MassGaming Tournament

Gepzsir . Kupa 1323

Mindig örülünk a közösségi kezdeményezéseknek, ezért szeretném megosztani veletek  a következő levelet ami egyben egy versenysorozat bejelentése is. Az első állomást jövőhét Pénteken  (2015.02.06) este rendezik, részletek a levélben, a tovább után.

Sziasztok!

A múltban volt egy eredményes és hosszan tartó kezdeményezés a magyar Starcraft 2 közösségben, mégpedig a SC2 Matiné, melyet mindvégig Spray szervezett kemény munkával. Az adások rendszeresek, pontosak és legfőképpen érdekesek voltak, így sokaknak köztük nekem is rendszeres programommá vált a Matiné. Jelenleg a magyar Starcraft közösségben ritkák és rendszertelenek a programok. Ezen szeretnénk változtatni, hiszen ez az játék mindnyájunk kedvence, még akkor is ha gyakran megharagszunk rá, vagy otthagyjuk, azt mondjuk hogy soha többet, de aztán mégis újra elővesszük.

Szóval a Matiné szellemét továbbörökítve és a játék iránti szeretetünket kifejezve, szeretnénk egy versenyt létrehozni. A Neve MassGaming Tournament,  az első alkalom: 2015.02.06 azaz Péntek 20:00. A verseny a jól ismert egyenes kieséses módszerrel fog zajlani, a versenyre bárki jelentkezhet. Minden alkalomkor egy forduló lesz lejátszva a versenyből és minden meccs közvetítve lesz. A jelentkezés a verseny napján 19:30- ig lehetséges, aztán pedig fél órás Check in, ez első meccs pedig 20:00-kor kezdődik.

A további alkalmak péntekenként  20:00 kor lesznek. Ezen alkalmak száma a jelentkezők számától függ, de a verseny végeztével új programokkal fog folytatódni az adás.

A közvetítés Hawk, BZT és LikvidJózsi kommentálásában fog zajlani, az alábbi twitch csatornán:

Hawk

 

 

 


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.