PC Gamer információk – Játszható Starcraft II. a BlizzCon-on

Astonkacser . Hírek 1013

PC Gamer információk:

  • Mint már arról írtam, a PC Gamerben jelent meg egy cikk (amit nemsokáraközzé is teszek) a Starcraft II-ről, amiben rengeteg új információt tudhatunk meg a készülő játékkal kapcsolatban. Felmerült ám a lehetősége annak, hogy kacsáról van szó, és az ott megjelent információk a Blizzard-on kívüli forrásokból valók, tehát fake.
  • Most viszont egyértelmuvé vált, hogy az információk igazak, ugyanis a Blizzard hivatalos oldalán is a hírekben referenciaként említi a PC Gamerben megjelent cikket:

Looking for more StarCraft II details? If so, then be sure to pick up the latest issue of PC Gamer magazine, which features a cover story on the game with extensive information and a breakdown of all the currently revealed units. Also included in the issue: a CD with exclusive gameplay footage, a retrospective piece on the original StarCraft, and a roundup of some of the best player-created add-ons released for it over the past nine years.Játszható Starcraft II. a BlizzCon-on:

Ismét a Blizzard híreiben látott napvilágot, hogy a BlizzCon-ra a Starcraft II egy játszható verziójával készülnek:

Visitors to BlizzCon 2007 will be treated to the first-ever public hands-on with StarCraft II. Demo stations will be set up at the convention, and attendees can sample the new units and gameplay elements for themselves in multiplayer battles. We’re excited to offer this exclusive opportunity to our players, and look forward to seeing you at BlizzCon.

Tehát remegve várhatjuk, hogy ezen a rendezvényen (amire a jegyek napok alatt elkeltek) kikerülő rengeteg információ áradata lepjen el minket augusztus elején.


Comments (1)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.