Legacy of the Void a Blizzcon 2014-en?!

DACA . Hírek 1698

starcraft-2-legacy-of-the-void-zeratul-protoss-782x440

Idén is lesz BlizzCon,  melynek ismét az Anaheim-ben található Convention Center ad majd otthont. A november 7-én és 8-án tartandó show-n keretein belül várhatóan először fogják bemutatni a rajongóknak a Legacy of the Voidot, avagy a StarCraft II második kiegészítőjét.

Az elmúlt két évben nem igazán a StarCraft II-ről szólt a show, aminek mi igazán nem is örültünk. De ahogy mondani szokták: ami késik, nem múlik! A Blizzcon2014 oldala kissé árulkodó:

blizzcon

Igen, a Starcraft II az első a listán. Továbbá azt se felejtsük el, hogy a közelmúltban jelent meg a Diablo III kiegészítője, illetve elstartolt a Hearthstone is. A Blizzardnak tehát el kéne egy kis vérfrissítés, ahogy nekünk is, olvasóknak/játékosoknak.

Ti mit vártok az idei Blizzcontól? 


Comments (3)

  • sweeping

    |

    Szerintem a Blizzard az egészet elcseszte, várhatólag itt is eltelik közel 3 év mint az alapjáték és az első kieg megjelenése között. Szóval én 15 végére illetve 16 elejére várom a megjelenést.
    Senki ne mondja nekem, hogy egy kiegészítőt 3 év elkészíteni, mikor a motor megvan hozzá, és minden más is adott…
    Arról szól az egész, hogy amikor úgy érzik, tényleg kell ide már a frissítés kevesebben játszanak vele, valószínűleg az emberek újra nyitnák a pénztárcájukat ha frissítésről lenne szó, jön a kampány és néhány új egység. WC3 esetében 1 év telt el és jött a kiegészítő, más játék, más változásokkal, de itt is tudnának végezni sokkal rövidebb idő alatt. De nem éri meg, ez olyan mint a Hollywood-i sikerfilmek, mindig fix időpontban 1 év múlva érkeznek a legjobban várt filmek folytatásai, mert tudják mikor hozza a legnagyobb hozamot, mikor kell robbantani. Csak jelen esetben ennél a játéknál több időről van szó
    Nem tetszik ez a blizzard politia, amilyen irányba elmentek, és a változtatások se tetszenek.
    Nem kellettek volna ide kiegészítők, 2016-ban meg érkezhetett volna inkább a starcraft 3, egy hülye 2. kiegészítő helyett, mégis eltelik addigra 6 év…
    Az alatt ne mondják, hogy nem tudtak volna kitalálni esetlegesen még egy 4. fajt is, és átdolgozni az egészet, ráférne…

    Reply

  • KaLoZ

    |

    Ráadásul abba a kiegészítőbe elég kevés energiát fektettek … Az még külön + pont, hogy teljes áron adják, mint a teljes játékokat, jah de az alapjátékot is vedd meg hozzá, mer anélkül nem indul el :))).

    Reply

  • DACA

    |

    Mindkettő hsz-el egyet kell hogy értsek…

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.