Magyar klánok: NoLiFE klán

Gepzsir . Interjú 2012

Rögtön érkezett a következő klán megkeresése is. Róluk már sokan hallhattatok, mert ők üzemeltetik a közkedvelt TS szervert, ahol a legtöbb Magyar sc2 klánnak már van szobája.  Így aki használ Ts-t, az már járt náluk, és ismerheti a klán egyes tagjait. Az interjú kérdéseire BiromCTE válaszolt, a NoLiFE klán egyik alapítója.

Szia, kérlek mutatkozz be, mesélj pár dolgot magatokról.

Szevasztok, Váraczki „BiromCTE” Csaba  vagyok a NoLiFE Clan egyik Alapítótagja.

Eddigi legmagasabb 1v1 Ladder helyezésem a Platina volt, hozzáteszem terrannal még anno 2 . szezonban. A 4. szezont már protossal űztem tovább,eddig gold szintre jutottam el. Elég hosszú lenne most kifejteni, hogy miért váltottam tossra,úgyhogy ezt most nem részletezem, talán egy később interjúban.

 

A klánnnak 12 tagja van:

Először is,egy embert itt meg kell említenünk, akinek minden alapítótag, köztük jómagam is nagy köszönettel tartozunk, és mondhatom, hogy nélküle a klán nem alapult volna meg:

KASAS (Member of the Guild) (Csaba Lénárt) Master „IMBA”Toss :))

Alapító Tagok:

BiromCTE (GuildMaster)    (Csaba Váraczki) Gold

BALiKA (Alapítótag)       (Levente Balázsi) Platina

LikvidJózsi (Alapítótag)      (Dávid Bánóczi) Diamond

 

További Tagok:

TomSawyer (Tamás Takács) Platina

SASI (László Sasvári) Gold

Tasareo (Tamás Molnár) Silver

JunoO (János Siska) Silver

thatguyjake (Jacob Daniel Pool) Silver

PmN (Martin Papp) Platina

OmP (Markó Olajos) Gold

patyo (Pál Horváth) Silver

Igaz ez nem túl sok, de rájuk mindig lehet számítani. Akármi történik, mi összetartunk! 🙂

 

Miért és mióta játszotok együtt?

Annak idején még Season 1 ben 3 fővel indult a klán, nem is klán, inkább a baráti társaság, ahhoz képest szép számmal gyarapodtunk. Már megmondani is nehéz annyira régen volt, de körülbelül a Ts szerver létrehozása óta vagyunk egy klán (kb. fél éve), akkor már elég sokan voltunk,  meg kellett oldani valahogy a kommunikációt, a skype nem tudta ellátni tökéletesen ezt a feladatot, nagy csoportoknak nem ajánlott kommunikációs szoftver. Az alapítótagokat régóta ismerem, LikvidJózsit legelőször goldosként láttam. Balikát vendég kóddal fertőztük meg, ő 5 meccsből 3-at nyert és egyből goldban kezdett, hozzáteszem csak azért mert Zerg. 😀 Nagyon büszkék vagyunk az eddigi eredményeinkre és mi is próbálunk folyamatosan fejlődni, vannak újak is a klánban sok munka van velük, de hamarosan ők is ProPlayer-ek lesznek.

 

Mi a véleményed a magyar Starcraft 2 közösségről, klánokról?

Nagyon örülünk annak, amit eddig a Magyar Starcraft Közösség elért, itt gondolok a Sc2 napokra, a Millenárisra… pontosabban az MSCL munkásságára.  A folyamatos Bajnokságokra amit te szervezel , a Huncraft-ra, ez tényleg nagyon dicséretes nem sajnálod az időt  beleölni, ezúton is köszönjük neked! Ha a kezdetektől nem fáradoznak a szervezők, akkor lehet, hogy mi sem lennénk itt.

 

Mik a tapasztalataitok az itthoni esetleg a közeli kupákról és rendezvényekről?

A HunCraft-nak nagyon örvendünk, mert nekünk is sok az olyan új tehetségünk van, akik még gyakorlásra szorulnak, így a HunCraft remek lehetőség számukra, és a többieknek is! Az Sc2 napok is nagyszerű rendezvény. Kimondottan örülünk, hogy van egy ilyen réteg aki szervez személyes találkozókat is.

Történetesen mi is szervezünk ilyet a közeljövőben. Elég sok a fiatal a klánban illetve a Kelet-Magyarországi, szóval ha közeleg a tavaszi szünet esedékes lesz majd egy Klántalálkozó. 🙂

 

Hol lehet titeket megtalálni?

Na ez az a kérdés amit mindig is vártam tőled Gépzsír, hogy kibontakozhassak. Azonnal meg is említem a nolifets3server.no-ip.org -ot ez a TS3 szerverünk. Annak örülnénk a legjobban, ha egy kicsit mi is hozzátudnánk járulni a magyar közösség sikereihez, ha nem is sokkal, de legalább a játékosok kommunikációját megkönnyítjük ezzel. A regisztráció a szerverre ingyenes, szoba és jelszó igénylés is.

Azért itt gyorsban le is írok pár információt a szerverről, hogy legyen róla képe mindenkinek:

  • 100/100 Mbit/sec száloptika szimmetrikus sávszélesség
  • 1 ms válaszidő :))
  • használat ingyenes
  • elérhetőség: 0-24-ig

Természetesen van Clan Channelünk is Bnet-en ez a „nolife” chat channel, de TS3-on mindig elérhetőek vagyunk.

TGF-el kapcsolatos kérdésekkel itt megtalálhattok.

