nak.

    Reply

  • viasz

    |

    Imba infestor 😀
    Vagy csak IdrA felejtett el gyártani? 😀

    Reply

  • Free

    |

    pedig idra szépen játszott =( makiverem nestea…

    Reply

  • csucsio

    |

    amikor ő hozott infestort, akkor ott nem jött be. nincs szerencséje. 😀

    Reply

  • breach

    |

    komolyan mondom, hogy keptelen nyerni nyert meccseket idra. lebasz 20 spinecrawlert a penzebol es azzal kb annyi idot nyer hogy neki is kijott volna a fesztor. kok. pedig jol jatszott. meg izgultam is. zvzn.

    Reply

  • scr

    |

    best zvz ever sztem.. idra nem akart infestor hozni instant hivera ment, hogy mondjuk abból mit akart kihozni azt nem vágom.. lehet csak upgradet.

    Reply

  • Free

    |

    megint látszódott, hogy semmire nem jó ha csak ülsz a pénzen mint 1 zsidó.

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz googlekereso #36 üzenetére:
    De most ez gáz. A harmadikban még drasztikusabban vesztett az elején. Kihagyta a mutát és nyert.

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz Free #45 üzenetére:
    Azon bukott el….vitathatatlan.

    Reply

  • scr

    |

    beta 2 streamen egy zerg asszem 6pool után véletlen lerakott még1 spawning poolt.. micsoda pro 😀 kibbelznbits 😀
    edit: 2 perc után fel is tűnt neki, beírta hogy oops 😀

    Reply

  • csucsio

    |

    Naniwa wins like a boss

    Reply

  • Vargos

    |

    Elég OP unit kompozíciót csinált 🙂

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.