Évvégi összegzés

Astonkacser . Blog 895

fireworks_by_0josh0.gifElőször is, a Starcraft II Hungary nevében bla-bla szeretnék mindenkinek

Boldog Új Évet

kívánni.

Az új év alkalmával ügye most egy Starcraft II-s összegzésnek kéne következnie, de sajnos nem éreztük az erőt magunkban erre, hogy a 7 hónap eseményeit összegezzük. Nem is bántuk ezt meg, mivel olyan jó összegzést nem is készíthettünk volna, mint amit az SC2Blog.Com készített. Rengeteg információ, videók, képek, screenshotok, interjúk stb, nagyrészt itt nálunk is megtalálhatóak magyarul.

Az oldal, vagyis annak gyökerei a bejelentés utáni héten már megszülettek, blogként üzemelt hónapokig, majd egy fúzió nyomán másfél hónapja megszületett a jelenlegi oldal. A kibővült csapat listáját itt találod. Lett fórumunk, galériánk stb. Az új évre is vannak terveink, ötleteink, amelyeket szeretnénk megvalósítani. Van egy titkos projektünk is, amelyhez sok-sok segítségre van még szükségünk. Ha szabad idődben szeretnél segíteni, írj nekem egy emailt 😉 .

November 19: ekkor indult el az új oldal. Azóta 24.666 látogatás és 182.455 oldalletöltés tett tanubizonyságot, hogy talán olvas minket valaki? Átlagban napi 300-400 ember jön el hozzánk, átlagban 7,4 oldalt tekint meg látogatásonként. Eddig úgy hittem, hogy egyetlen öröm a söröm, de ezek a számok könnyeket fakasztanak belőlem örömömben. Köszönjük, hogy megtiszteltetek figyelmetekkel, és kaptunk tőletek sok-sok pozitív visszajelzést. Igyekszünk az új esztendőben is méltóak lenni a domain névre amelyre szert tettünk, és megcáfolni a hasonló típusú domainen üzemelő játékoldalakról kialakult gyászos véleményt.

Legtöbb látogatóval ajándékoztak meg minket:

  1. WorldofWarcraft.Hu (1,901)
  2. Gamestar (1,529)
  3. SG.Hu (193)
  4. Hardwired.Hu (180)

Leglátogatottabb oldalaink:

  1. Főoldal
  2. Egység leírások
  3. Fórum kezdőoldal

Legtöbb látogatót hozó kereső kifejezések:

  1. „starcraft 2” (1,825)
  2. „starcraft2” (854)
  3. „starcraft beszólások” (147)
  4. „starcraft e-book” (95)
  5. „hell is about” (81)

501 keresőkifejezéssel találtak rá rajongók az oldalunkra, de ezek közül nem mind a Starcraft téma iránt érdeklődött. A legofftopicabb (húú ez de gáz szó) keresőkifejezések:

  1. „orosz nyelvlecke” (3)
  2. „bolygok” (2)
  3. „karácsonyfás háttérképek” (2)
  4. „mit csináljunk a bevásárlóközpontban” (2)
  5. „3. birodalom” (2)
  6. „a csirke átment az úton” (1)
  7. „cs1.6 forumok hun” (1)

és még sorolhatnám.

Szóval jövőre ugyanígy, ugyanitt, várunk Titeket szeretettel! B.U.É.K!


Comments (6)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.