TSL3 Elődöntő – 2.nap

Hero . e-Sport 2811

RO4_Preview_Banner

Kellett nekem tegnap hencegnem a jó idővel… Annyi baj legyen! Itt van nekünk a TSL3 és egy egész jó üzletet köthetnénk, ha minden borús, esős napra jutna belőle egy falatka. Ezt sajnos nem tudom garantálni, de azt igen, hogy ma este 20:00-tól kezdetét veszi az elődöntő második felvonása! (Aki még nem látta, mindenképp pótolja a tegnapi meccseket!)

ALACSONYABB MINŐSÉGŰ STREAMJOBB MINŐSÉGŰ STREAM

[image loading] [image loading] Dignitas.NaNiwa vs. mouz.HasuObs [image loading] [image loading]

<Best of 7>

5473 <Liquibet fogadások> 1209

A tegnapi meccs előzetes le bődületesezéséhez nem kellett nagy jóstudomány, a maiak viszont kinder meglepetések lesznek a javából. Lehet 45 perc múlva már vége is az egésznek, de az is elképzelhető, hogy egy-egy mothership fogja szétlaggoltatni a játékot. Vajon létrejön az álomdöntő, ahol Thorzain ismét megmérkőzhet a világ egyik legjobb Protossa ellen, vagy mouz házi döntő lesz?

Bizony, az utóbbi is elképzelhető, Thorzain ugyanis leszerződött a mousesportsszal. Aki pedig a szomszédságunkban élő ex-klántársát, Nightendet sajnálná, hogy magára marad, az ne tegye, mert őt a FnaticMSI szerződtette.

GG Praetoriani, gg.

… Egyébként tudjátok, hogy Naniwa kit győzött le pár órával (az is lehet, hogy perccel) ezelőtt 2-0-ra egy LANon? Amennyiben Thorzainre gondoltok, a válaszom igen, őt.

A kommentátorok: Day9 és Husky

A szabályokat tudjátok.


Comments (103)

  • googlekereso

    |

    Válasz ImiHUN #100 üzenetére:
    hát nekem már tompul az agyam XD

    Reply

  • benz8

    |

    sajnálattal néztem végig, hogy hasoubs kiesett. kár hogy naniwatol csak 4 gatera ill. cheesere telik. mindenesetre go ThorZain go. remélem kiüti 4-0 ra a nem ggző majmot

    Reply

  • Restless

    |

    Ez nem arról szól,hogy mire telik tőle, ezzel lehet nyerni. Első meccsen megpróbálta a blink stalkert,nem jött össze neki. Thorzaint meg Nani sajna most verte meg 2-0-ra vmelyik versenyen, de én is neki szurkolok!!!

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.