SC2 Délutáni Matiné 12

nf.purple . e-Sport 1748

Sziasztok!
Újra itt vagyunk az eheti Matinével!
A szabályok annyiban változtak, hogy lehet
offracelni is.

Stream: http://hu.twitch.tv/weezyfree
Csütörtök ( 20:00 - tól )
Játékosok: Játékosok: (PvZ)
FoP÷Frodo(M) vs MegaBite (M)
Kommentátor: WeeZy. és 1 meghívott kommentátor   (ez még változhat )

Kommentátor: sPrAY és 1 meghívott kommentátor


nf.purple

[url=http://sc2sig.com/profile/eu/228154/1/Purple/][img]http://sc2sig.com/s/eu/228154-1.png[/img][/url] [url=http://sc2sig.com/profile/eu/228154/1/Purple/[/url]

Comments (41)

  • viasz

    |

    Lol

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz viasz #1 üzenetére:
    wott?

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz nf.purple #2 üzenetére:
    Válasz viasz #1 üzenetére:
    Értem.

    Reply

  • viasz

    |

    Válasz nf.purple #3 üzenetére:
    Bocs, nem tudtam kihagyni. Kényszerem volt.
    Szerencsére én épp időben érkeztem, láttam a gémeket! 🙂

    Reply

  • Fana

    |

    UPD: a győztes lesz PSZ kihívója a KOTH on …

    Ilyet befrissíteni azért nem semmi 😀 Purple papa írja a szabályokat, lehet hogy nem a legkorrektebb döntések hozója, de legalább a mienk …
    (Nincs bajom Breach el és egy Breach vs PSZ kb a legjobb magyar összecsapás szal király lesz, csak egyszerűen zavar az igazságtalanság.)

    Reply

  • Eyesis

    |

    Spray, Weezy: Szeretném már az elejént külön kihangsúlyozni, hogy építő jellegű kritikának szánom mindazt, amit most leírok.

    – a kamerakezelésetek rémes volt, lemaradtatok majdnem az összes dropról, nem követtétek a sereg mozgásokat, a factory építéseket nem kell mutogatni, Spray kicsit jobban tudta követni az eseményeket, de 2 dropot, és a frontális csatát teljesen kihagyta
    – menet közben piszkosul zavaró az alt tabolás, némítás, chat olvasás. Aki streamel, az ne alt taboljon, vagy oldja meg, hogy a stream képet ne befolyásolja (megvásárolt xsplit tud gamesource-t, dxtory is meg tudja oldani, hogy csak sc2 legyen látható)
    – nem kritizálni kell a látottakat, hanem bemutatni.
    – egymással különösen nem jó vitatkozni stream közben.
    – kommentekre reagálni max két meccs között célszerű.
    – szabályokat jó betartani, ha main race kötelező, akkor main race kötelező.
    – nem a hibákra kell fókuszálni, hanem az akciókra.

    Purple: szerintem simán tarthatnád magad a már hagyománnyá vált szavazásos módszerhez, szerintem majdnem biztos, hogy ugyanez az eredmény fog megszületni, azaz Breach vs PSZ lesz a KotH-on. Ez a Matiné teljesen független esemény. (Mondjuk Fanát azért se tedd bele a választhatók közé hehe XD)

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz Eyesis #6 üzenetére:
    Válasz Fana #5 üzenetére:
    Elvetettem mind a szavazás és mind a online selejtezot. Hogy miert? lassuk: szavazas manipulalhato, es nem biztos hogy olyan jut be aki erossegben az aktialis kiraly melto ellenfele. Ezert en valasztottam az eddigi nepszeruek kozul: első körben StuntR lett volna a kihívó, ő nem vállalta. Utána Frodó, ő sem vállalta mert valami szulinap lesz – meg vizsgaidoszak. Rajtuk kivul Yashock és Breach johet szamitasba – kapora jott, hogy epp matinet jatszanak. Amugy tornás selejtező nem lesz kothra, mert az meg igazsagtalanabb – és ertelemszeruen rossz parharcokat hozna (nem er ra valaki a selejtezore, aki megnyeri vegul ne mer ra, akkor a gyengebb masodik jonne stb.) Eddig az osszes koth 2-1 es eredménnyel zárult, szoros epikus meccsekkel – nekem a kothnál ez az elsődleges szempont. Es igen, mivel en szervezem a kothot, siman megmondom, hogy mikor ki fog játszani. Az dobja ram a kovet aki szerint nem kapta meg a lehetoseget a magyar top elmezony összes jatekosa! ennyi, szeretek mindekit na

    Reply

  • Eyesis

    |

    Válasz nf.purple #7 üzenetére:
    🙂 hell yeah 🙂

    Reply

  • dabgpc

    |

    Válasz Eyesis #6 üzenetére:
    Én kb a felét láttam, de nagyon egyetértek, különösen az első két ponttal. Sokszor csak a minimapet figyeltem, hogy kb tudjam mi történik.

