Legacy of the Void 4.3.1 Patch

Ander . Legacy of the Void, Patch 2455

Legacy of the Void 4.3.0 Patch

Megjelent a 4.3.1-es patch, mely apróbb javításokat tartalmaz, és a héten kezdetét vette 2018 második Ladder szezonja, amihez új pályák és játékegyensúlyt érintő változások társulnak.


Comments (1)

  • KaLoZ

    |

    Ennél a map poolnál kevés szörnyűségesebb dolog történt valaha a starcraft2-vel.

    A Redshift LE egy rohadt nagy vicc. Aki Blizzard alkalmazottként ezt a mapot berakta a poolba az teljes és totális, már-már david kim szintű inkompetenciáról tett tanúbizonyságot. TvZ-ben szerintem nem lesz zerg aki nem ezt a mapot vétózza elsőnek. A pocket gold gyakorlatilag kiválóan droppolható, pusholható terranként, ugyanis 1: közel van a terran basehez, könnyű odaérni, visszamenni, 2: a mineralok áthághatatlan akadályok a zerg unitok számára, 3: a zergnek a naturaljáról túl nagy távot kell kerülnie mind védekezésnél, mind támadásnál, 4: közvetlenül támadhatod a zerg main baset. A golddal együtt 3 base van amit 3. baseként lehet használni, mindegyiket rohadt nehéz tartani.

    A Darkness Sanctuaryhoz is ritka sok ész kellett. Teljes GSL Code S szezonban talán ha 2* játszottak rajta (abból szerintem az egyiket bo7-ben), de azért a Blizzard berakta mert miért ne.

    A Dreamcatcher rohadt nagy, emellett üres, tele van sight blockerekkel, egyéb idióta akadályokkal, a 3. bázis igen nehezen védhető. Jah és kifejezetten ronda is.

    A 16-bit egy agyatlan macro map (mint eastwatch), sok base + pocket base. Azért hogy teljes legyen az élmény, ha a pocket basebe befekszik az upgraded liberátor akkor nem szeded ki onnan.

    A Lost and Found jól néz ki de azt ennyi. Jó nagy, úgyis kell a macro map mert nincs még elég. Egy szó van rá: unalmas. Bár ebben a poolban kifejezetten jónak számít.

    Aztán megmarad a rohadt unalmas, ronda és üres Acid plant, meg a Catalyst amit én nem nagyon szeretek, de az legalább ér valamit. A Blackpinket meg a játékosok egy BO3-ban 80%+ valószínűséggel választották, hát a blizzard úgy gondolta h ki kell venni.

    Egyszóval szégyen hogy a játék 8 éve kint van, de a blizzard még mindig képes ilyen inkompetens dolgokat csinálni … A terrun buffokról meg ne is beszéljünk. A terrannak late game problémája van toss ellen, hát akkor tweakeljük a maraudert mert az hát late game. A raven missile nerf jól jön, de azért nyomtak egy random semmitérő buffot az auto turretre, nehogy már szegény terrannak sírjon a szája. A viking health buff meg fölösleges. Csinálhatták volna azt hogy csökkentik a blinding cloud dps-et hogy könnyebb legyen splittelni de nem. Inkább buffolták a vikinget ami ígyis elég sok air unitot szarráver …

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.