Legacy of the Void béta – mikor?

DACA . Hírek 1720

10007524_10152416498786906_909265447637835083_n

Gondolom nem csak mi, hanem Ti is már tűkön ülve várjátok azt a pillanatot, amikor kipróbálhatjátok a StarCraft II utolsó felvonását, a Legacy of the Voidot. A 2014-es BlizzConon már ízelítőt kaptunk a játékból, az előzetesek eddig igen biztatóak.

A játék megjelenési dátuma körül eddig kérdőjel van, szintúgy mint a bétatesztelés dátuma körül is. Spekulációk persze már vannak, de a Blizzardot ismerve a legbiztosabb: „When it’s done.”

A Blizzcont követően természetesen felpezsdült a játék battle.net élete, s számos vélemény és kérdés fogalmazódott meg, amire a Blizzard megpróbált a lehető legvilágosabban, de mégis diplomatikusan választ adni.

Természetesen a béta megjelenésének dátuma is szóba jött, amire az egyik Blizzard dolgozó a következő választ írta:

beta

Tehát ha hihetünk ennek a tavaly év végi bejegyzésnek, a játék kipróbálható verziója legkésőbb nyár elején itt lesz. A „standalone” LotV, illetve a gazdagabb tartalomnak köszönhetően nem kizárt, hogy a játék béta tesztelése a HotS-hoz képest hosszabb lesz, s próbálnak minél több embert mozgósítani, legfőképpen profi játékosokat.

A Heart of the Swarm béta tesztelése közel 7 hónap volt, 2012 szeptember 4-től 2013 március 1-ig tartott.

Visszatérve a tavalyi „kék” bejegyzéshez, a Blizzardot ismerve nem kell tényként kezelni azt, hogy valóban 2015 első felében jöhet a béta. Mindenesetre nekem a szubjektív véleményem az, hogy legkésőbb a nyár végéig biztosan el fog startolni a bétateszt.

S hogy mikor jön ki a teljes verzió? Őszintén szólva, remélem, minél később, mert a HotS-ból kiindulva még a 7 hónap bétatesztelés is kevés volt, hogy a Blizzard kiaknázza a játék alapvető hibáit.

A megjelenést viszont mindenképpen 2016-ra lőném be, azon belül is április,május, vagy június.

Ti mikorra várjátok a bétát?


Comments (1)

  • Feyer

    |

    kerem szepen adjak mar ki minel hamarab a jatekot en mar regota varom kerm minil hamarab adjak mar ki a jatekot.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.