Patch 1.5 Arcade Beta – Értékeld a játékot verseny

iddqd . Hírek 2011

verseny

UPDATE: A verseny szabályzat alapján Magyarország nem érintett a versenyben. A részletekért olvasd el a  hozzászólásokat is!

A napokban jelent meg az alábbi bejegyzés a Battleneten és nem mással kecsegtett, mint egy HOTS béta kulccsal. A részletek:

Az új Arcade azt ígéri, hogy nagy áttörést hozz, majd az egyedi játékokkal kapcsolatban. Ez együtt jár azzal, hogy egy csomó új funkció került bele, beleértve az új keresőt, a játék információs oldalt,- ami mindent megmutat, amit tudnod kell, hogy egyből akcióba kezdhess,- és ott van még az értékelés és a véleményezés is. Természetesen az utóbbiaknak csak akkor van értelme, ha a játékosok leírják a véleményüket a saját szemszögükből. Mi pedig szeretnénk, ha ez a rendszer tökéletesen működne, mire az 1.5-ös patch megjelenik. Itt jöttök ti a képbe! Az értékelésetek és a véleményetek egy StarCraft II: Heart of the swarm béta kulcsot érhet számotokra, ezzel jutalmazzuk, hogy segítetek nekünk tesztelni az Arcade bétát.

Ha szeretnétek részt venni az akcióban, és szeretnétek játszani a versenyen egyszerű dolgotok van. Először is, látogassatok el az account management oldalra, töltsétek le és telepítsétek az Arcade (1.5.0) Beta terméket a game accounts résznél találjátok, és már indulhat is a játék az Arcade-dal. Ahhoz, hogy részt vegyél a versenyben, csak annyit kell tenned, hogy játszol, értékelsz és véleményezed az Arcade játékait. Minden nap, amikor először véleményezel vagy értékelsz, egy új játékot újabb esélyt szerzel a győzelemre, szóval érdemes minden napot kihasználni a verseny végéig. A verseny végén véletlenszerűen kiválasztunk 250 résztvevőt, akik egy-egy StarCraft II: Heart of the Swarm béta kulcsot kapnak!

Ne feledd, hogy a részvételhez szükséged van egy Starcraft II accountra, és olvasd el a szabályzatot mielőtt belekezdenél.

Sok sikert mindenkinek a versenyhez, remélem sok béta kulcs lesz hazai kezekben.

forrás: battle.net


Comments (7)

  • Isaac

    |

    Ha már a szabályzat olvasásáról van szó
    „THE SWEEPSTAKES IS OPEN ONLY TO RESIDENTS OF THE UNITED STATES, CANADA, ARGENTINA, CHILE, MEXICO, PERU, BELGIUM, UNITED KINGDOM, GERMANY AND AUSTRIA”

    Kétlem hogy bárki is kap key-t ebben az országban ezzel a játékkal

    Reply

  • zola09

    |

    Sokan tuti h UK címre vannak bejelentve, de kösz h ezt leírtad, így nem szedem le ezt a szart. 🙂

    Reply

  • iddqd

    |

    Válasz Isaac #1 üzenetére:
    Igazad van a cikket frissitettem, a felreertesek elkerulese vegett. En is tobb jatekost tudok akinek kulfoldrol hozztak az sc2-t es rokon vagy barat neven van. Ennek ellenere szerintem a magyar jatekosoknak is erdemes vele foglalkozni. Mert beta osztasnal elso korben azokat a jatekosokat vallogatjak akik aktivak es ha ezt ilyen komolyan veszik akkor valoszinuleg figyelembe veszik, hogy vannak olyan jatekosok akik akkor is „segitenek”, ha nem valami uj jatekot szeretnenek csak korabban kiprobalni

    Reply

  • Isaac

    |

    Válasz iddqd #3 üzenetére:
    Ez mind szép és jó csak sajnos a nap végén a blizz fogja eldönteni hogy kinek fog key-t adni és varjuk be hogy nem mindig azok kapnak akik megérdemlik. Ettől függetlenül lehet próbálkozni hátha sikerül.

    Reply

  • Winner_hun

    |

    „Bővebben hozászolások.”
    Ezt melyik fordítóprogrammal sikerült összehozni? 😛

    Reply

  • iddqd

    |

    Válasz Winner_hun #5 üzenetére:
    az pont en voltam:D csak a word hulye en meg nem figyeltem.

    Reply

  • FoAMDFun

    |

    Válasz Isaac #4 üzenetére:

    Szerintem nincs olyan, hogy valaki megérdemli, vagy nem. Egy Bronze játékos is kaphat, ha napi 4-5 órát tolja. Én például a béka ülepe alatt vagyok, mégis dio 3-ra is elsők között kaptam key-t.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.