A 4. szezon ladder pályái: a klasszikusok visszatérnek

Ander . Hírek 1272

2014_S4_map_poll

A StarCraft II csapata szavazást hirdet a 4. szezon ladder pályáinak kiválasztására, alant olvashatjátok a hivatalos bejelentés fordítását. Részletek a tovább után.

Megfordult valaha a fejedben, hogy milyen is lenne a Heart of the Swarm a Xel’Naga Cavernsen? Kifejlesztettél egy legyőzhetetlen stratégiát a Habitation Stationon, pont miután kivették a ladder pályák közül? Szeretnéd még egy szezon erejéig visszakapni Cloud Kingdomot? Ha igen, akkor a következő ladder szezon pont neked való.

A 4. szezonban lehetővé tesszük, hogy a múlt 1v1 pályái visszatérhessenek, és TI választhatjátok ki, hogy mely pályák legyenek azok!

Álmaid Map Poolja

Olvastuk a visszajelzéseiteket – szeretnétek lehetőséget kapni álmaitok 1v1 map pooljának összeállítására. Szeptember 24-én elérhetővé teszünk egy szavazást, mely arra keresi a választ, hogy mely pályákat szeretnétek látni az elkövetkező ladder szezonban. Az október 1-ig legtöbb szavazatot kapott hét pálya fogja alkotni a 4. szezon ladder map poolját.

Jelöld a Kedvenceidet

Mielőtt kiírjuk a szavazást, szeretnénk megtudni tőletek, hogy mely pályák kerüljenek be a végső szavazásba. Ennek megválaszolásához csupán a jelölés hivatalos fórumán kell megosztanotok velünk a gondolataitokat, vagy Twitteren keresztül leadni a jelöléseiteket a #dreampool hashtag használatával. Minden múltbéli ladder pályát érvényes jelölni. Figyelni fogjuk a válaszaitokat és a legnépszerűbb pályákból állítjuk össze a végső szavazásra a listát.

Szeptember 23-ig adhatjátok le a jelöléseiteket, ezért ne habozzatok a kedvenceitek megnevezésével és váltsátok valóra álmaitokat.

Forrás

Itt megtaláljátok a ladder pályák listáját

A 4. szezon nem számít bele a WCS pontokba


Comments (3)

  • Frosthun

    |

    Remek gondolat, ez a 3 .szezon map poolja valami borzalmas volt…

    Reply

  • sasorisama

    |

    Ez így van én személy szerint Daybreak, Cloud Kingdom, Akilon Flat és Howling Peak mapok közül bármelyiknek örülnék.

    Reply

  • Frosthun

    |

    Na és bel’shir vestige ?
    Egyik legjobb map Hots -ban szerintem.Meg jó lenne legalább egy nagyon régi map, mint Shakuras plateau, vagy Xel-Naga caverns

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.