Pro játékos vélemények

Astonkacser . Hírek 1002

A www.replays.hu-n látott napvilágot a cikk, amelyet Vertigonak köszönhetünk. Ebben rengeteg, már itt is említett részlet található meg a játékkal kapcsolatban, viszont egy kis érdekesség, vajon a világ játékos közösségének elit tagjai hogyan vélekednek.

Forrás:

StarCraft közösség:

Legionnaire:
„A Blizzard híres arról, hogy tökéletesre fejlessze játékait, ezért úgy gondolom a StarCraft 2-vel sem lesz ez másként. Egyáltalán nem aggódom, sot már nagyon várom.”

xLo.Fosken:
„Úgy gondolom eloször is gépet kéne cserélnem, amit nem fogok megtenni. Még ha a StarCraft 1 meg is hal, akkor sem fogok a StarCraft 2-vel játszani. Nagyjából 5-6 évet áldoztam a SC1-re, nem fogok a 2-re is ugyanennyit áldozni.”

ToT)iNcontroL(:
„Nincsen választásom, függo vagyok. Az elsok között leszek, aki kipróbálja.”

Eriador:
„Csak abban reménykedem, hogy gyorsabb lesz, mint a WarCraft 3. Azt nem is feltételezem, hogy olyan gyors legyen, mint a BroodWar, egyszeruen azt képtelen vagyok 3D-ben elképzelni.”

ToT)ParanOid(:
„Szerintem nagyon jó dolog, hogy nagyobb perspektívából szemlélhetjük a játékot. Ez hasznos lehet, ha az ember rendesen be tudja loni magának a kamerát.”
„Jó, hogy nem lesz új faj, így mindenki a BW-ben választott fajával játszhat továbbra is. Nem lesz probléma azzal, hogy ‘omg, az új fajjal kell játszani, mer’ olyan jól néz ki!’.”

A WarCraft közösség:

Creo:
„Úgy tunik a Blizzard arra törekszik, hogy a játék maradjon játszható és kiegyensúlyozott. A minél gyorsabb játékmenet és a balanszhoz szükséges mielobbi patchelés a legfontosabb.”

Grubby:
„Biztos vagyok benne, hogy ki fogom próbálni, és valószínuleg tetszeni is fog. Hogy versenyszeruen fogok-e vele játszani, nem tudom még, de eddig nagyon jónak tunik a gyönyöru grafikájával és ígéretes játékmenetével.”

ToD:
„Egészen biztosan kipróbálom a játékot, amint csak lehet. Nagyon sokan át akarnak majd váltani erre a játékra, vagy legalább kipróbálni, ahogyan én is teszem majd.”


Comments (1)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.