Starcraft II Core™ Amateur verseny

Eyesis . Cikkek, e-Sport 1263

kov_ver_470x300

 

Itt vannak újra a Core Versenyek!

 

Pénteken 18:00-tól megújult versenyünkel várunk titeket!
Örömmel értesítek mindenkit hogy nem tűntünk el sőt szerveződünk gyakorlunk és egyre profibbak leszünk.Rengeteg új taggal bővültünk és már mindenki várja az új szezont. Rengeteg jó verseny és Stream volt a múlt hónapban. A Magyar profik megmutatták hogy kik ők és hogy milyen fából faragták őket. Szeretnénk esélyt adni a nem profi játékosoknak is és ezért kerül megrendezésre a Starcraft II Core™ Amateur verseny ami a Starcraft II Core Gold-ot váltja fel. A változások és a jelentkezés lejjebb!

A Változások

A Starcraft II Core™ Amateur versenyre Bronztól Platináig lehet jelentkezni!
Azért döntöttünk így mert a Platinások így is rendre jelentkeztek a versenyekre viszont íratlan szabály volt hogy ha egy goldos nem áll ki ellene mert platinás akkor diszkvalifikáltuk a versenyből de ilyen egy alkalommal sem történt ezért mostmár akármilyen Platinás részt vehet és emiatt a verseny neve is megváltoztatásra került.

ESL A-Series Map pool
Ideje a Map pool-t egy helyes mederbe terelni és az ESL Map pool-jára esett a választás.7 darab map van így a map pool-ban: ESL Bel’Shir Vestige, ESL Neo Planet S, ESL Deterlict Watcher, ESL Newkirk Percinct, ESL Red City, ESL Star Station, ESL Whirlwind.Továbbá mostantól a kreálásnál is figyeljetek arra hogy az ESL mapokat válasszátok és ne a Ladder Edition-t!Ha egy meccs ki lesz választva Streamelésre akkor a verseny Streamere vagy Adminja kreálja a mapot.
Az Első map meg van adva! Utánna a vesztes választ mapot! Egy BO3/BO5-ön belül 2szer nem szerepelhet ugyan az a map!

A Hét Build Ordere!
A Hét Build Orderét egy 10 – 15 perc alatt a Streamer be fogja mutatni egy AI ellen játszott replay-el.Ez azért van hogy aki a Streamet nézni tanuljon kicsit. Nem mindenki használ Build Ordereket pedig a játéknak egy elég fontos eleme már Gold és Platina szinten is. Bemutatjuk hogy a kiválaszott Build Order miért jó és hogy elméletben hogy kell kinéznie. Addig ameddig a Build order ismertetése tart addig a verseny adminja keres meccset amire bemehet a Streamer így csökkentjük az üresjáratot ami a verseny kezdeti szakaszára jellemző.

Új Interface használata.
Mivel a kedves drága Blizzard Szabadkezet adott valamiben ezért mi ezt megragadjuk és tesztelgetjük próbálgatjuk.Ez főképp azért van hogy ti többet lássatok a játékból és annak fontos pillanataiból. Ezért dolgozunk egy egységes interface-en ami majd jellemezni fogja az összes Core streamet de addig is próbálgatunk sok féle interface-t szóval ne lepődjetek meg ha 2 versenyen a streameléshez különböző interface-t használunk.

A győztesnek jár 1 azaz 1 óra Coach ha igénye van rá!
A Core fő célja egy ideje már az hogy a még nem profi játékosokból profi játékosokat csináljon illetve hogy segítse azokat akiknek nehezen megy a játék. Rengeteg leírásunk van az Ismertetők részben de a legnépszerűbb formája a tanításnak mégis csak a Coach! Szerencsére a tagjaink között tudhatunk pár remek Master játékost mint pl: Likvid Józsi, JuGGernaut, MegaByte, Spray… így szívesen nyújtunk segítséget azoknak a játékosoknak akik megnyerik ezeket a versenyeket mert a tehetségeket mindig öröm tanítani és 1 óra Coach is fényt deríthet olyan rejtett hibákra amelyekre egyedül hetek kellenek hogy rá jöjjön az ember.

A Versenyre való jelentkezés módja nem változott!

Jelentkezés: Starcraft II Core™ Amateur
(Chek in 17:30-tól, a verseny kezdete 18:00!)

Szabályzat: Az általános versenyszabályzatunk!

Stream: http://www.twitch.tv/starcraftiicore

Youtube: http://www.youtube.com/user/TheHunCraft
(A verseny döntője ide felkerül ha lemaradtál volna!)

 

Forrás: http://www.starcraft.co.hu/2013/starcraft-ii-core-amateur/


Comments (5)

  • Winner_hun

    |

    Miért amateur? Miért nem amatőr? Minek kell sokszor a béna angolt itt-ott beletenni a magyar nyelvbe ha magyaroknak szól az írás és van rá értelmes magyar szó?!

    Reply

  • Axmart

    |

    Azért mert a másik versenyünk a Pro és az pedig szarul néz ki hogy Pró 🙂 legalábbis furán mellesleg mivel ez nem csak magyar verseny volt hanem nyílt és részt vettek rajta németek angolok amerikaiak ezért angol név dukál neki.

    Reply

  • kuvasz

    |

    Engem a 3 éves kép jobban zavar 😀

    Meg ez: „Szerencsére a tagjaink között tudhatunk pár remek Master játékost mint pl: Likvid Józsi, JuGGernaut, MegaByte, Spray” :DDDD

    Reply

  • pRaZz1n

    |

    Válasz kuvasz #3 üzenetére:
    Gonosz vagy 🙁

    Reply

  • Eyesis

    |

    Ügyesek vagytok! Örülök, hogy legalább az amatőrök között jó a hangulat!

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.