Fórum kitekintés – „Harc a külvárosért”

Astonkacser . Uncategorized 1123

Miért is jó ha az ember gyorsan kiesik a pókerpartyból? Hát máris leülhet keresni a legújabb híreket, hogy megossza az újdonságra éhes közönséggel.

A hivatalos fórumon online aláirás gyűjtés folyik, peticiót készülnek benyújtani a Blizzardnak. A tét nem más, mint az

Urban Tileset – Város pálya

Erről már irtam egyszer, nem is olyan régen. Miről is van szó? Egyszerűen arról, hogy sokan szeretnék ha a Blizzard beletenne a játékba egy város pályastílust, amolyan Terran kolónia szerűt, épületekkel, utakkal, hidakkal és „whatever”.

bnet2.JPGAz ötletről szóló postra már majdnem 140 komment érkezett, az ezen felbuzdulva elindított peticiót pedig már 45-en aláirták (teszem hozzá hogy az indulástól számitva még nem telt el fél nap).

Van aki azt mondja, hogy nem irja alá, és nem azért mert nem tetszik neki az ötlet, hanem mert nem tartja helyesnek hogy az emberek peticiót nyújtanak be a játék készitőinek. Véleményük lehet, de beleszólási jogot ne kreáljanak már maguknak.

Mindenesetre nekem is nagyon tetszik az ötlet és alá is fogom írni a peticiót. A Blizzardot úgy sem lehet ennyire befolyásolni, viszont pozitív visszajelzés lehet ez nekik, hogy ennyi ember egyetért valamiben egy ilyen fórumon.

Forrás:


Comments (16)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.