Díjat nyert a Starcraft II

Astonkacser . Hírek 1741

A Wired.Com „Vaporware 2009: Inhale the Fail” nevű versenye az év legjobban várt elektronikai dolgait díjazza, amelyeket a várakozásokkal ellentétben nem sikerült a gyártóknak kiadni. A versenyt régebben sok-sok éven át a Duke Nukem Forever kapta megérdemelten, de azóta örök díjat adományoztak neki, így idén ebben a „neves” versenyben a Starcraft II lett a győztes.

Már lassan 3 éve várunk erre a játékra, és bár halogatásról nem beszélhetünk hiszen a Blizzard eddig semmilyen dátumot nem adott ki, de ilyen-olyan ígéretek már voltak, például a 2008-as Blizzconon Chris Sigaty személyesen mondta el nekem, hogy a béta valamikor 2009-ben érkezik… Ettől függetlenül hivatalosan is elismerték, hogy a vártnál több időt igényel a játék fejlesztése a Battle.net 2.0 miatt.

Zedas fordított nekünk egy-két megmosolyogtató megjegyzést a cikkből:

“I’ve gone from ‘I need this’ to ‘I could not care less.’” –Luis Frost
“Eljutottam az ‘akarom’-tól a ‘baromira nem érdekel’-ig” –Luis Frost

“Perhaps it’s taking them extra time to figure out how to take the LAN networking code out.” –Andrew Lett
“Valószínűleg az tart nekik ennyi ideig, hogy kiszedjék a LAN támogatást a kódból.” –Andrew Lett

“I remembering pre-ordering it for my brother’s birthday back in August of 2008 when Circuit City was still in business.” –whoisdarr
“Emlékszem, hogy előrendeltem a bátyám szülinapjára még 2008 augusztusában. Azóta a Circuit City csődbe is ment” –whoisdarr (a Circuit City olyan mint mondjuk a CDGalaxis nálunk)

Illetve Sziget ajánlására fordítás nélkül jöjjön a kedvencem:

“StarCraft: Brood War = Best RTS ever. StarCraft II = Best RTS never.” –Bill Cameron

Remélem egyszer már őszintén fogok tudni én is nevetni ezeken a kommenteken. Ha egyszer végre kiadják ezt a játékot. Fel a fejjel bajtársak!