SCII Matiné Open Tournament Szabályzat

A REPLAY-EKET A starcraftmatine[kukac]gmail[pont]com CÍMRE KÜLDJÉTEK EL!

MAP POOL:
Map pool: ESL Akilon Wastes ; ESL Belshir Vestige ; ESL Derelict Watcher ; ESL Frost ; ESL Polar Night ; ESL Whirlwind ; ESL Yeonsu

A kezdés
A kupa kezdetekor (max. 5 perc késéssel) frissül a bracket, amin megtekinthető lesz, ki ki ellen fog játszani (in-game channelben azonnal linkelésre kerül, ahogy kész).
Ha megtaláltad az ellenfeled, fel kell venned játékon belül Friends-be és üzenetet küldeni neki, hogy kezdhetitek-e a meccset (illetve, az cmsmatine chat channelön keresztül is egyeztethettek).
Ha az ellenfeled nem jelenik meg a tournament utáni 10 percben, készíts róla képet a játékban a billentyűzeted PrintScreen gombjával. A képen látható legyen, hogy az illető offline és jobb alsó sarokban a játékon belüli szerver-idő.

Meccsek menete
Ha valaki megszakad meccs közben (droppolódik) és még nem telt el a játékból 2 perc, újra kell játszaniuk az adott meccset.
Ha pedig 2 perc után fagy ki, akkor RECOVER segítségével folytatjátok a meccset, ott ahol kifagyott a player,
A meccseket csak a streamerek (akik élőben közvetítik kommentálják az egyes meccseket) és a kupa szervezői figyelhetik (Observer), senki más. A streamer kiléte és B.net account neve alkalmanként változhat, de minden kupa leírásában külön meg lesz nevezve az illető.
Egy meccsnek csak akkor van vége, ha az ellenfél kilép, ill. mindenét elpusztítottad és a játék kiírja, hogy Victory. Bármi más eset (pl. GG-t írt de folytatta, stb.) nem számít.
Az első pálya mindig meg van határozva, mellette/alatta látható, hogy Bo1/3/5/stb., a vesztes választja a következő pályát a map poolból, egy összecsapás során kétszer ugyan az a pálya nem szerepelhet.

Bárminemű cheat (csalás) használata tilos, azonnali diszkvalifikálást von maga után.
A másik játékos sértegetése nem megengedett, ha valakinél többször is előfordul az ilyesfajta viselkedés, az összes kupáról való kizárást vonja maga után.

Replay-ek
A Replay (és Screenshot) fájlok a Dokumentumok/Starcraft II/Accounts/*számos mappa*/*még egy krixkrax*/Replays mappádban találhatók meg.
Ha egyik embertől sem érkezik replay, akkor mind két játékos figyelmeztetésben részesül, második esetnél pedig akár több kupáról való kizárással is járhat.

A REPLAY-EKET A starcraftmatine[kukac]gmail[pont]com CÍMRE KÜLDJÉTEK EL!

A kupa alatt a fajváltás nincs engedélyezve! Ha valaki randommal kezdi el játékait, az randommal fog a döntőben is játszani!

A streamerek:

[WiLD]sPrAY

Sirius

Admin:

Axmart


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.