    Reply

  • Fana

    |

    Válasz nf.purple #7 üzenetére:
    Épp ez az, mivel mindent te szervezel mindenhol mindent manipulálhatsz és ezt sajnos meg is teszed elég igazságtalanul sokszor, gondolok itt offline versenyes gridek összeállítására, hirtelen szabálymódosítgatásokra amikor a bo1 ből 1 vesztes game után bo3 lesz stb.
    Én nem gondolom hogy ezek helyén való dolgok lennének, főleg hogy közben te a magyar e sportról papolsz, erre aki nem nfteam es vagy az öcséd, az unfair hátrányokkal indul minden versenyen (Ez ilyen minden ember egyenlő, de egyes emberek egyenlőbbek a többinél dolog).

    Nem személyes pikkelés ez vagy ilyesmi, én a játéktól eltekintve egy arany pofának tartalak.
    És még a játékkal kapcsolatban is úgy gondolom hogy jó leader (szervező már nem)
    vagy mert értesz annyira a játékhoz hogy lásd ki hol tart játéktudásilag.
    Épp ezért elégedett vagyok azzal is ahogy a magyar válogatott keretével bánsz.

    Csak ahogy a SC2 es ügyeidet intézed az emlékeztet engem egy számító politikusra, és ezzel van bajom.
    Ha már ekkora hatalom van a kezedben itt az sc2 világában, azzal tehetnél még többet a magyar e sport ért ha objektíven kezelnél mindent ami a magyar e sporton belül zajlik.

    Reply

  • Eyesis

    |

    Válasz Fana #10 üzenetére:
    majd Purple biztos megválaszolja, de azt megjegyezném, hogy Breach nem nfteam-es 🙂

    Reply

  • Red Death

    |

    Válasz Eyesis #11 üzenetére:
    Nem írta, hogy Breach mint nfteames, pont hogy, direkt így írta: „erre aki nem nfteam es vagy az öcséd”. ….
    Ez most nem annyira lényeges, csak rosszul olvastad el, olvasd el mégegyszer, mert lehet, hogy mást is félreolvastad, ami lényegesebb.
    Múltkor is ez idegesített fel, amikor megmondtam, miért unalmas a PvZ, és amikor linkeltem egy szerintem jó PvZ gamemet, rögtön azt válaszoltad, hogy biztos, mert én nyertem. Nem, csak nem olvastad el jól

    Reply

  • Eyesis

    |

    Válasz Red Death #12 üzenetére:
    vettem 🙂

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz Fana #10 üzenetére:
    Fana megertem a velemenyed, de tisztazzunk par dolgot:

    Sajnos nincs elég időm az SC2-re. Se válogatottra, se nfteamre, se a sajat jatekomra, se a szervezesre – de csinálom és sokkal tobb idoben mint barki mas ma Magyarországon – mert tudom hogy szepen lassan jobb lesz. De sokszor nincs idom mindekit informálni dontésekrol, valtozasokrol – ami tudom hogy nem jo, de most ez van. Ha kapnek penzt ezert nem engednek ilyet – akkor tobb idot is tudnek erre szanni (kb utolso mondatod) ezt a hatalmat, amit emlegetsz hivjuk inkabb felelossegnek, ami bizony az en vallamon es seggemen pihen – amit ahogy most te is sokan harapnak 🙂

    Az az offlines szabalymodositas meg nem az amirol beszelsz: alapvetoen BO3/BO3 rendszer volt kitalálva a winner/loser re is, mert kevesen voltunk, csak mivel ez nem szokásos, ezert Breach nem gondolta es maskepp mondta. Nem örültem neki elhiheted, de ott nem volt helye mondjuk vitának, foleg ido sem. Ez is visszavezetheto arra, hogy hobbikent csinalom, nem penzert es ilyenkor hibázunk, hibázok. Mar akkor is hamut es port hintettem a fejemre de most is megteszem.

    Ezt az egesz unfair, fair meg hátrány dolgot meg felejtsuk el végre: ha felulemelkedsz azon, hogy tenyleg nincs idom mindekit idoben informálni egy esetelges valtozasrol attol meg a valtozas jo lesz! pl tegnap mind yasi es breach velemenyet kikertem a kothos dolog ügyén és belementek – utana lett csak updatelve.

    Grides összeallitas +: ha mondjuk te szembesulnel azzal, hogy ket top player habzo szajjal ker redrawot mert osszekerultek elso korben, akkor te is rajossz h az nem veletlen es nem – rosszindulatu manipualcio 😀

    Vegezetul: mivel ismersz tudod, eleg erélyes ember vagyok, es nem nagyon turok ellentmondást, ahogy most sem 🙂 de igazsagtalanul, vagy inkorrekt modon sosem hajtanek hasznot magamnak vagy kozeli barataimnak. Ez annyira alap, hogy nagyon, nem is szeretnem ha ez tobbet felmerulne.

