[OFF] HearthStone Hungary – hearthstone.hu

Darc1n . OFF 1756

Megnyitotta kapuit a HearthStone Hungary weboldala, amelyet nemes egyszerűséggel a hearthstone.hu címen érhettek el. Hogy mi is az a HearthStone?

A HearthStone a Blizzard legújabb játéka, ami egy gyűjtögetős kártyajáték a Warcraft univerzumából PC-re, Mac-re és iPad-re. A játék teljesen ingyenes lesz, a megjelenés pedig leghamarabb decemberre várható az ígéret szerint, de a Blizzardot ismerve ez csúszhat akár pár hónapot is. A játékban paklikat állíthatunk össze, lapokat szedhetünk szét és hozhatunk létre, illetve póbára tehetjük magunkat az aréna módban is. Lehetőség van ugyan fizetni a lap csomagokért és azért, hogy arénázhassunk, de óriási előnyhöz nem juttat ez sem, egy effektív paklit pár hét alatt simán össze lehet rakni. Ha felkeltette érdeklődéseket a játék, látogassatok el az újonnan indult magyar rajongói oldalra, regisztráljatok és kérdezzetek, osszátok meg tudásotokat bátran.

Apropó, a HearthStone jelenleg is béta fázisban van, hamarosan pedig esélyes, hogy bétakulcsok kerülhetnek kisorsolásra, mi arra gondoltunk, hogy pár kulcsot itt a Starcraft 2 Hungary-n is kiosztunk mini versenyek keretében, úgyhogy erre is tessék készülni. No meg a többi nyereményjátékra a HearthStone Hungary-n.


Comments (1)

  • papirsarkany

    |

    úgylátszik az oldal is bétafázisban van még, most éppen 403-as hibát dob 🙂
    De a HS-kulcsok jöhetnek, én valahogy mindig kimaradok a beta invekből

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.