Starcraft 2 az ESL-en!

Gepzsir . Hírek 1559

ESLCore592x317

A cím kinek újdonság nem igaz? Rengeteg Starcraft 2 van az ESL-en.. De mostantól Magyarul is! Biztos tudjátok hogy nem csak hírezéssel foglalkozom, van egy csapatom is aminek a célja a közösség építése. Ez a Starcraft Core. Több mint 2 éve szervezünk hetente versenyeket, mindenféle szintű játékosoknak. A nyáron viszont volt egy nagyobb szünet. Egyrészt mert csapatot toboroztunk, másrészt mert rengeteg lehetőség adódott, amik nem valósultak meg. Több jelenleg is futó verseny szervezésére kérték meg a Core-t, de végül más kapta a feladatot. Szeptember 1.-jén elindítottuk a Magyar ESL Starcraft 2 oldalt, így belecsöppentünk egy olyan magyar játékos közösségbe, akik segítenek, és támogatnak minket. Az ESL sokféle játékkal foglalkozik, ezért ha van ESL fiókod, nem csak a Starcraft 2 világába szerzel belépőt, más kedvenc játékaidról is találsz híreket, versenyeket, barátokat – kinek ne lenne több kedvenc játéka is? A cikk további részében még több infót találsz az ESL Magyar Starcraft 2 oldaláról, és az első versenyről, ami ma lesz!


Az ESL-t egy megújult Core csapat fogja vinni – ezt kívülről főleg a versenyek közvetítésein vehetitek majd észre,  mert sok új, feltörekvő kommentátorunk és streamerünk lett az utóbbi időben. Természetesen folyamatosan várjuk azokat, akik szeretnék magukat kipróbálni, hiszen minél többen vagyunk, annál több eseményt tudunk élőben adni, és mindenkinek megadjuk a lehetőséget. Többek között erről szól egy közösség.
Az ESL nem csak egy sima híroldalt adott. Az oldalhoz tartozik Fórum, Saját versenyszervező, és A-Series ami egy jól kipróbált, és más országoknál már bevált, kiforrott szabályokkal rendelkező ranglista, ahol úgy juthatsz feljebb, ha legyőzöd a többieket. Gyakorlatilag ez egy remek lehetőség, hogy megnézzük, kik a legjobb játékosok az országunkban, és szeretnénk ha ez mérvadó lenne, amikor azon gondolkoznak a meghívásos versenyek szervezői, hogy kit érdemes berakni az ágrajzba, a saját élő vagy online versenyeiken.
Az első versenyünkre akár már most is jelentkezhettek, ami pénteken este 6-tól kezdődik. Ezt már az ESL oldalunkon szervezzük, és Bronz-Platina játékosokat várunk. Természetesen rendezünk Korlát nélküli versenyeket, és 2v2-t is a jövőben! A jelentkezéshez szükségetek lesz egy ESL Fiókra. A regisztrációhoz minden segítséget igyekszünk megadni, és van hozzá útmutató, sőt még videó is! Ha már van egy ilyen fiókod, akkor iratkozz fel az A-seriesre is, és ne tartson vissza hogy nem vagy Mester ligás!
A saját rendezésű eseményeken kívül,  nemzetközi ESL versenyeket  is fogunk magyarul közvetíteni – hétfőn az elejétől a végéig élőben követhettétek a GO4SC2 pénzdíjas versenyt, és Vasárnap folytatás!
Ha további részletekre is kíváncsi vagy, akkor


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.