    Reply

  • cputesterror

    |

    Fana ♥

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz cputesterror #15 üzenetére:
    ha mar ittvagyunk te is mond el mi bant? nem akarok pletykakra alapozni es szerintem veled is valami alapveto felreertes van (akar mailben is, mscl kuk msclre)

    Reply

  • cputesterror

    |

    nincs itt semmi gond minden patent

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz cputesterror #17 üzenetére:
    ok

    Reply

  • gmae

    |

    Válasz nf.purple #14 üzenetére:
    Én azt mondom, hogy máskép kezeld az oldalt. Pl:
    -Először is a matiné. Én azt mondom, hogy 2-3 héttel a matiné előtt kéne megbeszélni 2-3 komentátorral.Csak ezekután amikor van már komentátor akkor kéne megbeszélni emberekel akik egynelő szinten vannak úgy mint: gold vs gold vagy master vs master és így akkár bronz is vagy ha van olyan bronzos vagy goldos aki más ligába illik akkor olyan ligásokal játszon akik ugyanolyan tudásal rendelkeznek vagy hasonlóval.Ha ez meg van szervez tartalékot is hogy ha esetleg valami baj történe.
    -Akkor jöjön az időd.Ez a szervezés nem csak matinére vonatkozik hanem más hasonló jelegű esemyényekre is és nem az utolsó napon kell 5 órát ezzel tötlened hanem 3 hét allat kényelmesen megoldot és beosztod a dolgot.
    -Hírek.Szerintem ezt is meglehetne oldani úgy, hogy mégtöbb időd legyen.Lehetene akkár még 5-6 embert felveni hogy nézenek új dolgokat utána megszerkeztik és kirakják az oldalra ha jó.De ha nem bízol az emberekbe akik ezt csinálják akkor ők megszerkeztik a híreket és majd neked átküldik.Ez által nem is kéne neked híreket figyelned se forditani szöveget stb.Ha viszont még így se lenne elég jó a rendszer akkor be lehetne osztani ki mi után nézelődik és ha olyan híreket talál ami nem hozzá tartozik akkor ír egy olyan valakinek aki ezekel a hírek félékel foglalkozik.Pl: x ember a heart of swarmrol ír, y ember frisitésekről ír és így tovább.

    Reply

  • saskanyok

    |

    Akkor ezek szerint gmae máris jelentkezett szerkesztőnek 🙂

    A leírtakból én azt szűröm le, hogy akik lila szervezési képességeit kifogásolják, még sosem szerveztek semmit, vagy csak babazsúr jellegű dolgot.

    Ha csak sejtenétek, hogy mennyi számotokra láthatatlan dolog van, nem így gondolkodnátok.

    Mellesleg ja, dögöljön meg mindenki aki hibázik!!!

    Reply

  • gmae

    |

    Válasz saskanyok #20 üzenetére:
    Nem akarok szerkeztő lenni.
    Csak unom hogy ha nem vagyok 24 órábol 25-öt fent akkor már is lemaradok valamiröl.

    Reply

  • gmae

    |

    Ha szerkeztő szeretnék lenni mondhatam volna már 1-2 éve is.

    Reply

  • Red Death

    |

    Válasz saskanyok #20 üzenetére:
    Mindenki hibázik, de tanulni kell belőle. Az, hogy minden mondott valamit purplenek, és akkor az a válasz „akkor csináld te” hülyeség. Kritika lényege nem az, hogy akkor gyorsan besértödünk, feladjuk, és azt mondjuk „csináld te”, mivel nem ő vállalta.

    Reply

  • nf.purple

    |

    Nincs sertodes. A matinet nem en szervezem, en csak a hirt teszem ki rola – ami bajos mert ha epp nem otthon vagyok (mint ahogy ma is tortent) csak a mák miatt kerult ki megis. Legközelebb okosabban csinaljuk majd – kicsit megreformalom a matinet mert alapvetoen egy nagyon jo kezdemenyezes csak lehetne jobban csinalnunk. Egy összesites is erkezik az eddigi meccsekrol.

    Reply

  • gmae

    |

    Ez nem csak purple hibája.Mindenki hibája aki szerkeztő mivel ha előre is már le volt rendezve a matiné akkor akárki kirakhata volna.

    Reply

  • Red Death

    |

    Most így visszanézem a streamet, és akkora hülyeségeket mondtattok végig….. Kezdő kommentátoroknak biztos, hogy master gameket kéne kommentálni. Vagy szerezzetek jobb kommentátorokat, vagy gyengébb játékosok gamejeit kommentáljátok, mert ez így nagyon nem jó kombó.

