Nemzeti Bajnokság Első osztály és Gold

Gepzsir . Hírek, Kupa 1375

NB1_light
Gyarapodik az Első osztály Ranglistája, egyre többen látogattok el a versenyekre mint játékos, és mint néző. Ennek nagyon örülünk, és reméljük nem lesz ez másként a következő Bajnokságon sem, ami most pénteken lesz este 6-tól.

Történt néhány változás a Versenyen:

  • új oldalon tartjuk, a z33k-en sok külföldi is jelentkezett, hiába van oda írva hogy Magyaroknak, úgyhogy adunk egy esélyt a Challongenak!
  • Az új oldalon nem lesz Check-In, mindenki automatikusan bekerül az ágrajzba, ezért szigorúbban vesszük majd a 15perces szabályt! – aki nem jelenik meg a verseny kezdete után 15percel, azt diszkvalifikáljuk – sokszor előfordult hogy valaki lecsúszott a versenyről, mert az indulás után pár perccel sikerült megjelennie, nekik biztosan kedvez majd.

Szeretnénk ha az átállás zökkenőmentesen menne, ezért készítettem egy útmutatót a Challongehoz. Nem hosszú, mégis minden benne van ami a versenyzéshez kell. Arra kérek mindenkit, hogy az SC2 nevetekkel jelentkezzetek majd, hogy könnyen megtaláljátok egymást a Bajnokság közben!

Nem feledkeztünk meg a kissebb ligás játékosokról sem, Szombaton délután 2-től Starcraft Core Gold verseny lesz! Ide Bronztól Goldig jöhet bárki, a régi megszokott módon  a z33ken lesz, 13:30-tól Check-In!

Reméljük jól kezdődik majd a hétvége, Sok szerencsét és Jó Szórakozást!

Jelentkezés:


Comments (1)

  • ceripapa

    |

    Stream várható? 😀

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.