—StarCraft II Q&A Batch 6—

Astonkacser . Hírek 2634

A nagysikerű Kérdések-Válaszok újabb része, amely most is sok érdekes apróságot tisztáz a készülő játékkal kapcsolatban.

Karune azt mondta nekünk, hogy a fan kérdések egyre jobbak, szóval a postoljunk neki kérdéseket: IDE! Ebben a Q&A-ban a Protoss fajról lesz főleg szó, de megvillantja nekünk, hogy legközelebb a Terran Siege Tank-ról fog kérdéseket megválaszolni, sok egyéb mellett. Nézzük hát:

1. A Photon és Phase Cannon két különböző épület ?

A Phase Cannon az új verziója a Starcrafban lévő Photon Cannonnak. A Starcraft II-ben nem lesz Photon Cannon.

2. A carrier (Tempest) fog több fajta interceptort gyártani ?

Egyelőre nem.

3. A fanok észrevették a gameplay videóban, hogy a Colossus földi egységet a Missile Turret lőtte. Ez azért van, mert a Colossus egy nagyon magas egység, vagy pedig a Missile Turret-nek egy föld-föld elleni támadása?

Ez a Colossus magasságának köszönhető, és így a légvédelmi fegyverek mind sebezni tudják, így a Missile Turret is, ugyanúgy mint földről. Lehetséges lesz továbbá, hogy a Colossust egyszerre földről és levegőből is támadás érje.

4. Lesznek „critter” egységek? Fognak tudni sebezni?

Lesznek „critter”-ek, de nem fognak sebezni. Ha tudnának, akkor „creep”-ek lennének.

5. Az Alt gomb lenyomva tartása meg fogja mutatni az egységek és épületek életerejét mint a Warcraft3-ban?

Igen, az Alt gomb lenyomva tartása meg fogja mutatni az egységek és épületek életerejét. Ez egy gyors módja annak, hogy megtudjuk mely egységeink sértetlenek és melyek súlyosan sérültek.

Forrás:


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.