 

Mik a terveitek?

Legfőképpen az, hogy minél magasabb ligába juttassuk egymást. Tulajdonképpen a fejlődés a célunk, CW-ket szervezni, részt venni rajtuk. Tervben volt az is, hogy előbb vagy utóbb esedékes lesz egy interjú, csak lusták voltunk megírni, de ha már tervezett egy CW akkor illő bemutatkozni a Magyar Közösség előtt. Jövő héten meg is lesz az első Clan War-unk a Vertical Gaming Klán ellen, amit PmN tagunk szervez. Izgatottan várjuk a mérkőzéseket.

Ja és ne felejtsük el a GM ligát sem 😀 ez is terv. Bár a közeljövőben sajnos még nem fog megvalósulni.

 

Milyen játékosokat vártok, mit vártok az újaktól, és mit tudtok nyújtani annak aki közétek tartozik?

A statisztika is azt mutatja, hogy nincs Bronz játékosunk, tehát amit garantálni tudunk, az az, hogy bronzos nem maradsz, mert annyit minimum foglalkozunk a felvett játékossal, de sok munka, nagyon sok… még a gold is, egy teljesen tapasztalatlan játékosnak, aki nem játszott sc2 vel még csak a fogalmát sem ismerte eddig. De természetesen minden kihívást örömmel fogadunk (lesz még mikor megbánom ezt a kijelentést :D) Ha felveszünk valakit, ami kötelező az az, hogy legyen aktív akarjon fejlődni, és legyen is némi ideje arra, hogy amikor a klán egymással costumozik és fejlesztjük egymás 1v1 skill-jét tudjon velünk tartani.

Hogy egy Starcraft császárt idézzek „more gg, more skill” White-Ra :))

A szerver elérhetősége még egyszer: nolifets3server.no-ip.org , a szervert használjátok egészséggel, bár ezt majd akkor is mondom ha feljöttök rá 🙂

Köszönjük, hogy bemutatkozhattunk, Köszönjük az Interjút Gépzsír!

A további jó szórakozást, ahogy írni szokás GG GL & HF!!


Comments (9)

  • Formaster

    |

    No, akkor kezdjük ott hogy én mennék, de hogy jutok el erre a serverre? 1v1ben fejlődő bronz vagyok, 2v2 platina, 3v3-4v4 gold-diamond.

    Zergként most kezdek belejönni, 1v1-et ritkán játszottam (sok a haver sc-s) ezért is a bronz liga. Most kezdek ladderezni komolyabban 1vben, jövök is fel szépen.

    Reply

  • Formaster

    |

    Vagyis kezdjük ott, hogy Zsolt vagyok 😀

    Reply

  • LikvidJozsi

    |

    Válasz Formaster #1 üzenetére:
    A szerverre igen egyszerű a feljutás.
    Először is a keresőbe beírod, hogy”teamspeak3″ , ez biztosan megtalálja az ingyenes letöltőoldalt.
    Telepíted a programot, azzal nem lesz gond.
    Aztán, mikor be vagy lépve a ts3 kilensbe, fent a menűsorban van olyan menű, hogy „connect”, azon belül az első menűpont ugyan ez. Oda bemásolod az address-hez a címet(nolifets3server.no-ip.org), adsz magadnak egy nicket és már fent is vagy.
    Mikor felérsz, egy admin adni fog regisztrációt és onnatól meg lehet beszélni a dolgokat.

    Egyébknét mikrofon ajánlott.

    Reply

  • cputesterror

    |

    Hali Zsolt! Veled már találkoztam Ts Szerveren tegnap ha jól emlékszem, kaptál regisztrációt, mondtam is ha rejoinolsz akkor majd látsz mindenkit a szerveren, csak nem jöttél vissza 😀

    Nem tudom mennyire lenne rád idő ami azt illeti, mert lesz egy nagyon (legalább is számunkra) fontos mérkőzés a Vertical-osokkal Pénteken, pontos időpont még függőben van. De a http://sc2huncraft weboldalán mindent elolvashatsz kicsit részletesebben

    Reply

  • cputesterror

    |

    Válasz LikvidJozsi #3 üzenetére:

    Tegnap már volt fennt Stexi 😀

    Reply

  • LikvidJozsi

    |

    Válasz cputesterror #4 üzenetére:
    Jó, de akkor is én írtam hamarabb! 😀

    Reply

  • cputesterror

    |

    Most ezen ne vesszünk össze, MASTER league, hogy s mint áll???! <–ezen összeveszhetünk :):) Nyomás dolgozni! 😀

    Reply

  • Formaster

    |

    Válasz cputesterror #4 üzenetére:
    Szia! Nem én voltam. Én még nem voltam ilyen szerveren, mostanáig nem is tudtam hogy kell.

    Ami az időt illeti nem sok kell rám, magamtól fejlődök, tudom a hiányosságaim. Edzek masteresekkel, minden esete GM streamet nézekl, tehát ott már „minden” lexikális tudást megkaptam. Ami a bronz 1v1-et illeti, amikor pleacementeltem még nem játszottam értelmesen, azóta meg kb csak a ladder tetejére értem, mert teambe játszottam többet. Szerintem ma már feldob ezüstbe is, aztán ahogy időm engedi – de GM -ig nincs megállás :D:D

    Amúgy hétvégén minden eldől, indulok a HunCraftba 😀

    Egyébként utáni is szívesen lennék klán tag… Ha belefér nektek.

    Reply

  • Formaster

    |

    Mármint a pénteki Clan War után.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.