II. PlayIT országos bajnokság

Ander . e-Sport, Hírek, Kupa 1562

PlayIT_II_OB

A tavaszi PlayIT-en ismét rendeznek StarCraft II bajnokságot, melyre 2015. április 25-én, szombaton a budapesti SYMA csarnokban kerül sor. Alant a hivatalos közleményt olvashatjátok, a tovább gombra kattintva pedig részletesebb információk kaphattok a díjazásról, szabályzatról, időpontokról és a nevezésről.

Az RTS-ek királya, a Starcraft II sem maradhat ki a felhozatalból!
Ebben a játékban is összemérhetitek a képességeiteket a PlayIT-en, és ha igazán jók vagytok a közönségének is megmutathatjátok mit tudtok.
Ha szeretnétek többet tudni a versenyről, látogassatok el az új PlayIT oldalra!
Ezzel meghirdettünk minden Esport versenyünket, jelentkezzetek a II. PlayIT országos bajnokságra!
http://playit.hu/esport-versenyek/

Verseny leírása és nyeremények

Lebonyolítás:

A Starcraft II esetében nem lesznek különböző selejtezők megtartva. Április 4-én, Battlefy-on tartunk egy bajnokságot, melynek döntőbe jutói a PlayIT-en játszhatják le az utolsó mérkőzést. A legjobb négyig BO3-ban zajlik majd a verseny top négytől, beleértve a döntőt is, BO5-ben mérhetik össze képességeiket a játékosok. Jelentkezni a “Versenyszabályzat és jelentkezés” menüpont alatt tudtok, de ezután a verseny kezdete előtt negyed órával a checkint sem szabad elfelejtenetek. Csak azután kerültök be a végleges bracketbe.

Nyeremények:

  1. helyezett: StarCraft II: Legacy of the Void collectors edition (természetesen megjelenés után)
  2. helyezett: StarCraft II: Legacy of the Void (természetesen megjelenés után)

Versenyszabályzat és jelentkezés

A szabályzat ismeretének hiánya nem mentesít az esetleges büntetés alól, így javasoljuk mindenkinek, hogy alaposan olvassa át jelentkezés előtt. Az online selejtezők szabályzatát itt tölthetitek le.

Online versenyjelentkezés (Április 4) – Jelentkezés itt

Forrás


Comments (2)

  • Kane

    |

    Most végül is mikor lesz pontosan a check in? A verseny egyik helyen 4-re van kiírva, a leírásban az első kör 3-tól fél 5-ig, a buttlefy küldött nekem e-mailt hogy a check in reggel 6:45-kor nyílik. Valaki tudna nekem segíteni ezzel kapcsolatban?

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.