Magyar közösségi csoport a játékban!

sPrAY . Hírek 1880

asdasdsdadasdas
Biztosan emlékeztek arra, hogy az utóbbi időben sok helyen és sokszor le volt árazva a Starcraft II alapjáték és a kiegészítője is. Az akciók hatására  sokan megvásárolták a és így biztosan bővült a Magyar közösség. A közösségnek még a Wings of Liberty idején volt egy mára már állandósult chat szoba jött létre, amely a hun-1 névre hallgat, viszont ez az utóbbi időkben nem kapott hírekben szerepet, így az új játékosok nem biztos, hogy ismerik ezt a szobát.

Nemrégiben a Starcraft II-be bekerült a csoport létrehozás funkció, amelyek különböző starcraft 2 rajongói oldalak felhasználóinak, illetve különböző események rajongói számára jöttek létre. Ezekben a csoportokban elérhető vált a hírezés, illetve lehet benne moderálni is. A következő patch érkeztével pedig akár in-game is láthatjátok majd a közelgő eseményeket!

Ezért arra a döntésre jutottunk, hogy létrehozzuk a magyar közösség csoportját, ami most már nem egy chat szoba lesz, hanem egy  csoport, ahova tudunk híreket
írni, a közeljövőben majd eseményeket is tudunk létrehozni, illetve ha olyanra kerül a sor akár moderálni is tudjuk a csoportot.

A csoport neve: Hungarian Community A csoport in-game linkje: starcraft://group/2/161162 

Csatlakozni bárki könnyedén tud, csak annyi a dolgotok, hogy a csoport keresésnél beírjátok a keresőbe, hogy Hungarian Community és máris kidobja a csoportot. Megnyitjátok és a JOIN GROUP megnyomásával máris tagjai vagytok a csoportnak. Egyelőre még béta fázisban van ez a csoport, úgy hogy sok hírt még nem írtunk bele, de ami késik nem múlikfind

Minél többen vagyunk a csoportban annál többen tudunk segíteni egy kezdőnek vagy egy olyan játékosnak akinek taktikai gondjai vannak!


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.