MondoCon Live Invitational #6 – Bracket

Darc1n . e-Sport, Hírek 1552

UPDATE: [NL]Megabite visszavonta a nevezését az utolsó pillanatban, ezért az MCLI Open tournament lehetséges 3. és 4. helyezettje között a színfalak mögött lejátszott mérkőzés alapján megállapított győztes. a 8. MCLI meghívott, [AR]Fana lett [NL]BZT-vel szemben.

További kiegészítés: Mélységes elnézést kell kérnünk minden kedves Starcraft rajongótól, ugyan is az ezen bracket előző verzióját, azaz a tournament sorsolást teljesen a véletlenre bíztuk és ezzel helyet adtunk olyan helyzeteknek, amelyek más, a világ bármely pontján megszokott körülményektől eltérő szituációkat teremtettek volna.

Természetesen mi is a standardokat és az igazságos versengést tartjuk előtérben, ezért külön köszönetet nyilvánítunk Eyesis-nek és [nfteam]Mate-nak, amiért szót emeltek azért, hogy ez a verseny és a bracket sorsolás minél tisztességesebben menjen végbe.

Tehát az új és végleges sorsolás a következő:

 

mondocon-starcraft-2-verseny2

Várunk mindenkit szeretettel április 7-én, vasárnap a hungEXPO-ra, gyertek el, szurkoljatok és találkozzatok élőben a játékosokkal és a kommentátorokkal, akik Sirius és SkyMouz lesznek vagy akár kövessétek élőben stream-en keresztül (az adás a twitch.tv/darc1n csatornán lesz). Kezdés tehát vasárnap 14:00-tól.

A prize pool 50.000 Ft, melynek eloszlása:
1. hely: 30.000,-
2. hely: 15.000,-
3. hely: 5.000,-

További információkért (pl. helyszín, odajutás, jegyek) lesd meg korábbi hírünket vagy látogass el a MondoCon.hu oldalra.

UI.: A teljes Open Tournament adást visszanézhetitek Sirius YouTube csatornáján.


Comments (2)

  • Eyesis

    |

    Darcin: le a kalappal! Minden tiszteletem a Tiéd, bár kicsit rosszul esett, hogy Máté kapott [nfteam]-et én meg nem 😀

    Ebben az esetben, hogy MegaBite nincs 🙁 Azt tippelem, hogy Stunter, Mate, Psz, Breach lesz a ro4, és Mate vs Breach lesz a döntőben 🙂 Tippem első háromra:
    1. Breach
    2. Mate
    3. Stunter
    4. Psz

    Remélem ki tudok menni, bár egy egész hónapnyi gsl nézés áráért nézhetek pár óra magyar versenyt 🙂 Ha kimegyek, csilisbab nélkül nem indulok el 🙂

    Reply

  • KaLoZ

    |

    Szerintem Cacos nyer :D. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.