Fórum kitekintés – Lerombolható pálya?

Astonkacser . Uncategorized 913

bnet2.JPGHa már ennyire hírzárlat van és a külföldi illetve magyar közösségek sem szolgáltatnak nekünk semmi újjal Starcraft2 témában, hát mit tehet a töketlen user aki remegve várja már a játékot: elkezd ötleteket gyártani.

Az egyik ilyen, számos más társa mellett a következő:

Képzeljünk el egy Starcraft 2 pályát, egy elhagyatott Terran kolónia közepén, amelyet kiürítettek a háborúk miatt. Képzeljük el a tankjainkat amint hatalmas házak közötti utakon építenek ki kisebb-nagyobb védelmi pontokat, képzeljük el repülőinket, amint tiszteletet parancsoló módon vonulnak át az út és a lakott terület felett.

Majd képzelük el mindezt úgy, hogy a házak, hidak, felüljárók, minden: lerombolható. Tegyük fel az utcán masírozó Terran tankok félrelökik a kimenekítésben hátrahagyott autókat. Tegyük fel repülőinkkel lerombolunk egy hidat stratégiai okokból, vagy inkább úgy döntünk megvédjük hogy csapatainkat azon keresztül vigyük az ellenséghez.

Az ötlet megvalósításának nincs túl nagy irrealitása, hiszen a technikai része a játéknak nagyon modern, láttunk darabokban lehulló és részenként felüljárón leguruló egységeket. Reméljük a Blizzard is elolvasssa ezt a témát, hiszen a közösség amely általában ha 4-en vannak 5 féle képpen gondolkodik, ez esetben eléggé egyetért és remeknek találja az ötletet.

Akit mélyebben érdekel a téma és a körülötte kialakult vita, látogasson el a hivatalos fórumra a forrásban említett linkre kattintva.

Forrás:


Comments (8)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.