    Reply

  • Red Death

    |

    Ja és amúgy ahogy eyesis már több napja említette: Meccs közben NE A CHATET NÉZZÉTEK!!!!!!

    Reply

  • gmae

    |

    Válasz Red Death #27 üzenetére:
    Én azt mondom hogy a chatet igenis nézék 10 percenkét mert egyszer volt olyan (pro komentátoroknál is) hogy kis képernyőt hagytak vagy elfelejteték a hangot visszarakni stb. De hogy nézték a chatet nem volt ilyen baj.

    Reply

  • Red Death

    |

    Válasz gmae #28 üzenetére:
    De ne az nézze aki éppen streamel (2e vannak), és 10 másodpercenként kapcsolni rá, csata közepén, eléggé idegesítő

    Reply

  • Red Death

    |

    LOL ilyen jó kommentátort, aki egyes játékosokat nyomorékoknak nevezi, niceee

    Reply

  • spray

    |

    Válasz mindenkinek az üzenetére:
    @Eyesis: Köszönjük az építő kritikát , megfontoljuk:)
    @mindenki: A hírt nem purple irja , hanem én , ő csak kirakja , tehát ha hibák vannak benne az nem az ő hibája , sajnos néha megesik , hogy rossz billentyűt ütök le , ezért néha van helyeírási hiba , de legalább örülök hogy kinn van a hír, köszönet purple-nek.
    @nf.purple , @mindenki : Hamarosan teljesen megváltozik az egész Matiné , ha mindent sikerül megvalósítani lesz nyeremény , új szabályok stb. (Nem lövök le mindent idő előtt.)
    @Red Death : A kommentálás nem a legjobb , mivel néha még mi se tudjuk hogy ki fog kommentálni… Sajnos nem mindenki vállalja ezt a szerepet , mi megpróbálunk szerezni jó kommentátorokat , de gyakorolnunk kell…
    @Red Death : Ha megtalálod hogy hol a ***** mondtam olyat hogy nyomorék akkor kapsz egy csokit..
    @28#gmae : Fogjuk nézni a chatet a továbbiakban is , kivételesen tegnap én is WeeZy.-nél voltam és nem tudtuk ki mit fog nézni . Ígérem erre figyelni fogunk. Ahogy Eyesis is mondta , nem fogjuk mellőzni a dXtory nevű programot.
    @mindenki: Köszönöm szépen a kommenteket , de szerintem elég lesz . Általában a kommenteket építő jelleggel Írják , de itt nem egy olyan volt ahol nem ez volt a fő tárgya.
    ——————————————————————————————
    Ismételten megírom , ha valaki kommentálni szeretne vegye fel velünk a kapcsolatot , ne pedig szidalmazza a kommentátorokat , köszönöm.

    Reply

  • Red Death

    |

    Válasz spray #31 üzenetére:
    Naná hogy megtalálom:
    http://hu.twitch.tv/weezyfree/b/317112155
    1:18:20:
    „-Miért nem szereted yashockot?
    -nyomorék HEHEHE”
    Ez igen szép, miután egyszer kommentáltam nálatok, hogy legyen vki, aki vmennyire ért a gamehez, úgy jötettek hozzám tegnap, hogy jöjjek gamelni, mert senki más nem akar/nincs itt. Nekem is jobb dolgom lett volna, mint Matinén gamelni, de mégis elvállaltam. Szép, mit ne mondjak.

    Reply

  • gmae

    |

    Válasz spray #31 üzenetére:
    Ezt én értem de akkor is te is ki teheted meg minden szerkeztő nem csak purple szóval ennyivel megkönyitheted az információ folyását felénk.
    Válasz Red Death #32 üzenetére:
    Te se érted a viccet azt látom.

    Reply

  • Red Death

    |

    Válasz gmae #33 üzenetére:
    Nope, magyarázd el nekem, mert buta vagyok ehhez

    Reply

  • spray

    |

    Válasz Red Death #32 üzenetére:
    WTF??? | azt weezynek mondtam hogy milyen egy nyomorék hogy ilyet kérdez omg…. |

    Reply

  • Nando

    |

    Válasz spray #35 üzenetére:
    Hát igen, ez kicsit félreérthető volt.

    Reply

  • WeeZy.

    |

    Válasz spray #35 üzenetére: Én erről lemaradtam.

    Reply

  • Puding1337

    |

    én szeretem Purplet ♥:$ :p sc2 napok faszán meg volt szervezve és jó arc is volt :D. Szóval ne szídjátok :D.

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz Puding1337 #38 üzenetére:
    … azokat az ingyenórákat meg majd még megbeszeljuk :kacsint

    Reply

  • Puding1337

    |

    Válasz nf.purple #39 üzenetére:
    :DDDDd

    Reply

  • DACA

    |

    Eddig tartott a Matiné? :csalódottfej

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.