Vasárnapi King of the Hill verseny

Darc1n . Fun, Kupa 878

UPDATE: A versenynek vége, a győztes ANS lett, illetve külön dicséret Rayennek és Delebrielnek a 3 és 4-szeres koronabirtoklásért. Amint sikerül meghatároznunk a következő időpontot, itt az oldalon értesülhettek majd a következő KotH versenyről.

Igen csak régen volt már KotH, így hát úgy döntöttünk, felpezsdítjük kicsit ezt a hétvégét, ami akár más alkalmakkor is folytatódhat, ha nagy rá az érdeklődés.

Pontosan vasárnap 17:00-kor kezdődik a King of the Hill, álljatok készen a kothun chat szobában és indulhat is a móka. Előre felhívnám a figyelmet arra, hogy ezt a versenyt mindig a legkisebb ligájú játékosokkal szoktuk kezdeni, mert a közepe-vége fele már Diamond/Masteresek küzdenek a koronáért, tehát az elején kicsik előnyben.

A szabályzat:
Ebben a játékban Bo1 meccsek folynak a “király” címért, vegyünk egy példát: A játékos kezd B ellen, akiket a KotH admin választ ki, A játékos nyer, ő lesz a király, B játékos kiesik, máris választja az admin A játékos következő kihívóját, C-t. Ha C játékos nyer, ő lesz az új király, ha nem, kiesik és A játékos továbbra is játékban marad, mint király és újabb kihívóra vár. Mind a játékosokat, mind a mapokat az admin választja ki (lesznek új GSL Mapok is), figyelembe véve a jelentkezés idejét ill. a játékos pontjait.


Comments (3)

  • saskanyok

    |

    Like

    Reply

  • viasz

    |

    Hip-hip-hurrááá! :))

    Reply

  • Rayen

    |

    Ez volt az első verseny amin részt vettem, igaz csak augusztus óta van sc2-m. Nagyon jól éreztem magam, örültem, hogy én kezdhettem először (ezért is jó kicsinek lenni :D). Köszönöm a dicséretet, jól esett, volt időszak amikor úgy éreztem, hogy feladom az sc2-t mert nem megy, de most egy kis önbizalmat szereztem. Remélem lesz még ilyen összecsapás. 🙂

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.