Misztikus varázstárgyak, Zeratul és Kerrigan

Astonkacser . Hírek 1955

A hivatalos oldal Art-Work szekciója nemrégiben frissült. Nagy meglepetésemre nem tudtam elsőre beazonosítani, ezek most akkor egységek vagy mik?

ss541.jpgss55.jpgss561.jpgss571.jpgss58.jpg

Az Sc2Blog.Com szemfüles emberei rájöttek: ezek a tárgyak valójában Zeratul új páncéljának darabjai. Az alábbi képen ez jól látható:

zeratuls-armor.JPG

A single player bemutatóban Jim Raynor találkozik Zeratullal, aki sebesülten beszél egy keveset majd összeesik:

The lights blacking out in succession, a sharp musical note revealed Zeratul, a character from the original game. “I bring tidings of doom,” said the Protoss warrior. “The Xel’Naga have returned. The cycle nears its end. The artifacts are the key.”

“To what?” Raynor said, to which Zeratul replied, “The end of all things,” before falling to his knees, apparently wounded.

A lényeg annyi, hogy a Xel’Nagák visszatértek és a varázstárgyak a kulcs. Mihez? – kérdezi Raynor – Mindennek a végéhez. Itt valószínűleg arra gondolhat Zeratul, hogy minden rossz dolgok végéhez, nem pedig az életük végéhez vagy a világ végéhez, mivel a fenti képen ezeket a varázstárgyakat viseli.

A másik Art-Work ami kikerült az a már említett Kerrigan és organikus magassarkúja:

kerriganheels.JPG

Az Sc2blog.Com-os fiúknak ezek a magas sarkak nagyon ismerősek voltak. El is kezdték hát a keresést, és a megoldást a Fan Site Kit-ben találták meg:

kerriganvszeratul.JPG

Igen bizony, ezen a képen Kerrigan magassarkújának rúgását végi ki Zeratul. Sokáig néztem anno ezt a képet nem nem tudtam rájönni, viszont így ez már világos. Zeratul valószínűleg fel van szerelkezve ekkor már a varázstárgyakkal. Hivatalos verzió még nem született ez ügyben, valószínű Karune egy kérdés-válaszában megtudhatjuk hamarosan. Addig is érdekes lehet a Starcraft2 végén egy ilyen párbaj. Szerinted ki nyerne ebben a gigászi csatában ?

Forrás:


Comments (12)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.