Magyar Klánok: anoze-esports

sPrAY . Hírek 1830

Ismét egy újabb csapatról kaptunk hírt, vagyis fejlődik tovább a magyar közösség! Mostanában nem hallottunk sok új magyar klánról, de megpróbálunk visszatérni a sorozatunk rendszeres vezetéséhez. Ez a sorozat most egy újabb klánnal bővül, bemutatkozik az anoze-esports. A csapatról a klán vezetőjétől, Hornyák „AZTEX” Gábor -tól tudhattok meg több információt. Ha van olyan magyar csapat akik szeretnének bemutatkozni a közösség előtt, nyugodtan keressen minket. A tovább után jöjjön az interjú!

– Szia, kérlek mutatkozz be, mesélj pár dolgot magatokról.

– Sziasztok! A nevem Hornyák Gábor, de a játékba csak AZTEX néven szerepelek. Én lennék az anoze esports multigaming és starcraft 2 csapat vezetője. Jelenleg két csapatunk van StarCraft 2-be egy „pro” és egy
academy ahova a kezdő motivált játékosokat várjuk.

Rajtam kívüli tagok a csapatban:
MeMphiS
SWORD
Frepzz
Fana
Sesshomaru
Az academy csapatunkba a felállása pedig:
Lioness
LighT
FruitBatmaN
Freezy

A csapatunkba jelenleg van felvétel (ezzel kapcsolatban a megadott elérhetőségeken kell írni).

– Miért és mióta játszotok együtt?
– Külön-külön régóta ismerjük egymást és játszottunk sokat, találkoztunk élőbe de ez a felállás még teljesen új.

– Mi a véleményed a magyar Starcraft 2  közösségről, klánokról?
– Sokat követjük a magyar versenyeket, streameket és mi is próbálnánk hozzá tenni a mi kis közösségünkhöz, ami szerintem egy fejlődő potenciált mutató kis közösség a maga kis hibáival és szépségeivel. 🙂

– Mik a tapasztalataitok az itthoni esetleg a közeli kupákról és rendezvényekről?
– Szerintem nagyon jó ötlet az itthoni verseny szervezés, mivel jobban meglehet ismerni a Magyar Starcaft 2 közösséget , ezen belül pedig rengeteg jó játékost és jó barátokat lehet találni.

– Hol lehet titeket megtalálni? (van-e stream, honlap, olyan chat ami publikus, vagy más ahol megtalálhatóak vagytok)
– Folyamatosan frissülő weboldalunkon lehet érdeklődni klánunkkal kapcsolatban, ahol  naponta frissülő hírek várják az olvasót. A anoze-esports.eu amelyen minden hír a nagy világból, verseny, újdonság, stream megtalálható.
A klánunk fő twitch channelje: www.twitch.tv/anozeTV ahol nemzetközi versenyeket (ESL, ZOTAC stb) és a klán háborúinkat fogjuk közvetíteni.

– Mik a terveitek?
– Szeretnénk minél jobbak lenni elérni, azt amit még senkinek nem sikerült. Sok clanwar-t játszani, gyakorolni, versenyekre járni (online-offline) és meglátjuk mi lesz. Motivációból nincs hiány!

– Milyen játékosokat vártok, mit vártok az újjaktól, és mit tudtok nyújtani annak aki közétek tartozik?
– Aki szeretne jelentkezni a csapatba attól kérünk egy bemutatkozást, ismertetést céljairól a jobs@anoze-esports.eu címre. Aki közénk tartozik mind academy mind fő csapatunkba szeretnénk sok gyakorlást, sok clanwar-t
és egy jó közösséget kialakítani.

Ha valakit érdekel a mi ,,kis klánunk” akkor nincs más dolga mint írni vagy felvenni a kapcsolatot a következő helyeken:
Starcraft II : AZTEX 884
E-mail : aztexstarcraft@gmail.com | jobs@anoze-esports.eu
Facebook: facebook.com/aztexsc
Skype : destart
További információkat a klánunkról a weboldalunkon , www.anoze-esports.eu -n találhattok! 🙂


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.