A 2015-ös WCS változásai

Ander . Hírek 964

2015WCS_preview

A Blizzard változtatni kíván a WCS (World Championship Series) szabályzatán a 2015-ös idényben. A hivatalos közlemény fordítását olvashatjátok a tovább gombra kattintva.

Blizzard Entertainment:

A 2014-es WCS az egyik legizgalmasabb versenyünk mindeddig! A 3. szezon végéhez és a StarCraft II Világbajnoki Döntőhöz közeledve, szeretnénk megosztani néhány részletet a 2015-ös WCS versenyt és játékosait érintő változásokkal kapcsolatban. Amint lehet még több információt fogunk kiadni a 2015-ös idénnyel kapcsolatban. Viszont a most leírt változtatásokat szerettük volna azonnal ismertetni, hogy a játékosok fel tudjanak készülni a következő évre.

WCS Nullázás

A 2015-ös WCS kezdetével nullázzuk a pontokat, Challenger és Premier ligás helyeket. Minden játékosnak részt kell vennie a régiója kvalifikációs versenyén, hogy játszhasson a 2015-ös WCS 1. szezonjában.

Ladder Wildcard Helyek Újraosztása

A regionális kvalifikációs rendszer sikerességén felbuzdulva, úgy döntöttünk, hogy megszüntetjük a 2014-es Ladder Wildcard helyeket a WCS amerikai és európai régiójában. A régiók helyeinek elosztásával kapcsolatos információkat később hozzuk nyilvánosságra. Minden játékosnak meg kell felelnie az egyes ligák tartózkodási hellyel kapcsolatos követelményeinek.

Tartózkodási Hellyel Kapcsolatos Követelmények

2015-től kezdődően minden WCS játékosnak hivatalos tartózkodási hellyel kell rendelkeznie abban a régióban, ahol versenyezni kíván. Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak be kell szerezniük a szükséges vízumokat, ha úgy döntenek, hogy nem a származási helyük szerinti régióban szeretnének játszani.

Kísérjétek figyelemmel a híreinket, mert a 2015-ös WCS-sel kapcsolatos terveink még kimunkálás alatt állnak. Még idén egy teljes és átfogó leírást fogunk kiadni a 2015-ös WCS-ről.

Kiegészítő Információ

„A WCS amerikai régiója 2015-ben is magában foglalja majd USA-t, Kanadát, Dél-Amerikát, Óceániát, Délkelet-Ázsiát, Kínát, Tajvant, Hongkongot és Makaót.” – Kima Phan, Sr. Manager, Blizzard Entertainment

Forrás


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.