Terran egységek

Astonkacser . Hírek 2368

Végre egyéb hírek, sem mint protoss-protoss-protoss. A StarcraftTwo.Com-ról a hír, miszerint a Gosugamers-en megjelent cikkben egy svéd magazin, a Super Play tudott meg új információkat, és nem is akármilyet, hanem a készülo Terran egységekről.

A StarcraftTwo.Com-on a cikkben az is elhangzik, hogy a Supply Depotnak lesz egy olyan képessége, hogy el tud majd bújni a föld alá valamilyen technológia segítségével. Nyilván balanszolni akarják ezzel a Protoss teleportálását.

Ami nekem még tetszett:

The new Terran units look like out of the Transformers and some robotic anime TV series, especially the Viking and Thor units. The Ghost got a costume change to some kind of armor that makes it look more protoss-like. If you read Starcraft: The Dark Templar novel, you may know why.

Szóval az új Terran egységek, mintha a Transformersbol jöttek volna, vagy valamilyen TV animáció sorozatból :)… A Ghost kapott egy új külsőt, valamilyen páncél borítás, így elég protoss-oss lett. A Starcraft: The Dark Templar regényből megtudhatnánk, ez miért nem meglepetés, sajnos nekem nincs meg :)…

thor.jpgviking.jpgplanetary-command-center.jpgsupply-depot.jpgghost.jpgsensor-dome.jpg

(Nyugi a képek csak fel vannak nagyítva, azért ilyen csúnyák….)


Comments (1)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.