Koreai csapatok sorsa

Ander . e-Sport, Hírek 1101

IM-Prime-MVP-STA Proleague szezon végével, a jól megérdemelt pihenés után, a legtöbb csapat el is kezdi a készülést a következő szezonra. Ennek a készülésnek képezi részét az új játékosok toborzása és leszerződtetése. Egyes csapatoknál a csapat jelentős átrendeződését is magával hozhatja az évnek ezen szakasza. Ez utóbbi történt a megmaradt négy, anno eSF alapító csapattal.

Elöljáróban a legfontosabb változások:

Incredible Miracle

Nem (T)Mvp az egyetlen játékos, aki elhagyta a csapatot a Proleague szezon végével. Távozott a 2014-es MLG Anaheim bajnok (P)Trap, (P)Squirtle,(Z)Ruin, (P)YongHwa és (Z)ByuL, utóbbi azóta már csatlakozott a CJ Entus csapatához. Jelen pillanatban az egyetlen játékos, aki még a csapat tagja (Z)Lucky.

MVP

Az MVP csapata teljesen „újraépül” a következő Proleague szezonra. Az új játékosok(Z)Symbol, (T)Center, (P)YongHwa, (Z)KangHo (azaz LosirA), illetve két volt Prime játékos (T)Salvation és (T)MarineKing. Az újjáalakult csapat edzői posztjára (P)Choya kerül. Mint azt már írtam (Z)DongRaeGu kilépett a csapatból a korábbi MVP játékosokkal együtt. Az új csapattagokon felül (P)d.Seed és (P)Liquid`HerO fog még a csapat oldalán játszani a Proleagueben.

Prime

A csapatnak új szponzora lett a K-tel, egy telekommunikációs és tűzvédelmi eszközöket gyártó cég. Ennek köszönhetően a csapat játékosai, négy év után először kaphatnak rendes fizetést. Az edző Gerrard egy interjú keretében nyilatkozott a csapat jelenlegi helyzetéről, talán a legfontosabb, hogy tervezik új gyakorlott, profi-játékosok leszerződtetését. A játékosok jelenlegi listája: (P)Barbie, (T)ByuN, (P)Creator, (Z)KassiA, (P)State és (Z)TerrOr.

StarTale

Az egyetlen eSF alapító csapat, ami még nem csatlakozott a KeSPA-hoz. Ők is szeretnének új játékosokat toborozni a következő Proleague szezonra, és állítólag (Z)Life vizsgáztatja a jelentkezőket 8-). A játékosok jelenlegi listája: (T)Aphrodite, (P)Booster, (Z)Curious, (T)Hack, (T)Legend, (Z)Life, (P)MisS, (P)Panic, (Z)Pet, (Z)SuHoSin, (P)TricKsteR és (Z)Zero.


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.