Magyar Klánok: We are Coming Masters

Gepzsir . Interjú 1350

we are comming logo

Mi mindig nagyon örülünk ha egy újabb összefogásról kapunk hírt, mert ezek remekül mutatják a közösség fejlődését. Sajnos már régen hallottunk új magyar klánról, pedig régebben volt egy sorozatunk, ahol a Magyar csapatokat mutattuk be. Ez a sorozat most egy újabb taggal bővült, mert megkeresett, a „We Are Coming Masters” klán vezetője, XesaXen. Ha van olyan magyar csapat akik szeretnének bemutatkozni a közösség előtt, nyugodtan keressen minket. A tovább után jöjjön az interjú!

Szia, kérlek mutatkozz be, mesélj pár dolgot a klánról.
Lukács ‘XesaXen‘ Attila vagyok. 19 éves és jelenleg Master ligás.
A klán augusztus végén lett meg alapítva BLHhun néven. Fun klánnak indult és ezt máig is tartja. Nem veszünk komolyan semmit. A játék élvezetéért játszunk és hogy jobbak legyünk idővel. Decemberben több tag is jelezte hogy nem tetszik neki a klán név ezért úgy döntöttünk hogy meg változtatjuk. Másfél hónapos találgatás után úgy döntöttünk hogy a klán nevünk legyen: We Are Coming Masters. Tagok nagy része főleg 1v1-ezik így egy 1v1 orientált klán lettünk.

Miért ezt a nevet választottátok?
A név elég nehezen jött létre. Másfél hónap alatt nagyon sok ötlet volt. Pl.: Battle Penguins, Battle Pandas, The New Generation. Ezekre mind jöttek szavazatok de mint nekem is meg másoknak is inkább a We Are Coming Masters-re szavaztak. Főleg azért tetszett meg nekünk meg ez tükrözi hogy mi is a célunk a Starcraft 2-ben.

Mi a véleményed a magyar Starcraft 2 közösségről, klánokról?
Klánoknak mindenképp kell lenniük, mindenki jobban szeret játszani úgy hogy az élményeit meg tudja osztani olyan emberekkel akik szintén azt a játékot játsszák és értik is. Kisebb klánokban családiasabb hangulat tud lenni kötetlenebb beszélgetés mint egy nagyobb létszámú klánban. De ez ugyan úgy megvalósítható a nagyobb klánokban is csak nehezebb el érni. Miénket jelenleg egy kis létszámúnak mondanám 7-8 aktív taggal és ezt szeretnénk megduplázni hogy nagyobb klán legyünk.

Mik a tapasztalataitok az itthoni esetleg a közeli kupákról és rendezvényekről?
Van pozitív meg negatív vélemény is bőven a magyar szervezésű versenyekről. Az jó hogy vannak versenyek ahol az ember ki tudja élvezni hogy milyen is egy versenyen részt venni. De sokszor a megvalósítás nem mindig jön össze. Az én véleményem az hogy a streamerek és a kommentátorok nem a legjobbak. Röviden annyi hogy legyenek továbbra is versenyek és kommentálások mert kellenek, csak egy kicsit több odafigyelés kéne.

Van/Vannak-e olyan tagok akik indultak már ismertebb versenyen?
Mostanság főleg Greezlee szerepelt Core Gold versenyeken. Én többszörös Platinahun nyertes voltam anno még 1-2 éve. Még engem VMMIM-XX néven is lehetett látni, HPL-en pl. ahol elneveztek M-nek. 🙂
Szeptemberben volt egy clanwarunk a C4fun ellen ami döntetlenül végződőt és amiről volt is stream.

Hol lehet titeket megtalálni?
Jelenleg csak in-game lehet megtalálni minket a We Are Coming Masters Channel-en ami publikus. De tervben van hogy máshol is meg lehessen ha majd nagyobb klán leszünk.

Mik a klán tervei?
Jelenleg a klán bővítése a terv, hogy több emberrel tudjunk gyakorolni és játszani.
Volt olyan eseményünk is hogy Gyakorlás ahol komolyabban foglalkoztunk az 1v1-el, de ember hiány miatt már nincs. Újra lesz ha lesz rá igény és ember is a klánban. Clanwarokat szeretnénk szervezni mind külföldi és hazai klánok ellen. Ami lesz hazai verseny azon meg részt veszünk ha időnk engedi.

Milyen játékosokat vártok a klánba, mit vártok a tagoktól, és mit tud nyújtani a klán annak aki közétek tartozik?
Elsődlegesen is 1v1 orientáltak vagyunk. De ha megunjuk team-ezünk és arcade játékokkal játszunk. Nincs kötelező program és sose lesz. Ha részt szeretne venni akkor részt vesz ha nem akkor nem. Nem kényszerítünk senkit semmire. Főleg azoknak tudunk segíteni akik 1v1-ben szeretnének jobbak lenni. Nincs balance vita nálunk, az van ha valaki veszít azt az miatt veszítette el mert valamit elrontott és nem pedig azért mert a másik faj “Imba” lenne. Barátságos légkör van mindig a ts-ünkön és élvezzük a játékot mert azért játszunk vele mert szeretjük. I love Starcraft! Tag felvétel van. Bárkit szívesen láttunk, szeretnénk hogy minél többen legyünk. Amit tudunk nyújtani egy stressz mentes társaság, TeamSpeak a kommunikáció megkönyitésére, tapasztalt játékosok akik tudnak segíteni fejlődni és tagokat akikkel lehet gyakorolni és játszani.

Mit üzennél az olvasóknak?
Jobb a loss mint a win (fejlödést nézve)! Loss-ból többet tanul az ember és jobban tud fejlődni mint a winekböl. Jobban észrevehetőbb az hogy mit rontott el és min kell változtatnia. Pozitívan kell hozzá állni a loss-okhoz!

Köszönjük az interjút, és sok sikert a klánnak!
Aki tehát kiváncsi a csapatra, az nyugodtan keresse őket ingame!


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.